Jump to content

L Marivov

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно L Marivov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 2.2 I-CTDI
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    България

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги, може ли да ми препоръчате онлайн магазин от който да си купя шпилки?
  2. Здравейте колеги, собственик съм на Honda Civic 2.2 diesel, 2006. Имам два въпроса към вас. Първият е: има ли DPF филтър, като първата регистрация на колата е 20.07.2006? Втотият ми въпрос е: изборът на масло в зависимост дали е с DPF филтър или без? До колкото съм информиран от форумите ,DPF филтри имат Сивици след 2007г.
  3. Благодаря ви много за мненията и информацията!!
  4. Направен е лазарен реглаж на предните гуми, но не знам защо закачиха устройства и на задните. След първия реглаж стойностите в зелено са минимални, а при втория изкараха отклонение 0,00 ....0,00.. и т.н , което е ( не реално, не възможно е да сведат всички отклонения до абсолютна 0) . Реглажът е правен в Люксембург и се надявах хората тук да разбират, но май нищо не разбират. Най- добре е да се прибера в България и да я стегна.
  5. Не разбирам защо, какъв е проблема в такъв случай? Наскоро и сложих нови гуми и със сигурност места на гумите и джантите са разменени, но продължава да ми дърпа на дясно. Какъв може да е проблема?
  6. Не разбирам как това би решил проблема!? Ако може да ми обясните?
  7. Здравейте колеги! От два месеца съм собственик на Honda Civic 2.2 I-CDTI, 2006-та година. Още преди да закупя автомобила, който е "втора ръка" забелязах,че след като пусна волана в движение, автомобила веднага тръгва на дясно. Въпреки този проблем, както и леко смачканата предна броня от двете страни около халогените, реших я купя .Преди да купя колата се обадих в застрахователната компания за да разбера дали е имала ПТП, увериха ме,че няма. Бях сигурен, че проблема идва от реглажа и веднага отидох в сервиз който се занимава само с реглаж. След реглажа проблема си остана същия, наложи се да го направят отново, но подобрение в поведението няма. Може проблема да идва от друго, нямам представа! Моля колегите за мнение и евентуално решение на проблема!
×
×
  • Създай нов...