Jump to content

CiVic8GEN

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно CiVic8GEN

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 1.8 / 2006
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. да, от тях го взех. При мен копчето има само 2 позиции. Може би нямам нулева или нямам 2ра верига 😁
  2. с мултимедията идва един кабел ( те са го направили от разклонител), на който има копче - позиция 1 работи само часовника(таблото на климатика) позиция 2 работи мултиволана. Оказва се, че не могат двете да работят едновременно, за това е добавена тая измишльотина.
  3. Да, закупих го. Когато копчето е включено към дисплея на климатроника си работи нормално. Но на другата позиция навигацията изобщо не разпознава копчетата на мулти волана. Свалих Amazon Echo и Amazon Music - да си пускаш песни с гласови команди си е гъзарийка За разговори също става доста добре.. освен когато си на магистралата, но там е нормално колата бучи доста. Като изключм проблема с мултиволана Препоръчвам мултимедията.
  4. Снимка ти пратих, но както сам каза на живо не е същото. Бих казал че мултимедията е една идея по тъмна, но може би само ти ще си знаеш, едва ли някой ще го забележи. Камерата за задно е добра, звука е осезаемо по качествен и силен от оригиналното радио. Като цяло съм доволен, но не мога да настроя копчетата от волана да управляват радиото. Просто не излизат. Свързах се с продавача, уж на теория всичко е наред, но навигацията не ги чете. Явно има проблем по буксите/преходниците.
  5. Да се надяваме, че повече от веднъж няма да се налага да го правя 🤣🤣
  6. Колеги пристигна навигацията от OLX... https://www.youtube.com/watch?v=8CEji94jqK4&ab_channel=JustSimpleTips Това ли е начина да се смени радиото? Трябва да разглобя половината кола 😪
  7. Колега можеш ли да дадеш препратка към клипче, да покажа на майсторите 😄
  8. Може ли да пуснеш линк, колега
  9. Колега, кой вариант на продукта избра и доволен ли си? Гледам че това е единствената опция в olx, която си идва full packet. Инсталира ли камерата, добре ли се вижда екрана? OBD включи ли в пакета и навигацията как е?
  10. Привет колеги и весели празници! Миналата зима за пръв път се появи проблем със съединителя - сменихме горната помпа и всичко се оправи.... до тази зима. Сега сутрин след по-студена нощ съединителя е твърд и има доста повече празен ход от обикновено, но след около 15-20 "помпания" се оправя. Случва ми се понякога докато шофирам пак да се появи този празен ход, и при помпане в движение пак се оправя. Също про появата на въпросния 'празен ход' скоростите се сменяват доста трудно. Въпросът ми е това спешен сигнал ли е, че ѝ трябва сервиз, или е нещо нормално при хондите и да си я карам спокойно по празниците, докато не отворят сервизите PS: течностите по двигателя ги проверявам редовно, там са! PS2: под и около стелката нямам течове.
  11. колеги, оправих проблема. първо проверих е фреона - имаше. после решето - здраво е. Накрая напръсках е буксите с contact cleaner и климатика се включи
  12. Приевет колеги. Качвам се днес в колата, пускам климатика и започва да духа на макс, ама духа само топло. След като загря колата и по карах +100км извън градско проблема продължава. Вчера като я карах нямаше проблем, до тогава климатика си охлаждане като нов. Някакви идеи и майстори? (за Благоевград)
  13. Колеги, за 8Ген Сивик 1.8 на 270 000 какво масло ще ми препоръчате?
  14. Колеги, а какво масло препоръчате за модела?
  15. Привет колеги! След смяна на преден ляв лагер ми светнаха лампите на ABS И VSA. При диагностика съответно показва грешка с връзката, а двете системи не работят. майстора каза че трябва да се смени сензора на ABS. Да го послушам ли?
×
×
  • Създай нов...