Jump to content

AleXcHo_S600

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно AleXcHo_S600

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Deutschland

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Не не, в Германия съм. Успях да намеря един на 195€ +15€ доставка, ама смъкнах цифрата на 135€ всичко. Смених я, сега всичко е наред. Но тоя стоп изключително трудно може да бъде намерен. Благодаря ти все пак! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
  2. Аз си ги счупих и двете щипки, ама тя причината явно е, че се подпрях на един стълб преди известно време и си мислех, че нямам щети, а те са били по стопа. Пластмасата се е счупила където се завиват болчетата към калника и явно щипките са били под някакво минимално напрежение. Защото като ги дръпнах малко по-силно и се счупиха. От другата страна го свалих абсолютно безпроблемно. Сега си търся левия стоп, ма почти никъде го няма. Или цените са баснословни! Залепил съм го с тиксо да не "избЕга" стопа, ама трябва да го сменя. Някой идеи къде мога да го намеря на по-сносна цена?
  3. https://de.aliexpress.com/item/1005005008835892.html?spm=a2g0o.productlist.main.87.485259d9MMgZbz&algo_pvid=cda488f0-9f35-4fd8-a2d2-1ee3a7a64d43&algo_exp_id=cda488f0-9f35-4fd8-a2d2-1ee3a7a64d43-43&pdp_npi=3%40dis!EUR!11.41!8.55!!!!!%40211bf48d16822430993364569d0776!12000031328836496!sea!DE!2419366283&curPageLogUid=qEX8FCjk80Rs
  4. На 16.01.2023, след 6 дни без да я паля, стояла на минусови температури, ето така запали (след като й подадох газ). След това я угасих и опитах отново да запаля! БЕЗ проблем! Одма, дет викат в някои региони. Първоначално си помислих, че е заради студеното време и т.н., след като следващите няколко дни палеше безпроблемно! Обаче, до Април месец ми го направи още два или три пъти, като последният път беше най-изненадващо! Бе;е топъл ден, сутринта си запали, пътувах до работата (около 12км.) и следобед към 14-15ч. при плюсови температури, пак го направи. Колата ми е Акорд 8, 2.0 156к.с. комби, ръчна скоростна кутия. Мислех си хиляда варианта и така или иначе още съм си в Германия и към 18.05. ще пристигна в България и там ще я гледам. Колата е с газова уредба Prince. Време й е за реглаж на клапаните. Свещите са сменени преди около 30 000+ километри. Мисля си, че проблема е в един от горивните филтри - или този на бензина или този на газовата, който се сменя след повече километри. предполагам, че и колегата е със сходния проблем. Но качвам и видео, което да покаже какво точно се случи. Поздрави! Лек път и здрави гуми! Трудно_Палене.mp4
  5. Колега, можеш ли да ми кажеш конкретно кой TPMS сензор от Али-то си си поръчал?
  6. Направо съм в потрес от цените им... 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
  7. - Скъпа, докторът каза, че имам 6 часа живот, да го направим за последен път, а? - Изморена съм, лягам, ти си лесен, утре няма да ставаш! 😂🤣😂🤣😂🤣
  8. -Пешо, кое е най-запомнящото се нещо, което са ти казвали след секс? -А да видим друг път ще крадеш ли череши...
  9. Кога и къде смяташ да ги слагаш? И имаш ли някаква информация какви пари е?
  10. Така, благодаря за отзивите! Казвам веднага какъв е проблема - напукани са всичките от стоене (явно) на слънце. Да, висок клас са Bridgestone Turanza. Идеята ми е, че в София имам кола, която е със 225/45/17 Continental ContiSport 5 на два сезона (2бр.) и два Dunlop-а на един сезон. Не искам "гъзария", а просто да си спестя 400-500 евро за нови гуми. Гледах и Hankook, които между другото са доста висок клас и един брой струва 172 Евро, (казвам по спомен), но сега са намалени на 93 Евро. Относно смяна на каквото и да било в талона на колата. Не, не съм длъжен да отбелязвам размера на гумите в талона. По принцип и дефакто трябва да съм с размерите, препоръчани от производителя. Тук наистина е малко сложно с тия неща, но то и за това хората са дисциплинирани. Лично аз съм фен на Континентала, но трябва да мисля и за зимни гуми, защото те пък са с ДОТ 2011. Както и да е. И аз мисля, че с по-ниска гума ще вози по-твърдо, но като цяло това не ме притеснява особено много. За това поисках мнение от вас, защото Хонда за мен бе определено мечта, а сега е сбъдната мечта И разбира се, като щастлив собственик на Хонда, искам да се грижа добре за колата си. Благодаря ви за мненията!
  11. Здравейте! Искам да попитам, дали би било проблем, ако сменя гумите на колата от 225/50/17 с 225/45/17. Просто когато купувах колата и направих пробно шофиране, направих "сефтето" на гумите, имаше лепенки и не погледнах ДОТ-а, знаейки,че купувам кола от Автокъща в Германия. Та, гумите се оказаха с ДОТ 2014 Както и да е, жив да е! Просто донякъде разчитах, че има все още мъжкари. Та идеята ми е, дали ще има голяма разлика освен във "возията"? Колата е Акорд 2012 комби 2.0 156к.с.. Благодаря!
  12. Аз точно за това искам да се консултирам с всеки, който се е сблъсквал с подобен проблем. При мен ТЮФ-а не е от особено голям проблем, тя има две години до следващият преглед, а и имам познати, които ще ми я прекарат без проблем. А имаш ли някаква представа колко пари е една нова крушка и какъв точно тип е?
  13. Понеже съм отскоро собственик на Хонда Акорд 8 2012 Комби, да ви попитам, може ли да ми препоръчате някой, който се занимава с поставяне на Ксенон? Понеже не съм запознат с Хондите (досега съм бил само с Нисан), "скокът" ми е от кола 1999-та на кола 2012... Т.е., доста голям Та, онази вечер ми изгоря лявата крушка на късите светлини и се борих като прасе с тиква да я сменя сам, но уви! Не успях. Навярно ще се наложи посещение на сервиз на Хонда. Нямам никаква представа колко пари ще ми излезе смяната на тази крушка, защото до колкото разбирам е доста скъпа и не знам дали да не ги заменя изцяло с ксенон. Та идеята ми е, че работя и живея в Германия, а Юли месец ще се прибера с колата до България. Та искам да видя да си сложа ксенон и евентуално някой да ми "пипне музиката", смисъл да се сложи вата и евентуално активна бас каса. Питах още двама колеги от форума (но впоследствие видях, те не са влизали от доста време), относно крушките, защото разглеждам форума и видях, че са доста в час с Хонда. Та рекох да те питам и в обща тема, защото ще се прибирам към 11-ти Юли, а останаха няма и две седмици! Благодаря предварително!
  14. Здравейте! Кога и къде ще е срещата Юли месец и само месечни ли са? Дали случайно има такива срещи в Стара Загора?
  15. Здравей! :) Понеже съм отскоро собственик на Хонда Акорд 8 2012 Комби, да те попитам, можеш ли да ми препоръчаш някой, който се занимава с поставяне на Ксенон? Идеята ми е, че работя и живея в Германия, а Юли месец ще се прибера с колата до България. Та искам да видя да си сложа ксенон и евентуално някой да ми "пипне музиката", смисъл да се сложи вата и евентуално активна бас каса. Питам теб относно крушките, защото разглеждам форума и виждам, че си в час с това. Или поне така мисля :) Та рекох да те питам! Благодаря предварително! И извинявам се за безпокойството! :)

×
×
  • Създай нов...