Jump to content

inspektora

Фен
  • Мнения

    731
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    8

inspektora last won the day on Април 22 2023

inspektora had the most liked content!

Обществена Репутация

394 Good

Относно inspektora

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    HONDA C-RV 2.2 i-ctdi 2009
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

3401 профилни разглеждания
  1. Препоръката 0w30 на Хонда е логична с цел да покрие всички температурни пояси. Нулата върши работа на север, а трийсетицата е достатъчна за юга. Аз смятам, че 5w30 е супер за нашия климат. Още повече, че има С2 и С3 разновидности и от там може да подбереш малко по-"рядко" или "гъсто". С2 е на долния край на вискозитета 30 (такова е оригиналното Хонда), а С3 на горния. Но и да караш с 0w30 не мисля, че е грешка Виж, 5w40 не препоръчвам. Двигателят не е конструиран за такова масло. Не, че ще се счупи, но вероятно ще повлияе на живота му.
  2. Имам над 40К навъртяни с VREDESTEIN QUATRAC 5 и не съм усетил никакъв проблем досега нито на шосе, нито извън него. Ходя за риба по всякакви разбити пътища, тежки терени, остри камъни и т.н. Размествам ги редовно на 10К и спокойно ще изкарат още поне 20К. Може да погледнеш и Hankook Kinergy 4S.
  3. Здравей, Аз съм ходил в Унитех Турбо в Техническия университет и не ги препоръчвам. Имам добри отзиви за Галатех Турбо до автокъщите по пътя за Аксаково, но не съм ходил. Може би е най-добре да я закараш на Миямото, там да ти правят ремонта и да преценят къде да се ремонтира турбината (ако е за ремонт). Щом излиза пушек, може и да е спукан изпускателен колектор.
  4. Изглежда Хонда отдавна са отписали Европа като пазар и просто присъстват (на опашката по продажби) без да се опитват да бъдат конкурентни.
  5. Това само с резервния ключ ли го прави?
  6. Акцията е доста на запад, т.е. касае Америка. Европейските CR-V-та от това поколение са произведени във Великобританиям, а американските предполагам някъде в Америка. Винаги има някои разлики в различните заводи, още повече за различни пазари.
  7. По принцип, при работещ климатик, температурата на охл. течност се поддържа по-ниска, отколкото при изключен климатик. Това е при равни други условия и всичко изправно. Дължи се на постоянно работещия вентилатор на радиатора. Така е на теория и на практика съм го изпробвал - потвърждава се.
  8. Току що регистриран потребител с първа тема "Мнения за Маслата Инса" и линк към интернет магазина им. Това да ви прилича на реклама?
  9. Супер, остава да избереш пролетно и есенно
  10. 5W30 с клас А5/В5 или С2 са на долния край на вискозитета 30 и са точно "една идея по-голям гъстак".
  11. Много е просто - когато нямаш застраховка, сам си поемаш риска. Това си е съвсем свободно и легитимно решение на всеки човек (стига да не касае задължителна застраховка като ГО). Ноо, както @MilenG е писал, свободата върви с лична отговорност и като стане беля не трябва да търсиш вината в държавата или международното положение ....
  12. Това го забрави. Ако намериш кола на около 200К реални ще е супер попадение. Аз не виждам причина да избягваш италианките, просто трябва да си отваряш очите на четири. Колегата @DAN_DAN да каже как "най-лесно се научават реалните километри".
  13. Дане би да се притиска при затваряне някое от копчетата и да е постоянно задействано?
×
×
  • Създай нов...