Hanchko 29 #1 Публикувано 16 Декември, 2016 Колеги здравйте, Няколко дена подред в студените сутрини се появява следния проблем: Паля колата и понеже, когато е много студено -10 > първия път завъртам веднъж и на втория път запалвам двигатяле, тогаз двигателя пали, но веднага след това губи обороти и гасне. Налага се трето завъртане, при което колата запалва добре. От какво може да е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Richard 41 #2 Отговорено 16 Декември, 2016 Почни от най-лесното, ако си на газ и палиш на бензин, сипи й пресен бензин, че може да е от него ако е стар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #3 Отговорено 16 Декември, 2016 На газ съм, но когато е много студено карам само на бензин. Често сипвам бензин и сега съм на половин резервоар. Не мисля, че е от бензина. По-скоро си мисля да не е от бензиновия филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 16 Декември, 2016 Задръстени инжектори и/или замръзнали горивни пътища/филтър? Възможно e влагата в резервоара да ти прави мизерии в студа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #5 Отговорено 16 Декември, 2016 Освен като за начало да заредя друг бензин, да не се окаже, че качеството на бензина не е добро. Последно заредих от Петрол Etraforce около 30л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #6 Отговорено 16 Декември, 2016 Възможно е да има повечко вода в бензина на съответната бензиностанция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #7 Отговорено 17 Декември, 2016 Виж каква е ситуацията когато в бутилката няма газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #8 Отговорено 18 Декември, 2016 Сега ще изчакам да намалее бензина и ще заредя от друга бензиностанция да видим какво ще покаже. В момента газовата бутилка е празна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MITKO70 5 #9 Отговорено 27 Декември, 2016 Същия проблем го имах миналата седмица. Наложи се да я държа навън, пред гаража и направи същото, за което пита колегата. Основен заподозрян за проблемът мисля, е горивния филтър на бензина, само него не съм сменил по колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stryama 0 #10 Отговорено 23 Юли Искам да подновя въпросът. Хонда ЦРВ 2 2004 преди фейслифт, при студен двигател, след включваве на консуматор на ток - фарове, климатик, или потегляне - гасне. Извършено до момента - сменен ELD, сменено стъпково моторче и гарнитурата му. Колата е на бензин и газ. Ако оставя двигателя да работи на место 2-3 минути, без включване на консуматори, проблема отпада и през целия ден всичко е нормално. Моля за съвет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #11 Отговорено 23 Юли Акумулатор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stryama 0 #12 Отговорено 23 Юли st34, сменен преди 6 месеца, гарантирано в добро състояние, измерен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове