partizanina 0 #1 Публикувано 29 Ноември, 2016 Здравейте, Хвърлил съм око на една Хонда, но не знам нищо за тези коли. Може ли някой да ми даде съвет? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11478117745982784&slink=gqiyu0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 29 Ноември, 2016 Въпросът е неясен. За модела ли искаш съвет или за конкретната обява? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
partizanina 0 #3 Отговорено 30 Ноември, 2016 И за двете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #4 Отговорено 30 Ноември, 2016 Здравей! Карах такава тук - в Полша (на един познат). Колата е супер за семеен автомобил. Сега търся и 6-та скорост на акорда като карам, голям майтап. Виж, ако този екземпляр ти харесва и си решил да я купиш, провери в движение дали волана седи хоризонтално или е така, както на снимките на една страна. Може да е имал интервенции по предницата. Прегледай я в твой сервиз и си ти. Просто задължително се увери преди да дадеш пари, че колата е това което е написано. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asdasdsadas 37 #5 Отговорено 1 Декември, 2016 Погледни я отдолу как изглежда, че преди години купихме една А4 от софииска авто къща, внос от Швейцария, закарахме я на сервиз и отдолу цялата беше раждива и изгнила. Там почти целогодишно вали и е мокро и ако е седяла навън .. Иначе, на пръв поглед, изглежда доста добре, желая успех с огледа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 1 Декември, 2016 Здравей! Карах такава тук - в Полша (на един познат). Колата е супер за семеен автомобил. Сега търся и 6-та скорост на акорда като карам, голям майтап. Виж, ако този екземпляр ти харесва и си решил да я купиш, провери в движение дали волана седи хоризонтално или е така, както на снимките на една страна. Може да е имал интервенции по предницата. Прегледай я в твой сервиз и си ти. Просто задължително се увери преди да дадеш пари, че колата е това което е написано. Успех! Колега, ти като си карал такава, помниш ли на 6 та с какви обороти и с каква скорост се е движела ? Примерно, при 120 да кажем, колко показва оборотомера, че нещо в карс дата цифрите ми се видят доста съмнителни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roje 33 #7 Отговорено 1 Декември, 2016 (Редактирано) При 120 км/ч на 6-та, оборотите са 2900 - FR-V 2.0, 2004 г. Редактирано 1 Декември, 2016 от roje 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 1 Декември, 2016 Ашколсун, най-после разумна предавка . Съжалявам, че разводнявам леко темата на колегата, но и за него ще е полезно това, което ще прочете. Та следващия ми въпрос към roje, който бе така добър да отговори, много се вълнувам как е колата като шум на магистрала, предвид ниските обороти при 120 км/ч ; предполагам, че не е такава фуражомелка, като другите модели. Намираш ли я по скоро тиха и комфортна за дълъг път или си е шумничка? (това най важи за магистрала, ако ти надува главата от София до Пловдив, спираме да коментираме). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #9 Отговорено 1 Декември, 2016 Тиха е колега, за това и все гледам, като съм на 5та, защото ми е по-шумно в акорда. И да няма 3к обороти. Тук се кара с около 130, това е лимита на магистралата. Разбирай минимална, като няма полиция, за това и оборотите са до 3к. Акорда, при 140 е в границата до 4к обороти. Не че е много шумно, но сравнено 5-та и 6-та скорост, голяма работа е. Колегата да каже, гледал ли е колата? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #10 Отговорено 2 Декември, 2016 Е това много наклони везните и доста измести центъра на внимание от акорд към ФРВ, ама нали съм капризен лесно няма да си намеря "моята" кола Тази от обявата на колегата е много лачена, може би е една от малкото която си струва да се огледа на място, и само защото все още не търся сериозно не съм ходил да я видя Ама тои ако се мота ще изгори, ще му я вземат под носа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6101 #11 Отговорено 2 Декември, 2016 (Редактирано) Не се отказвай от Акорд-а и пробвай автоматик 2.4. С 5 скорости е, но са по-дълги. На 2000об/мин се движи с 97-8км/ч. При 120 е с около 2500. Нагоре почва да се чува въздушния поток (и зимните гуми). Иначе мотора се чува над 4000об/мин. Редактирано 2 Декември, 2016 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #12 Отговорено 2 Декември, 2016 ... Иначе мотора се чува над 4000об/мин.Това важи за всички K, L(i-vtec) u R двигатели K20 e направо приказка сравнен с В20. Паркинг пред един голям магазин. Паля К20-ката и в този момент виждам един приятел. Говорим си 5-6 минути и той се подпира на отворената ми врата - "Ма на т'ва двигателя работел!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #13 Отговорено 2 Декември, 2016 Подкрепям колегите, аз карам акорд 2.4 автомат. Това е първата кола, с която при 140 и 2900 оборота чуваш само вятъра. При 160 е на около 3200 или 3300 оборота и също не се чува двигателя, чак при около 200 взима да се обажда, че е под капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6101 #14 Отговорено 2 Декември, 2016 Просто тогава надвиква въздушната струя. Относно тишината, старият ми Aкорд-6 и неговият F20B6 слагаха в джоба си 7-макът и неговия К24А3. Няколко пъти съм посягал да въртя стартера при работещ мотор и си изработих навик винаги да поглеждам оборотомера. Никакъв звук (при затворен капак) или вибрацийка по волан, под, седалка. Но да не разводняваме темата на колегата -че да не се откаже от буслето. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #15 Отговорено 3 Декември, 2016 Не може колеги, ограничението е до 2000сс и до 160 коня, инак избора щеше да е много лесен ако и 2,4 влизаше в класацията, но предпочитам пред това да плащам 450 лева данък, да не плащам никъкъв такъв, затова само К20 е в окото на обектива Моята Краси на място също не се чува, ама стигне ли 3000 об..... жална ти майка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6101 #16 Отговорено 3 Декември, 2016 Съболезнования за данъка. Моят е с 200лв по-малко. Иначе и двулитровия мотор си носи Акорда, просто го понася по-бавно, но ако си спокоен и не гониш секундите, пак ще ти е тихо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
partizanina 0 #17 Отговорено 23 Февруари, 2017 Колата беше доста зле. Само където се разходих до Пловдив. Купих друга от София. Много ми хареса и май съм попаднал на такава, която километрите са й реални. В сервизната книжка пишеше, че последното обслужване е било на 125000 километра. Закарах я вчера да сменя масло, дискове и накладки. На филтъра в купето и въздушния с флумастер беше изписан същия километраж, като в сервизната книжка. Сега е на 147000. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове