Jump to content

beby2020

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

1 Последовател

Относно beby2020

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Виждам , че отдавна не е писано по темата. Може би вече имате решение на проблема. И аз изпаднах в същата ситуация. Бензин без проблеми нивомера. Сложих газ, нивомера падаше все едно караш на бензин. Поставиха ми AEB 393H и за около 2 седмици работеше така- караш на газ нивомера пада все едно си на бензин - след изгасване на двигателя за повече от 10мин - нивомера пак си отвиаше там колкото бензин имаше. И така до преди 3 дни - Безниномера започна да пада все едно харчи колата 60 на 100 за около 20-30 мин на пълен резевоар с бензин стрелката падаше рязко (не съм я оставял да светва резервата). Нивомера пада докато гледш стрелката и караш с 80км (примерно). След ресетване вече около 20мин всичко отначало - верни показания на нивомера и като подкараш колата пада все едно караш самолет за 20мин почти до нулата. Превключих само на бензин да видим дали ще покаже реално разход. Иначе на бор компа показава реално за колко км ти остава бензин само стрелката е някъде по дъното. Ако някой е решил проблема ще съм му благодарен да сподели.
  2. до "note" благодаря имам вече записан час в Мотобокс
  3. Нали затова е форума. Ако знаеш помагаш, ако не искаш - хокаш. мерси за линковете (все пак).
  4. Здравейте, трябва ми препоръчан сервиз в София. Колата я имам отскоро и незная кога е превен реглаж. Кара се на бензин/газ 1.8 Сивик 2006. Зная за Иван в Дупница, но с тези забрани за пътуване не мога да отида до Дупница , а колата се кара. Търсих из темите и не намерих. Ако някой има мнения за някой сервиз?
  5. Интересна тема в Civicinfo открих: как да се заключват вратите след достигане на 15км/ч. Ето от това https://www.civinfo.com/threads/how-to-activate-automatic-door-locks-at-10mph-06-models-only.308/ . Важи за моделите от 2006г. Дали някой го е направил, че при мен (според описаното) не се получи.
  6. до "Mkilla" незнам как са я обезвъздушили, но след 100км ( защото смених 4 диска и накладки и 4 те апарата(рециклирани)) всичко си е наред със спирането.
  7. Здравейте, относно темата с USB WEFA как най-накрая го вързахте и аз съм с навигация?

  8. Нов собственик, нов внос 1,8 и четирите апарата проблемни. Рециклиране около 500лв като нови, сменени дискове с накладки -перфектна работа, перфектно спиране.
  9. Така и се случи. В Бултрако за 39лв ресетнаха Bluetooth модула.
  10. Здравейте, дали някой може да ми каже как се ресетва Bluetooth модул. Предишния собственик го е заключил с парола четири цифрен код (на немски).
  11. Искам да си сложа DRL модул моделът е с фабрични ксенони (ако това има значение изобщо), но ще е на дългите. Електричара (по телефона) ми зададе въпрос: дали колата отделен светлинен модул на който не можах да му отговоря. Въпроса ми е - имам ли такъв модул и дали може да имам и вградена опция за дневни светлини? Как да проверя преди да се уговорч за монтаж. Мерси предварително на отзовалите се.
  12. Това са въпросните масла, ако се прави ремонт. Ако ли не от БГ кое да се купи? Доста трябва да се внимава. Явно си трябва щом всички сте на това мнение.
  13. мерси за бързия отговор това ще свърши ли работа https://maxcar.bg/avtomobilni-masla#!/proizvoditel-shell/viskozitet-0w30
  14. Колеги моля за малко инфо, нов съм във форума. Колата е Civic 8 gen. 1,8 показва 170к. км (но може да е над 250к км. реално и повече ( това само Ванга можеше да каже)) ще се слага газово по книжка пише 0W20-0W30-0W40, но пише и 10W30 - 10W40. Ако харчи масло ще се прави ремонт ( на сегментите нали), та после какъв вискозитет и препоръчителна марка? И ако се сложи ГИ какви свещи (марка и номер). Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...