Jump to content
Nuclear

Странен проблем с китайска навигация.

Recommended Posts

Здравейте,

Имам много странен проблем с една китайска навигация специфично за Accord 2003-2007.

С няколко думи за какво става въпрос:

Две години си работеше перфектно и един ден просто се прецака нещо от самосебеси колкото и странно да ви звучи.

След като запаля колата , навито се стартира автоматично ... зарежда за известно време и след тва стартира нещо като ланчер които ти дава възможност да си цъкаш по екрана touchscren. Е да ама въпросния ден се получи така че логото на хонда си седи постоянно и не се маха, а под него всичко си работи нормално с изключение, че не можеш да видиш иконите и да цъкаш по тях. 

Пробвах да направя следните неща:

1. Махнах клемите от акумолатора за 1 час  - няма ефект.

2. Рестартирах от Reset бутона който представлява една малка думчица. - Всъщност рестартира Windows Ce и отново няма ефект.

3. Обсъдих проблема с китайците от които е купих ( а именно alibaba.com) и те ми казаха че това било според тях хардуерен проблем. - Възможно е макарче няма логика всичко да си работи а логото да си седи отгоре като screensaver който не може да се махне. Дисплея или работи или не ако има проблем с някоя част.

4. В интернет не намирам никакви подобни проблеми или информация как да направя hard reset за да върна навито в заводски настройки.

Направил съм клипче за да може да се види по детайлоно за какво става въпрос:

Редактирано от Mirzov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изкарай картата на навигацията и рестартирай без нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново няма ефект и това :(

Извадих и двете карти и на gps-a и с музиката и няколко пъти рестартирах натискайки reset бутончето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок явно никой не се сблъсквал с такъв проблем и ще трябва да минавам на друг вариант мултимедия :)

Четох за тези AnyCarlink ... това ли ми е най добрия вариант който се вързва към оригиналния ми панел или има по добър вариант?

Имали значение дали ще искам да ползвам усилвател с бас каса ?

Редактирано от Mirzov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква ти е идеята, и защо ти е мултимедия?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е да имам опция за USB/SD и да мога евентуално от телефона да си пускам някви mp3. Исках да имам и навигация ама явно няма да стане :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пробва ли вариянта с презапояването на чиповете в някой сервиз?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш висок бюджет, ти препоръчвам ГРОМ УСБ3, пълният комплект. Намери го в нета и прочети какви свойства има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не съм пробвал това, но тия дни ще ходя в един сервиз да видим какво ще кажат там :)

crown_bg хвърли едно око на тези двете устройства и кажи според теб има ли сериозна разлика (най вече в качеството на звука)  и заслужава ли си парите от горе за grom usb3

http://www.xcarlink.bg/XCarLink-Vsichko-v-Edno-USB-SD-AUX-iPod-iPhone-MP3-Interfeis-za-Honda

http://www.gromaudio-bg.com/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих избрал ГРОМ, поради качеството на изработка, това е проиведено в САЩ, имаш 2г. гаранция, което е 1 в повече от Хкарлинка, имаш поддръжка на повече формати, освен това помни над 3 УСБ-та, до къде е плейвало последно. На този новият ГРОМ имаш и опция за видео за задна камера и прочее, погледни в щатския им сайт.

Хкарлинка може би е ОК от гледна точка на опциите предложени спрямо пари.

Чел съм из ЮК форуми, че имат доста брак Хкарлинка, а не е много евтин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мене пък ми прилича на софтуерен проблем.Дай го в някой сервиз да видят дали могат да му сменят фирмуера ,пък и като цяло да го прегледат.Записа може и да не успеят да намерят-да пробват да презапишат неговата  със същия фирмуер,при някои устройства има ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм това предложение на Чавдар е много по интересно понеже за 200 лв зимаш пълен комплект с Bluetooth... да вярно по малко формати поддържа, но пък аз не съм чак толкова претенциозен.

А китайската мултимедия ще карам на сервиз да видим дали ще може се оправи 

Благодаря за предложенията ви !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един последен въпрос.. ако си взема такова устройство дали ще е Ytaour или Grom ще мога ли да си вържа един усилвател и бас каса към оригиналното CD на Honda ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без значение какъв продукт ще си купиш за usb порт, то винаги можеш да усилиш звука, който излиза от радиото. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм доволен от грома, работи прилично бързо. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми реших се зимам GROM USB3 

Тука руснаците са обяснили защо да взема GROM а не YATOUR

https://www.drive2.ru/l/5074897/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...