morskija 0 #1 Публикувано 28 Март, 2007 МЯСТО OMV-здравец дата 08.04 час около 13.00 така става ли??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 28 Март, 2007 МЯСТО OMV-здравец дата 08.04 час около 13.00 така става ли??? хайде да ви е честита първата русенска среща и да пуснете снимки ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda bassmbass 0 #3 Отговорено 28 Март, 2007 ок колега там сам,дано се съберем доста хондели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #4 Отговорено 28 Март, 2007 Честито и от мен и с всяка следваща да сте все повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #5 Отговорено 28 Март, 2007 Да ни е честита колеги Там сме ама дай да не е около а в 13:00 е ако някой закъснее няма да му се караме много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #6 Отговорено 28 Март, 2007 ако наистина съм в Русе по това време - обезателно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #7 Отговорено 28 Март, 2007 като ви гледам така май има доста ентусиасти само дето е трябвало някой да каже "хайде" ако знаех че е така щях да пусна темата по рано ама нищо по добре късно отколкото никога.Ако искате оттам може да врътнем до полигона да се покефим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #8 Отговорено 29 Март, 2007 там съм и аз само едно уточнение омв-то дето е на липник нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest хари7 #9 Отговорено 29 Март, 2007 Там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #10 Отговорено 29 Март, 2007 там съм и аз само едно уточнение омв-то дето е на липник нали Точно за там става дума колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #11 Отговорено 29 Март, 2007 И аз ще съм там на 8.04 2007 година в 13 00 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #12 Отговорено 29 Март, 2007 маи ще сме бая хора дали ще се саберем там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #13 Отговорено 30 Март, 2007 Не вярвам ...ОМВ-то събира 10-на коли.....ще им блокираме работата... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic1.5 0 #14 Отговорено 30 Март, 2007 (Редактирано) ако сам в Русе и аз 6а дода Редактирано 30 Март, 2007 от civic1.5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #15 Отговорено 30 Март, 2007 абе май наистина станахме повечко народ ако трябва дайте да сменим мястото а какво ще кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #16 Отговорено 31 Март, 2007 Момчета, гости от Разград приема те ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Markony #17 Отговорено 31 Март, 2007 Момчета, гости от Разград приема те ли? Ако караш бавничко до Русе може...че в последно време се ни дават по новините..абе май наистина станахме повечко народ ако трябва дайте да сменим мястото а какво ще кажете Според мен удобно място е спирката на ДЗС по пътя за Разград.Има голям паркинг,мисля че барчето работи,а и полигона е близко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #18 Отговорено 31 Март, 2007 Мисля,че ще се съберем.После на полигончето може да отидем да ни видят другите бегачки те нали неделя се събират там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #19 Отговорено 31 Март, 2007 (Редактирано) Пичове според мен е най добре да го направим на кулата....и там паркинга е гоялм а си има и барче Какво ще кажете?п.с. Естествено, че приемаме гости и то не само от Разград....може да дойде всеки от кадето и да е целта е да се саберем повече почитатели на любимата ни марка Редактирано 31 Март, 2007 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic1.5 0 #20 Отговорено 31 Март, 2007 фенове на тази дата не е ли Велик Ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #21 Отговорено 31 Март, 2007 май е на 9 априлпък и на 8-ми да е не ни пречи тъкмо ще се помнимитак ти за паркинга дето е под тв кулата говориш нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #22 Отговорено 31 Март, 2007 май е на 9 априлпък и на 8-ми да е не ни пречи тъкмо ще се помнимитак ти за паркинга дето е под тв кулата говориш налиАми за датата такмо може и да се чукнем за празника а за паркинга....мисълта ми беше за този, които е на пътя към терасата която гледа към града спред мен там е най добре.... все пак това е русенска среща а от там се вижда целия град но както казах това е мое мнение е няколко човека, които ще присъстват го удобриха и остава и вие да си кажете тежката дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #23 Отговорено 31 Март, 2007 сетих се там нямаше ли механичка по-рано. Там мисля че не е лошо местенцето аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #24 Отговорено 1 Април, 2007 фенове на тази дата не е ли Велик Ден ...