Jump to content

Eks

Фен
 • Мнения

  16
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Eks

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 29.09.1968

Profile Information

 • Кара
  honda hr-v
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Последни посетители

81 профилни разглеждания
 1. Имобилайзер

  Нямам спомен вече колко бързо е мигала лампата, но определено мигаше след като включа на контакт. Определено няма да се занимавам имобилайзера, но се надявам да не ми прави в бъдеще такива номера.
 2. Имобилайзер

  След доста справки по въпроса ми обясниха че според типа на компютъра можело да се премахне имобилайзера, конкретно на моя модел, слагало се допълнителна платка която струвала 160 лв, и още 100-на лв труд. Имало и още един вариант с директно бърникане по софтуера но шансовете за успех са 50/50.
 3. Имобилайзер

  Здравейте, вчера се видях в чудо, прибирам се за половин час. слизам и ферхондето не пали, свети оня зелен ключ на таблото, днеска при майстор и ... имобилайзера не си разпознава ключа (оригиналния), съответно той с някаква джажа се върза към странната "OBD" букса и му пусна самодиагностика и всичко си дойде на мястото. Но питам се дали може да се махне този имобилайзер и къде да отида за тази услуга. В Бургас в сервиз хонда ми казаха че не може или че те не могат, та затова да питам и тук че сякаш има и по знаещи. Благодаря ви.
 4. Ветробрани и калобрани

  Здравей, имам ветробрани HEKO, вършат работа и са удобни, но увеличават шума. Преди имах друг автомобил също с ветробрани HEKO, но при него шума при отворен прозорец намаля. За калобрани не мога да дам мнение, даже не знам дали има такива.
 5. ясно благодаря. помпата от къде мога да поръчам, в смисъл читав магазин или онлайн Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
 6. Да и аз стигнах до този извод, както беше казано по горе проверих педала на съединителя и там е протекло. Сега остава да разбера ремонтира ли се тази помпа или се купува нова. Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
 7. Здравейте, и при мен се появи проблемче със съединителя, скоростите са добре, но педала отделя много долу, предположиха че може да е за смяна съединителя, но той е сменян миналата година, аксиалния лагер се чува че вие отмесец два насам, а това отделяне съвсем долу се появи преди два дни по време на пътуване. Някакви идеи или насоки за майстор в Бургас ако може ще съм благодарен.
 8. От както си купих "винетка" за паркиране, ми одраха вратите, всички дето се нанизват до мен в синята зона. Това ме наведе на мисълта за предпазни лайсни, но не можах да намеря нищо интересно по въпроса. Някой решил ли е проблема с това и ако да, ще съм благодарен, ако сподели как.
 9. Може ли да обясниш, като на съвсем лаик, къде се намират тези неща, които си посочил ?
 10. Формулата за пресмятане на разхода е проста: количеството гориво се умножава по 100 и резултата се дели на километрите, Пример : 115 км, 8,73 l разход 8,73х100=873 873 / 115= 7,59 л. на 100 км. P.S.Това е моят, разход без да натискам много и е смесен с 60 км извън града.
 11. Ръководство за сервиз на HR-V

  Става, Дайте по -детайлно описание на "не става", може би ще помогна, при мен с M$ 10 стана от раз, просто после трябва да се отвори с програмата нужния архив, който се намира в папката, където е разархивирана програмата.
 12. Лесно се сменят, ако не си ги сменил вече, на задната врата има две "капачета", които се отварят с тънка отвертка (има съответно отвор, където да я пъхнеш), от там ще се ориентираш, фасунгата се вади с леко стискане на ... ами има пластамасови уши, самата крушка се вади с дърпане, после в обратния ред слагаш всичко и си готов. Извинявам се за калпавия отговор, но не съм техничар и трудно обяснявам такива теми.
 13. Ръководство за сервиз на HR-V

  Тръгна ли програмата все пак или не успя да я подкараш, при мен сработи веднага.
×