Jump to content

APenchev

Фен
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About APenchev

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

445 profile views
 1. То това не е реостат, а е транзистор. Отворих го и видях, че е изгорял термо предпазителя. Смених го и смених транзистора (заменител, че оригинал вече не се предлага), но сега работи на едни и същи обороти, а и не се изключва. Ще проверя дали не е дефектен и ще го заменя. Ако някой има идея, защо така се получава, да пише. Още, гледеам, че много загрява транзистора и започвам да се съмнявам в управляващия блок. Ако бъркам, някой да ме поправи.
 2. Здравейте! Спря да ми върти вентилатора на парното. Погледнах предпазителите, но не се изгорял. Някакви идеи от какво може да е? Тия дни ще сваля вентилатора, за да проверя дали е изгорял. Но ако не е, какво да гледам?
 3. И биалетките също са сменени. По амортисьорите нищо не е правено. Те не са оригиналните - видимо предния собственик ги е сменял. Явно на там отиват нещата - да сменя амортисьорите.
 4. Здравейте! Имам следния проблем. Отпред отдясно чувам почукване от окачването при движение. Сменени са на носачите всички лагери, втулки, тампони и т.н. Рейката е стегната и от сервиза ми казаха, че е от амортисьора. Възможно ли е да е от амортисьора или е нещо друго?
 5. Здравейте! Светна ми лампата за въздушните възглавници. От Бултрако ми отговориха, че не попадам под акцията на Хонда. Някой има ли идея как може това да се оправи - варианти?
 6. Може би ще опре, защото трябва да гледаш не така колко в диаметър е по-голяма, а като завиеш колко ще стане или хипотенузата на триъгълника който се образува.
 7. 205/55/17 са с +23мм по-големи. По-нататък има опастност да опира някъде.
 8. Авенсиса е по-добрата кола и не я сменяй. Ако все пак настояваш на хонда, то наеми си кола под наем и я покарай два три дни, за да разбереш разликите.
 9. Да кажа и аз моите впечатления от гумите след големите преспи, непочистени улици и т.н. Карам с всесезонни гуми Гудрич и съм навлизал в големи преспи без проблем. През тези дни бутах много закъсали коли, като аз такъв проблем нямах. Размера е 205/55/17.
 10. Този модел не е маневрен-има голям радиус на завиване. Не е до проблем, а така си е заводски.
 11. Добре изглежда, но едва ли е на толкова километра.
 12. И на мен ми дърпаше леко надясно, но като смених гумите, сега всичко е О.К.
 13. Ами той колегата е сменил скоро маслото и е нормално да долее след това, което той не е направил. Например аз като смених маслото , на другия след седмица проверих маслото и долях около 450мл. Сега всичко е ок.
 14. И да не забравите накрая да направите легенда или как се ползва сайта, че станаха много звездички, точки, и т.н.
×
×
 • Create New...