ми то си е велик ден щом такива коли ще се събират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenski 0 #25 Отговорено 1 Април, 2007 и аз мисля че на кулата ще е по добре че ще се саберем без проблем а и гледката си е яка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morskija 0 #26 Отговорено 1 Април, 2007 ТАКА ЗНАчИ ПОСЛЕДНО ДАТА И МЯСТО 08.04.2007г чАС 13.00 МЯСТО ПАРКИНГА ДО ТЕЛЕВИЗИОННАТА КУЛА ТОЗИ КОЙТО ГЛЕДА КЪМ ГРАДА RESPECT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #27 Отговорено 1 Април, 2007 Евала сега само да не стане така, някой да е видял преди темата и да отиде и да чака на бензиностанцията, но за спорта мога да се прежаля и да отида и да изчакам малко да видя дали някой няма да дойде там и да трагнем към новото място А за евентуални гости от други градове, които незнаят къде се намира кулата ще ги посрещнем на които вход на града кажат...те само да дойдат пък ескорта е от нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #28 Отговорено 1 Април, 2007 Ами единия загубеняк съм аз! ОМВ го знаех каде е,но сега с тази кула???А и 6те бадем маи-2 хондели,и 6те е смехория да не ви открием телефона ми е 0884774588,и ако не сме до6ли в 13 4аса на кулата/ако я намерим/!! 6те ви помоля някои само да избере тоя номер и аз 6те му се обадя/за да ни упътите/- отговарям на името-ХАРИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #29 Отговорено 1 Април, 2007 Ами единия загубеняк съм аз! ОМВ го знаех каде е,но сега с тази кула???А и 6те бадем маи-2 хондели,и 6те е смехория да не ви открием телефона ми е 0884774588,и ако не сме до6ли в 13 4аса на кулата/ако я намерим/!! 6те ви помоля някои само да избере тоя номер и аз 6те му се обадя/за да ни упътите/- отговарям на името-ХАРИ Както казах не ми е проблем да ви взема от бензиностанцията а и от входа на града от към Бяла мога да ви посрещна, че виждам, че си от там, а и по телефона също е вариянт....така, че спокойно....ще се намерим при ВСИЧКИ положения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #30 Отговорено 1 Април, 2007 ок!сега ве4е съм спокоен мерси -колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest morskija #31 Отговорено 1 Април, 2007 АМИ КОЙТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ КУЛАТА НЕКА ИДЕ ОМВ И МИТАКА ДА ВЗЕМЕ АЗ СЪщО МОГА А АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МЕ ПОТЪРСИ НА МОБИЛНИЯ 0888529327 щЕ ПОМОГНА С КАКВОТО Е НЕОБХОДИМО АЗ СЪщО ОТГОВАРЯМ НА ПРЯКОРА ОТ АВАТАРА - МОРСКИ АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И ДА ДОЙДЕТЕ ЕЙ ДА НЕ СТАНЕ ДА СМЕ 2-3 КОЛИ чЕ ИМАМ ЕДИН КОЛЕГА В ТЕЛЕВИЗИЯТА ТА ОБМИСЛЯМ ВАРИАНТ ДА ГО ПРИВИКАМ ДА СНИМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #32 Отговорено 2 Април, 2007 ИМАМ ЕДИН КОЛЕГА В ТЕЛЕВИЗИЯТА ТА ОБМИСЛЯМ ВАРИАНТ ДА ГО ПРИВИКАМ ДА СНИМА Ехеииии, че то голяма работа ще стане бе чак и телевизия.......май ще почнат да ни завиждат от другите градове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiro 1 #33 Отговорено 2 Април, 2007 Благодаря на Митака за личното съобщение,ще се опитам да дойда на телевизионната кула.Свиркайте,ако нещо се промени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #34 Отговорено 2 Април, 2007 ИМАМ ЕДИН КОЛЕГА В ТЕЛЕВИЗИЯТА ТА ОБМИСЛЯМ ВАРИАНТ ДА ГО ПРИВИКАМ ДА СНИМА ...я и телевизия ще има май ще трябва да измия колата....може и почне да бяга повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #35 Отговорено 2 Април, 2007 ИМАМ ЕДИН КОЛЕГА В ТЕЛЕВИЗИЯТА ТА ОБМИСЛЯМ ВАРИАНТ ДА ГО ПРИВИКАМ ДА СНИМА ...я и телевизия ще има май ще трябва да измия колата....може и почне да бяга повече И да няма телевизия, пак трябва да сме преставителни.....поне снимки за тук ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #36 Отговорено 3 Април, 2007 здравеите на всички. ас сам нов колега от няколко дни се сдобих с една прекрасна HONDA CIVIC.ако успея да я регистрирам до тогава ще ми бъде приятно да се покефим взаимно на количките си. "HONDA" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d15b2 0 #37 Отговорено 3 Април, 2007 аз съм малко без хонда вече ама ако мога и аз ще мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #38 Отговорено 4 Април, 2007 Мога да ви кажа,че аз със сигурност съм там. Въпросът е колко коли ще сме от Рз-това ще го уточним допълнително. Питанката ми е ще има ли организирани някакви гонки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #39 Отговорено 4 Април, 2007 Колеги,интересува ме дали някой може да осигури стикери на фен клуба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #40 Отговорено 4 Април, 2007 Колеги,интересува ме дали някой може да осигури стикери на фен клуба?Мисля, че мога да уредя нещо ама кажете колко и какви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове