natanasov 3 #1 Публикувано 30 Октомври, 2016 Връзка към тая програма беше сложена в 1 по стара тема от markony, но аз я прилагам пак, защото старата връзка не работеше и темата бе заключена: https://www.dropbox.com/s/i8ls5123f1kdiuq/HON_HRV_1999_2001_manual.zip?dl=0 Исталацията е малко особена : 1. Разархивираш папката. 2. Натискаш върху файла за исталация в разархивираната папка с дясното копче и отиваш на properties, compatability, след което избираш опция wondows xp service pack 3. 3. След това даваш ОК и натискаш с лявото копче,за да исталираш. 4. След като се исталира, намираш в старт менюто на уиндоус програма Honda ESM и пак даваш дясно копче, и compatibility, и избираш windows xp sp3. Това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Electromer 2 #2 Отговорено 26 Януари, 2017 Здравейте, имам проблем с инсталацията . След като направих дословно всичко, което бе описано по-горе. Ми изкарва надпис Insert Disc . Имам прогама за виртуален диск. Рестартирах лаптопа. Операционната ми система е Windows 7 64bit. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #3 Отговорено 10 Април, 2017 Тръгна ли програмата все пак или не успя да я подкараш, при мен сработи веднага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 10 Април, 2017 На 7-ца се инсталираше с администраторски права. При 8 и 10 също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
briareos 2 #5 Отговорено 11 Април, 2017 При 7 и 10 при мен даде горната грешка, лекува се лесно - Cancel и после File->Open и избираш някой от двата файла - HHRVE.M14 за самото ръководство или Hspte.m14 за списъка с инструментите. Като ми остане повече време ще се опитам да разбера какъв точно е този формат и да надраскам някой по-нормален четец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #6 Отговорено 17 Април, 2017 (Редактирано) Нещо не става, със 7 Win съм. Редактирано 20 Април, 2017 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #7 Отговорено 22 Април, 2017 Става, Нещо не става, със 7 Win съм.Дайте по -детайлно описание на "не става", може би ще помогна, при мен с M$ 10 стана от раз, просто после трябва да се отвори с програмата нужния архив, който се намира в папката, където е разархивирана програмата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #8 Отговорено 22 Април, 2017 (Редактирано) Всичко е точно. Благодаря на Eks. ....5 или 3 врата на Харви се казва Tailgate в програмата. Редактирано 4 Май, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #9 Отговорено 22 Април, 2017 Ми ...... задна врата ,така й викат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasiHR-V 2 #10 Отговорено 24 Април, 2017 Ръкодство на руски, http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva-po-remontu/inomarki/honda/hr-v Прелиствате малко надолу и в секция " Инструкция по эксплуатации, ТО, устройство, ремонт Honda HR-V с 1998 г." натискате Скачат и започва downlod-a на rar - pdf файла. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K.Ang 4 #11 Отговорено 24 Април, 2017 Благодаря на Краси, хубава подробна книжка, а следващия файл е по-горната програма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOF 0 #12 Отговорено 14 Ноември, 2017 (Редактирано) Благодаря за линка. Редактирано 14 Ноември, 2017 от FOF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
csf_da 1 #13 Отговорено 3 Декември, 2018 Здравейте, Някой има ли ръководството за употреба (user manual)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #14 Отговорено 10 Декември, 2018 Просто си направи списък с въпросите и питай тук.Няколко човека с Харви вече имат над 200к км и са живи ръководства 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Evgeni Mihaylov 0 #15 Отговорено 2 Март, 2019 Здравейте от скоро имам хрв 105коня 99година вчера колата загря повече от нормалното стрелката беше доста нагоре от средата а перката на радиатора не се включи на какво се дължи това благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monkos 20 #16 Отговорено 19 Май, 2019 On 3/2/2019 at 7:08 AM, Evgeni Mihaylov said: Здравейте от скоро имам хрв 105коня 99година вчера колата загря повече от нормалното стрелката беше доста нагоре от средата а перката на радиатора не се включи на какво се дължи това благодаря предварително Колега, на моята най-редовно ѝ засяда стрелката за температурата на антифриза в най-горна точка. Пробвай да удариш леко отгоре таблото и ще се намести Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #17 Отговорено 19 Май, 2019 (Редактирано) Май и на двамата въпросите и отговорите ви не са за тази тема малко стар въпрос отпреди два месеца.На колегата с вентилатора който не се включва датчика който следи температурата трябва да се смени, изтегли си ръководството и ще намериш къде е. С удър по таблото едва ли се оправя вечно , първо стрелката не трябва да отива в най-горно положение. Редактирано 19 Май, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #18 Отговорено 22 Юни, 2020 (Редактирано) Предвид съвета на Маркони по горе, да питаме тук, ще се възползвам и аз! 🙂 Из нета не намирам следните данни, а са ми важни, че до ден два ще сглобявам: За това ако някой ги има моля да сподели. Сила на затягане (по възможност в Nm): 1) На гаиките на биелите 2) На болтовете на главата към блока 3) На болтовете на основата на коляновия вал към блока (от долу) 4) Луфтовете на клапаните 0.20 и 0.25 ли бяха? (като по големите са на изпускателните) Нещо такова си спомням от последния реглаж. Благодаря! Редактирано 22 Юни, 2020 от ValMihov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове