Jump to content

Insolense

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Insolense

  1. Колега, би ли споделил кой комплект на FAI точно си закупил. Аз имам същия проблем. След смяна на обтяжната ролка на пистовия ремък и след 500 км се чува виене на веригата. Следва смяна, но съм в дълбоки колебания, коя марка да избера!?
  2. Как се прави това? Моят постоянно е някъде в други времена, а пък постоянно го настройвам?
  3. Моля ви споделете и с мен за това главно реле. Моето харви не мога да го запаля с дни....и на следващия такъв ХОП и от четвърт пали. Много е кофти така. Изчетох всякакви статии, публикации и форуми и точно такъв проблем не намерих. Къде е това реле и как изглежда и въобще може ли да е от това?
  4. Съвсем случайно попаднах на тази тема. И аз имам подобен проблем с Хонда ЦРВ 3 ген. Болта който държеше резервната гума беше заял....след като го счупих (без да искам) и махнах резервната гума видях, че отдолу има вода. Търсих, оглеждах и така не успях да видя от къде влиза тази вода. Според мен влиза отдолу някъде.....
  5. Споко! Няма да натоварваме полуоските и лагерите. Намерих си ОЕМ-ки с оффсет 50! Сложих ги и съм супер доволен! Благодаря на всички!
  6. Колега кой е този майстор в Бургас?
  7. Аз имам проблем с моето Харви. Пали си когато поиска. Някой път нямам проблеми по 5-6 месеца, ама някой път като се закучи не иска и не иска. С шоковия бутон временно ли се оправя или трябва и аз да отида да го махна тоя имобилайзер. Аз си мислех, че е бензиновата помпа. Това е най-здравата кола, която съм имал някога и не искам да се разделям с нея!
  8. Лупата на късите светлини сменя ли се? Моята е пукната на две и не насочва светлината на пътя, а и кой знае как ме псуват хората които карат срещу мен. Или просто да си купя от друга фар и да го сменя?!?
  9. Благодаря Rakeem! Супер изчерпателно.
  10. Не съм HONDA FANATIC буратинка! За това питам във форума. Според мен може много неща, така че си задавай въпросите с въпросителна, че да ти отговоря после аз! Благодаря
  11. Какви евентуално са проблемите при смяна на джантите с ЕТ50 с ЕТ38 ? Ще си тормозя ли ЦР-В-ето?
  12. Това 9 инча което е без копчетата много ми хареса. Прочетох от това, което са написали колегите, че са доволни. За 500 лв. с подарък камера за задно виждане е прилично. Ами някъде прочетох за камери за отпред, на емблемата? От къде да си намеря такава и тези мултимедии имат ли по 2 изхода за камери? Другото, което искам да питам, някой има ли такава мултимедия с тв бокс? И може ли да се свързва с монитори в подглавниците за децата отзад?
  13. И така и не прочетох някъде по обстойно за някоя навигация, която е купена от тука. В ОЛХ ги има по 500 кожи с асндроид 7.1? И друго, което искам да попитам е на всички снимки виждам разлика в цвета ( черната пластмаса ) - тази на навигацията и тази на климатроника?
  14. Имам същият проблем с ЦР-В-то. Скобата ( телчето ), което затиска крушката е тясно и не мога да поставя цокъла на лед крушката, за да мога после просто да е сложа вътре. Сечението му е кръгло и по - широко от това на ксеноновата или халогенната крушка. Сложих си HB3-то на дългите, това пусто H1 не мога да го поставя. Тези адаптери, които ги има в интернет вършат ли работа? Макар като се замисля, че то през скобичката ( телчето ) като не може да мине, няма полза от адаптер?
  15. Аз махах DPF-a в Хасково и Шишков, дето ми го маха ме предупреди, че може би няма да работи, обаче моя си бачка и нямам проблеми
  16. И на мен ми се случи преди няколко години. Моята имаше нещо като баланс ( или незнам как да го нарека ) малка дупчица около 4-5мм и в нея имаше нещо като метална заварка... и точно от там се скъса. Намерих 2-ра ръка от една морга в Сливен, в доста прилично състояние (дори бих казал почти нова). Братя Енчеви, мисля че беше. Имат и представителство и в Бургас.
  17. Благодаря ти. Доста изчерпателно. Има ли колеги от Бургас с някакви отзиви от Хонда Апостолов? И някакво мнение за Хондаджийските масла в сервиза?
  18. Благодаря ти, Тино. Но понеже както написах на австрийския стикер пишеше, че маслото е сменено преди 1000км, аз след като се прибрах веднага го смених с консумативите с тоя Политрон. Там беше 5/30, аз тук налях 5/40. Ти с какво 0/30 караш?
  19. Здравейте колеги, ново регистриран съм във форума, който много ми помогна за виенето на деф-а при каране назад и завиване на моето ЦРВ, на което съм горд собственик малко преди да настъпи новата 2017 година. Имам още 2 Хонди, които са бензинови. ЦРВ-ето ми е първия дизел. Купих си я от Австрия на 120 хил.км и при потеглянето ми от там имах проблем с ДПФ-а... върнах се... уж го оправиха и на излизане от Австрия пак се прецака.. Изкарах Словения, Хърватска и половината Сърбия в авариен режим с 80 - 90 ...1км след Белград отказа... беше се запушил адски много. Наложи се да ме приберат с платформа и тъй като ми изтичаха номерата, се наложи да действам бързо и махнах DPF-a в Хасково, тъй като аз съм от Бургас. Така.. прибрах се смених масла, филтри, накладки.....течността в дефа ( както прочетох във форума) и сега 1000 км след смяната съм долял към 600гр... след още 1000-1500 км пак 600-700гр... Маслото (според стикерите) беше сменено там в Австрия Eni 5/30, аз тук го смених с POLYTRON 5/40 и от същото доливам. Моята мисъл е да пробвам с друго масло ...ако ми препоръчате...преди да отваряме двигателя да проверяваме гумички на клапани и сегменти. Благодаря ви предварително
×
×
  • Създай нов...