Jump to content

Pandeliev

Фен
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pandeliev

  1. До колкото знам не се продават отделно, обаче евентуално може да се рециклират. Моя предния ляв беше заминал лятото и го рециклираха, за сега е ок мисля, казаха ми, че едно 50к км би трябвало да изкара, ако помня правилно.
  2. Аз мойта я карам с 5w40 на газ е, масло доливам обикновено на около 5к км, но този клапан не съм го сменял все още.
  3. Аз бих препоръчал: Слави в Овча Купел (Мотобокс сервиз) - топ е, много си разбира от работата, единствения проблем е, че обикновено като звъннеш има час за след месец, та ако е спешно става сложно. Ивайло до Студентски (Хонда брадърс) - последно време я карам там за масла, филтри, дискове и т.н. също съм доволен, при него е по-лесно с часовете отделно работи до късно та и след работа може да минеш. Ако те интересуват пиши на лично да ти дам номер.
  4. Значи, на Легендата най-големия проблем е....че ако после решиш да я сменяш, всичко ти бледнее след нея. Почваш да сравняваш с нови коли, то и те половината неща ги нямат.
  5. Аз пак да се включа, много е странно, силно се чува като карам назад особено след дълъг път. Чудя се дали не е пък дискове или накладки, но днес се заслушах като слязох от колата, без да е в движение се чува Свистене от задната част та го записах. Ще се ходи на преглед, само дано има скоро часове,че при Слави е с месец чакане. За Бултрако какво ви е мнението?
  6. Ще се ослушвам, че сега беше след дълъг път. Ще тествам, когато не е загряла. Преди имаше леко скърцане при пълен ляв или десен на заден ход, и се чудех дали не е нещо от рейката.
  7. Здравейте колеги, днес забелязах, че като включа задна да паркирам се чува едно силно скърцане. Ако е с навит волан не е чак толкова силно, но с изправен се усили. Дали е от скоростите, или е някакъв друг проблем? Когато карам на D няма такъв шум или поне не съм забелязал.
  8. Здравейте Колеги, след последната автомивка на колата, изглежда, че момчетата са били доста обстойни с почистването и предполагам са свалили и вътрешното огледало. Проблемът сега е, че много вибрира, особено докато карам по по-неравен път и е адски дразнещо, преди беше страшно стабилно, даже със сила го нагласях. Та преди да правя каквото и да било, исках да питам дали сте пипали по него нещо, ако да ще съм благодарен за съвет? Предполагам трябва да се затегне някой болт? Гледах в нета го пише като един от фабричните проблеми с някаква пластина, надявам се да не е от нея.
  9. Настройките, или гадна газ също. Понякога ми светва и на мен точно след като съм заредил...Иначе възможно е и катализатора, но там също ще даде грешка.
  10. Здрасти колега, трябва да изключиш функцията за автоматично търсене на радио. Аз също съм с трансмитър, не помня как се казваше точната функция може би беше RDS но не съм на 100% сигурен, тествай от радиото няколкото опции.
  11. Здрасти, освен Юбико и Бултрако. Аз мойта я карам в Мотобокс сервиз в Овча Купел, единствения проблем там е, че много трудно се запазват часове, иначе съм доволен много, за планирани ремонти са топ!
  12. Ами взех я от сервиза днес, каза ми, че е неефективен катализатора, но мога да си я карам и така нямало проблем.
  13. Беше ми светнал чека от него, но утре ще ходя да я взема днес просто ми казаха, че бил за смяна.
  14. Колеги, казаха ми задния катализатор бил за смяна. Някой да е имал подобен проблем? Предполагам не се рециклират, трябва нов?
  15. Трябва да спреш една от функциите, ако не се лъжа RDS, но не съм на 100% сигурен. Ако не е тя пробвай с другите
  16. Ами ако е в София, и аз бих дошъл, нямам планове за тези дати за сега та не би трябвало да е проблем.
  17. Аз това лято я засичам с новите гуми, които доста подобриха разхода, извънградско минавам към 300-320км с една бутилка 40л. На бордовия компютър показва около 10.5-11/100 Градско в София сега някъде към 200км минах с една бутилка, та разликата е сериозна.
  18. На моята има скърцане от там понякога, при минаване през легнали полицаи или дупки, и когато я водя за масло най-често им казвам да го погледнат и да го смажат или пръснат с някой спрей. Обикновено решава проблема за известно време, до следващата смяна
  19. Моя е Nulaxy Bluetooth 5.0 FM Transmitter (NX12) и съм доста доволен, може и обаждания да правиш през него. Естествено звука не е като от диск, но е задоволителен.
  20. И моето радио е много зле, особено извън града. Но аз ползвам трансмитър откакто я взех и не ме бърка особено.
  21. И аз го тествах при мен, яка функция за лятото особено за черния салон
  22. Колеги, попаднах преди малко на едно видео за скрито меню с настройки за Acura е, но предполагам, че няма да има разлика та реших да споделя: Не съм сигурен дали е пускано и преди, знам че имаше с друга комбинация и предполагам, че беше за меню с различни настройки.
  23. Благоевградската стои от повече от 2 години, поне когато аз търсих я имаше, а това беше преди 2 години. Тя е в Гоце Делчев, всъщност бях помолил тогава 1 приятел да отиде да я погледне предварително, но когато беше звъннал да се уговорят му бяха казали да има предвид, че има проблеми със скоростната кутия.
  24. И аз трябва да взимам летни тая година, но съм с 18ки и там избора ми се струва по-голям не съм сигурен дали е така. За сега съм се насочил към PIRELLI P ZERO PZ4 245/45 R18 100W XL FR VOL
×
×
  • Създай нов...