Jump to content

haspel4o

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно haspel4o

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте.Получи се и при мен нещо подобно. Акорд 7 2,4 / 2003г. Преди няколко дни при един от изсипалите се порои имаше големи локви и по време на движение светна едновременно /!\ и VSA . Като изгасих колата и запалих не свети. След няколко дни пак така. На диагностика не показа никаква грешка! P.S:Проблема е решен. Пистов ремък+малко мързел да се сложи новия дето се вози в багажника бая време. Оказа се при локви като препищи ремъка някакъв пад на напрежение явно. Защото на диагностика показа слаб акумулатор,което няма как да е. На 2г. е и е 70Ah. Със новия пистов ремък поплувах тия дни по локвите и всичко е ОК. Надявам се да съм помогнал с тази информация. Лек ден.
  2. Здравейте.Получи се и при мен нещо подобно. Акорд 7 2,4 / 2003г. Преди няколко дни при един от изсипалите се порои имаше големи локви и по време на движение светна едновременно /!\ и VSA . Като изгасих колата и запалих не свети. След няколко дни пак така. На диагностика не показа никаква грешка!
  3. В Юби ко ми препоръчаха и наляха на Акорд 7 2,4 2003г. масло при смяна 5w 30.Чета обаче че трябва 0w 20.Дали не ме подготвят за капитален ремонт при тях???...😁😁😁
  4. Защо в Юби ко ми препоръчаха и сложиха 5w 30 след като чета че трябва да е 0w 20 ???
  5. Здравейте колеги.Колко антифриз събира акорд 7 2003г.-2,4 бензин?
  6. Здравейте.И аз да се похваля със задната врата на комбето.Отваря и затваря но само с помощ в първите 10см. при тръгване от отворено или затворено положение.И друг проблем.Изчезна тока на изхода в багажника.Търсих бушон но има само за предната запалка май.Да не е вързан към нещо друго?Не съм забелязъл обаче да не работи нещо друго,само подгрева на задните стъкла за сега незнам дали бачка.
  7. Здравейте колеги.Колко литра антифриз събира Акорд 7 2,4 бензин ?
  8. Намерих. Благодарности на колегата Иван Иванов.
  9. Звънях им .Подават я кутията като за нова...
×
×
  • Създай нов...