Jump to content

Darker

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Darker

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 2006
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

824 профилни разглеждания
  1. Някой дали може да препоръча сервиз за смяна на катализатора?
  2. Намалена ефективност на изпускателната система или нещо подобно. Отделно ми дава и Impact Sensor Error. Иначе да, точно дрънчене на ламарина е звука.
  3. Около 160 хиляди километра. 10-11 хиляди сме ги направили ние.
  4. Здравейте, Карам Civic 8th, 2006 1.8 бензин. От няколко дена се чува супер силно тропане като върху куха ламарина. Първоначално си мислех че може да се е откачило нещо отдолу на колата и я закарах на сервиз. От там ми казаха че са прегледали всичко отдолу, изчистилиса са камъчета под корите, но тропането остава. За момента теорията е че се е отчупило парче от катализатора и тропа във тръбите. Интересно е че се чува само при ниски скорости и при по широки завои. На прав път над 40км е тихо дори да има неравности по пътя. Отделно от както съм я купил има грешка за изпускателна система. За момента вариантите са ми 3: Махане на катализатор Прочистване на катализатор - но ако наистина е парче от катализатора което трака това няма да оправи Нов катализатор - тук намерих един който не е 1000лв: https://store.emk-33.com/product/1340287/katalizator-honda-civic-2005-1-8i-16v-as.html Първият е най-евтин, третият ми звучи най-правилно, но и най-скъпо. Ако някой е преживявал нещо подобно, моля да сподели малко акъл
  5. Здравейте, Карам Civic 8th, 2006 1.8 бензин. покрай големите снегове и ледове успях да счупя дръжката на задна лява врата. Също така преди няколко дена забелязах че хромираната част на предната лява дръжка е наполовина отчупена. Интересува ме дали има магазин в България от където мога да поръчам нови? Или онлайн магазин от чужбина? Пускам нова тема понеже предишните такива въпроси са закопани в общи теми и са от 2011.
  6. След престой в сервиза откриха евентуалният виновник - уплътнение някъде около масленият филтър. Уплътнението е сменено, и е налята с ново масло. По късно днес ще сляза да проверя маслото, както и утре преди да тръгна.
  7. Има ли смисъл да се подменят датчиците? И има ли нещо което задължително да се провери в сервиза, ако приемем че съм карал известно време с много ниско масло?
  8. Здравейте, карам Civic 8th, 1.8 бензин. Снощи докато се прибирах светна съобщение за ниско ниво на маслото. Лампата за маслото не светеше. Отбих след 4-5 километра, загасих двигателя и изчаках 10 минути. Пороверих маслото и по пръчката нямаше масло - само мазни петънца. При контакт си светва нормално лампата за маслото на таблото. При повторно запалване съобщението за ниско ниво на маслото го нямаше. Минах през една бензиностанция да взема масло, прибрах се вкъщи. На сутринта проверих пак нивото, преди да запаля, и пак нямаше никой. Налях 1л и покри минимума. Маслото и филтрите са сменени преди около 3900км. Възможно ли е да имам проблеми и с теч на маслото и проблем с датчиците? Тази вечер ще проверя пак нивото, ще налея още литър и утре сутринта ще я закарам до сервиза.
  9. Проблема беше частично решен преди време: От настройките на радиото изключих всички автоматични превключвания - NEWS, ROAD и още няколко. Вече не сменя станции, но от време на време губи станция и трябва да избера наново станцията за да се чуе.
  10. Здравейте, От скоро съм собственик на Сивик 8-ма генерация за момента нямам проблем с колата освен че дава грешка на катализатора. Но от няколко дена наблюдавам че от време на време радиото само превключва на следващата настроена станция? Опитвам да се свържа проблема с някакво мое определено действие но не успявам. Някой да е срещал подобен проблем и евентуално да го е решил?
×
×
  • Създай нов...