goodybg 40 #1 Публикувано 2 Януари, 2017 Здравейте колеги. Имам следния блутут. Когато купих колата си работеше, но един слънчев ден проведох 3-4 разговора и на следващото повикване вече не работеше. На самото устройство, освен копчетата, светеше една синя лампичка. Сега светят само копчетата, а въпросната лампичка, когато дам на контакт, светва за милисекунда в червено. Изкарах минуса на акумулатора за 5 мин, но нямаше ефект. Някой някакви идеи или къде да отида да го погледнат, от Пловдив съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #2 Отговорено 3 Януари, 2017 Колеги. Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #3 Отговорено 3 Януари, 2017 Предполагам няма кой да ти даде идея, тъй като това най-вероятно е афтър маркет блутуут хендсфри. Гледам е закачено на дясната греда, по което съдя че е с десен волан и е англичанка, което за мен би следвало да е Parrot тъй като в Англия масово се ползва тази марка за блутуут хендсфри. Ако знаеш къде е монтирано, може да го махнеш и да го занесеш на техник да го погледне. Най-вероятно лампичката която е светела преди е давала знак, че е готов за Pair или че е вече Paired и готов за работа. Като за начало виж дали твоят тел намира блутуут устройството, ако не го намира значи може да е нещо по настройките на блутуута в колата или просто нещо по платката е сдало багажа. Нямаш ли книжка за този блутуут, не ми прилича на ОЕМ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 3 Януари, 2017 каталожен номер: 08BLU-SEA-600X цена: 854,60 лв* Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #5 Отговорено 3 Януари, 2017 Ами снимката е от нета, при мен е от лявата страна. Като четох в нета излиза, че е оем, като влезна в телефона, излиза като запаметено устройство, но като дам търсене, не открива нищо. Не открих в нета дали самото устройство е това което е на колоната или има и друго, някъде в средната конзола, че не ми се разколачва цялата кола. Отворих тема заради това , че на някой може да му се е случвало и да е нещо дребно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #6 Отговорено 3 Януари, 2017 (Редактирано) Да това си е оригиналния Блутут модул за Акорд 7! Имаше преди време теми за голяма консумация на този модул /когато се развали/ и може да скапе акумулатора, особено "приятно" в това студено време и автоматични скорости Най-напред провери тока на акумулатора при покой, за да си сигурен поне за консумацията. След това трябва да се свали модула и да му се провери платката. Колега беше писал, че с издухване с горещ въздух на някой от чиповете, Блутута се оправил. Може и нещо дребно по захранването да излезе, макар, че се съмнявам. Не знам дали някой ще се наеме да оправя модула, защото няма схеми, но не знам дали си и струва, защото не е от най-добрите като качество. В момента има много алтернативи на добри цени! Сега видях новия пост! Можеш да пробваш преди горните процедури да ресетнеш модула, да го изтриеш от телефона и да направиш процедура по сдвояване. Ако не помогне, търсиш кутийката /това на снимката е бутонния блок за управление/! Редактирано 3 Януари, 2017 от ivan_m Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #7 Отговорено 3 Януари, 2017 (Редактирано) Ами лошото, че не го открива като устройство. Преди светеше синя лампичка, но сега не свети, светят само лампичките на копчетата. А самия модул само това, което е на снимката ли е или има и още нещо? Иначе, ако е някоя студена спойка, ще го сложа във фурната, на 80 градуса за няколко минути и може да се оправи. П.с. За сега пали добре, не съм мерил консумация. А за алтернатива сподели някой? Редактирано 3 Януари, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #8 Отговорено 3 Януари, 2017 Това чудо на отделен предпазител ли е? Имам предвид блутута? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #9 Отговорено 3 Януари, 2017 И аз това се питам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #10 Отговорено 4 Януари, 2017 Да това си е оригиналния Блутут модул за Акорд 7! Имаше преди време теми за голяма консумация на този модул /когато се развали/ и може да скапе акумулатора, особено "приятно" в това студено време и автоматични скорости Този блутут е оригинален аксесоар за модела преди фейслифта, а този, за който всички знаем, че скапва акумулатора е с бутоните на волана (от 2006-). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d0gyyy 77 #11 Отговорено 15 Април, 2017 Ще използвам темата на колега и ще питам тук. Моят акорд е 2006г. , с блутута с копчетата от волана. Някой има ли идея как се пуска блутута, за да го търся с телефона или той винаги е пуснат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #12 Отговорено 15 Април, 2017 http://honda-en-eu.visteonhandsfree.com/set-up-your-phonehttps://hondakarma.com/threads/honda-hand-free-telephone-hft-user-guide.390/live?page=1http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99910&page=1&&do=findComment&comment=1057449452Но, има и вероятност Bluetooth модула не ти работи, като на 90% от колегите.При мен първо спря да работи, но бутоните със слушалата работеха и все още ми говореше.В момента, в който спряха и те да работят (спря да ми говори ), започна и високата консумация на тока и падане на акумулатора. Тогава изключих Bluetooth модула, който се намира ето тук:http://forums.hondabg.com/uploads/gallery/album_2199/gallery_31251_2199_42141.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #13 Отговорено 9 Май, 2017 Колеги, свалих модула. Някой може ли да ми каже кой ги ремонтира? Ако не е от Пловдив, може да ги пратя с куриер? Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове