Jump to content

stanimal

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stanimal

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги! Повече от 3 год. карам 8ма ген. акорд 2.4 бензин и съм много доволен. Карам само на бензин и нямам нямам никакви проблеми с колата да чукам на дърво. Едниственото, което мога да желая е по-голямо ускорение в някой случаи. За това искам да попитам ако някой от вас има опит, наблюдение или информация за евентаулен тунинг, с който примерно може да се вдигнат поне около 40-50 коня. Не бих тунинговал, за да се състезавам, а за лично удовлетворение. Благодаря предварително!
  2. Здравейте, отново! За съжаление не се получава нищо при дръпната ръчна спирачка.
  3. И при мен е така. Нужно е двойно натискане, за да отвори всички врати. И все пак, ако всичко е отворено, копчето на самия багажник пак не функционира. Само с дръпната ръчна не съм пробвал, но ще опитам и ще дам обрата връзка. Ако това не помага явно трябва да обърна внимание и на бушоните, които не съм знаел че има отпред под таблото. Мерси за съдействието, фенове-колеги!
  4. Здравей отново! От лявата страна има само ключалка, а не бутон, с която посредством ключа може да се отвори багажника, но няма он/офф позиция. Дефакто, багажника се отваря само с дистанционното и от тази ключалка, която се врътва на 90 градуса за да отключи и се връща в изходно положение. През бутона на шоф. врата и от комчето на багажника над рег. номер не може да се отвори все едно въобще тези бутони са без ток. Друго което успях да видя е един бял кабел до бушоните, които са в ляво под волана. Всъщност можели да е от някой от тези бушони или този бял кабел? Прилагам 2 снимки. Колата е автоматик. Благодаря!
  5. Благодаря за съвета, но не виждам бутон, за което прилагам снимки. Моля за уточнение.
  6. Здравейте! Мисля да слагам от тези говорители (GX602), тъй като са 2,3 ома. Имахте ли проблем с монтажа и звука в автомобила стана ли по-добър? Изгуби ли се от мощността, тъй като оригиналните са 2 ома? Благодаря предварително за споделените коментари!
  7. Здравейте, Нов съм във форума. Собственик съм на 2009г. Хонда Акорд ген 8 2,4L седан, на който не мога да му отворя багажника от копчето на шофьорската врата. Пробвах копчето в жабката, но пак не става. Едиствено се отваря посредством копчето на ключа и механично със самия ключ от ключалката която е зад задните седалки. Проверявах бушоните и нямаче изгорял такъв. Моля за съдействие ако се сещате за нещо. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...