Nuclear 7 #1 Публикувано 10 Април, 2016 (Редактирано) Здравейте, Имам много странен проблем с една китайска навигация специфично за Accord 2003-2007. С няколко думи за какво става въпрос: Две години си работеше перфектно и един ден просто се прецака нещо от самосебеси колкото и странно да ви звучи. След като запаля колата , навито се стартира автоматично ... зарежда за известно време и след тва стартира нещо като ланчер които ти дава възможност да си цъкаш по екрана touchscren. Е да ама въпросния ден се получи така че логото на хонда си седи постоянно и не се маха, а под него всичко си работи нормално с изключение, че не можеш да видиш иконите и да цъкаш по тях. Пробвах да направя следните неща: 1. Махнах клемите от акумолатора за 1 час - няма ефект. 2. Рестартирах от Reset бутона който представлява една малка думчица. - Всъщност рестартира Windows Ce и отново няма ефект. 3. Обсъдих проблема с китайците от които е купих ( а именно alibaba.com) и те ми казаха че това било според тях хардуерен проблем. - Възможно е макарче няма логика всичко да си работи а логото да си седи отгоре като screensaver който не може да се махне. Дисплея или работи или не ако има проблем с някоя част. 4. В интернет не намирам никакви подобни проблеми или информация как да направя hard reset за да върна навито в заводски настройки. Направил съм клипче за да може да се види по детайлоно за какво става въпрос: Редактирано 10 Април, 2016 от Mirzov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #2 Отговорено 10 Април, 2016 Изкарай картата на навигацията и рестартирай без нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #3 Отговорено 10 Април, 2016 Отново няма ефект и това Извадих и двете карти и на gps-a и с музиката и няколко пъти рестартирах натискайки reset бутончето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #4 Отговорено 28 Април, 2016 (Редактирано) Ок явно никой не се сблъсквал с такъв проблем и ще трябва да минавам на друг вариант мултимедия Четох за тези AnyCarlink ... това ли ми е най добрия вариант който се вързва към оригиналния ми панел или има по добър вариант? Имали значение дали ще искам да ползвам усилвател с бас каса ? Редактирано 28 Април, 2016 от Mirzov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #5 Отговорено 28 Април, 2016 Каква ти е идеята, и защо ти е мултимедия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #6 Отговорено 28 Април, 2016 Идеята е да имам опция за USB/SD и да мога евентуално от телефона да си пускам някви mp3. Исках да имам и навигация ама явно няма да стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #7 Отговорено 28 Април, 2016 Колега пробва ли вариянта с презапояването на чиповете в някой сервиз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 28 Април, 2016 Ако имаш висок бюджет, ти препоръчвам ГРОМ УСБ3, пълният комплект. Намери го в нета и прочети какви свойства има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #9 Отговорено 29 Април, 2016 Ами не съм пробвал това, но тия дни ще ходя в един сервиз да видим какво ще кажат там crown_bg хвърли едно око на тези двете устройства и кажи според теб има ли сериозна разлика (най вече в качеството на звука) и заслужава ли си парите от горе за grom usb3 http://www.xcarlink.bg/XCarLink-Vsichko-v-Edno-USB-SD-AUX-iPod-iPhone-MP3-Interfeis-za-Honda http://www.gromaudio-bg.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #10 Отговорено 29 Април, 2016 Аз бих избрал ГРОМ, поради качеството на изработка, това е проиведено в САЩ, имаш 2г. гаранция, което е 1 в повече от Хкарлинка, имаш поддръжка на повече формати, освен това помни над 3 УСБ-та, до къде е плейвало последно. На този новият ГРОМ имаш и опция за видео за задна камера и прочее, погледни в щатския им сайт. Хкарлинка може би е ОК от гледна точка на опциите предложени спрямо пари. Чел съм из ЮК форуми, че имат доста брак Хкарлинка, а не е много евтин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #11 Отговорено 29 Април, 2016 (Редактирано) http://www.aliexpress.com/item/Yatour-YT-M06-For-Honda-Accord-Civic-CRV-2003-2011-White-PLUG-Car-USB-MP3-SD/2033133661.html?spm=2114.40010208.4.1.yhsLSC Редактирано 29 Април, 2016 от Чавдар K Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #12 Отговорено 29 Април, 2016 Мене пък ми прилича на софтуерен проблем.Дай го в някой сервиз да видят дали могат да му сменят фирмуера ,пък и като цяло да го прегледат.Записа може и да не успеят да намерят-да пробват да презапишат неговата със същия фирмуер,при някои устройства има ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #13 Отговорено 29 Април, 2016 Хмм това предложение на Чавдар е много по интересно понеже за 200 лв зимаш пълен комплект с Bluetooth... да вярно по малко формати поддържа, но пък аз не съм чак толкова претенциозен. А китайската мултимедия ще карам на сервиз да видим дали ще може се оправи Благодаря за предложенията ви ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #14 Отговорено 1 Май, 2016 Един последен въпрос.. ако си взема такова устройство дали ще е Ytaour или Grom ще мога ли да си вържа един усилвател и бас каса към оригиналното CD на Honda ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #15 Отговорено 1 Май, 2016 Без значение какъв продукт ще си купиш за usb порт, то винаги можеш да усилиш звука, който излиза от радиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DYNACORD 23 #16 Отговорено 2 Май, 2016 И аз съм доволен от грома, работи прилично бързо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nuclear 7 #17 Отговорено 2 Май, 2016 Еми реших се зимам GROM USB3 Тука руснаците са обяснили защо да взема GROM а не YATOUR https://www.drive2.ru/l/5074897/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове