Jump to content

CiVic8GEN

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от CiVic8GEN

  1. да, от тях го взех. При мен копчето има само 2 позиции. Може би нямам нулева или нямам 2ра верига 😁
  2. с мултимедията идва един кабел ( те са го направили от разклонител), на който има копче - позиция 1 работи само часовника(таблото на климатика) позиция 2 работи мултиволана. Оказва се, че не могат двете да работят едновременно, за това е добавена тая измишльотина.
  3. Да, закупих го. Когато копчето е включено към дисплея на климатроника си работи нормално. Но на другата позиция навигацията изобщо не разпознава копчетата на мулти волана. Свалих Amazon Echo и Amazon Music - да си пускаш песни с гласови команди си е гъзарийка За разговори също става доста добре.. освен когато си на магистралата, но там е нормално колата бучи доста. Като изключм проблема с мултиволана Препоръчвам мултимедията.
  4. Снимка ти пратих, но както сам каза на живо не е същото. Бих казал че мултимедията е една идея по тъмна, но може би само ти ще си знаеш, едва ли някой ще го забележи. Камерата за задно е добра, звука е осезаемо по качествен и силен от оригиналното радио. Като цяло съм доволен, но не мога да настроя копчетата от волана да управляват радиото. Просто не излизат. Свързах се с продавача, уж на теория всичко е наред, но навигацията не ги чете. Явно има проблем по буксите/преходниците.
  5. Да се надяваме, че повече от веднъж няма да се налага да го правя 🤣🤣
  6. Колеги пристигна навигацията от OLX... https://www.youtube.com/watch?v=8CEji94jqK4&ab_channel=JustSimpleTips Това ли е начина да се смени радиото? Трябва да разглобя половината кола 😪
  7. Колега можеш ли да дадеш препратка към клипче, да покажа на майсторите 😄
  8. Може ли да пуснеш линк, колега
  9. Колега, кой вариант на продукта избра и доволен ли си? Гледам че това е единствената опция в olx, която си идва full packet. Инсталира ли камерата, добре ли се вижда екрана? OBD включи ли в пакета и навигацията как е?
  10. Привет колеги и весели празници! Миналата зима за пръв път се появи проблем със съединителя - сменихме горната помпа и всичко се оправи.... до тази зима. Сега сутрин след по-студена нощ съединителя е твърд и има доста повече празен ход от обикновено, но след около 15-20 "помпания" се оправя. Случва ми се понякога докато шофирам пак да се появи този празен ход, и при помпане в движение пак се оправя. Също про появата на въпросния 'празен ход' скоростите се сменяват доста трудно. Въпросът ми е това спешен сигнал ли е, че ѝ трябва сервиз, или е нещо нормално при хондите и да си я карам спокойно по празниците, докато не отворят сервизите PS: течностите по двигателя ги проверявам редовно, там са! PS2: под и около стелката нямам течове.
  11. колеги, оправих проблема. първо проверих е фреона - имаше. после решето - здраво е. Накрая напръсках е буксите с contact cleaner и климатика се включи
  12. Приевет колеги. Качвам се днес в колата, пускам климатика и започва да духа на макс, ама духа само топло. След като загря колата и по карах +100км извън градско проблема продължава. Вчера като я карах нямаше проблем, до тогава климатика си охлаждане като нов. Някакви идеи и майстори? (за Благоевград)
  13. Колеги, за 8Ген Сивик 1.8 на 270 000 какво масло ще ми препоръчате?
  14. Колеги, а какво масло препоръчате за модела?
  15. Привет колеги! След смяна на преден ляв лагер ми светнаха лампите на ABS И VSA. При диагностика съответно показва грешка с връзката, а двете системи не работят. майстора каза че трябва да се смени сензора на ABS. Да го послушам ли?
  16. Колеги, от както закупих колата сензора за външна температура не работи. обикновено показва - 40°, понякога цифрата се променя, а понякога нищо не показва. Къде мога да намеря схема къде точно се намира този сензор, за да го проследя за слаба връзка?
  17. Колеги, от скоро съм с LPG. След инсталацията монтажистът ми каза че колата е по "нов" модел и не може да излъже компютъра да НЕ отчита, че колата харчи бензин, докато върви на газ. Така постоянно си карам на Лампа, единственият начин да рестартира стрелката е да отскача клемите за около 10 мин. Някой знае ли как мога да я излъжа тази стрелка? колата е Civic 1.8, 2006г.
  18. има ли в този форум някой по опитен колега, при който да си закарам сивика, да смени въпросният ценеро диод (за София)?
  19. Колега, за 8ма генерацлия ли става въпрос и от коя година колата?
×
×
  • Създай нов...