Jump to content

bonebiker

Фен
 • Мнения

  31
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bonebiker

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda FR-V 1,8i -> FR-V 2,2i-ctdi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  около Русе
 • Интереси
  Техника

Последни посетители

368 профилни разглеждания
 1. Апаратурата е нова , пълен комплект с двд последни версии на софтуера на ЕCU и тестови тапи на веригите, малко се колебая да я ползвам да не прецакам нещо по колата, затова я продавам. цена 229лв. под пазарната е, затова моля за разумни разговори. колеги хондаджии. Намира се около Русе Да добавя давам я с USB/COM adapter Софтуера се ползва с Win XP или Win7 0895678658
 2. Обясни за кламера......бодеш го къде? и какво показва?
 3. Здрaвейте колеги, Към големите специалисти. Дайте инфо как да си пускам регенерация на DPF, ще купувам кабел ОБД2??? кой да взема??? само за четене (50-70лв), за даване на команди или и за препрограмиране (200-400лв). Ако някой предлага да пише на лично. Софтуера го имам/ намерих в нета... HDS ще свърши ли работа. Последно Регенерацията я правиха в сервиза есента... 6-8 хкм.... исками се да се справям сам с процеса. Без да махам ДПФа.
 4. bonebiker

  FR-V навигация

  НЯМА КАРТИ ЗА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ИЗДАВАНИ НЯКОГА ТОВА Е РЕШЕНИЕТО
 5. bonebiker

  FR-V - документация

  Колеги http://omanual.ru/Honda/ е най подробното ремонтно ръководство 10 от десет. И за доста от по старите модели. Няма нещо което не съм открил...от смяна на лампа и тапицерия, чак до бутала и колянов вал.
 6. Една капсолована пласнаска е и е уникална/ само оригинал/ с 2 светодиода е по ел схема. Разглобява се през огледалото/ сваля се механизма.... прегледай тук... на руски http://omanual.ru/Honda/FR-V/1/ru/html/000000000000276.html
 7. bonebiker

  FR-V проблеми

  Пуснаха му регенерация от външена команда през ОБДто. И след като достигна 612 градуса май се почисти ДПФа ... но нормално ли е да не се виждат облаци дим отзад? Изобщо Не излезе видим Дим????? нормално ли е? Само акустиката отзад макло се смени по време на процеса. Тъка ли Е нормално?
 8. bonebiker

  Ръководство FR-V

  www/ omanual.ru Пълна дата база, ако си с руска подготовка от училище- прекрасен е. Каквото се сетиш го има ....дори пълен основен ремонт можеш да направиш ако имаш време...
 9. Колега В точно този сайт не е вярна информацията ... По книшка 5,3от производител - Реално при мен показва 5,3 с 100-105км и резки изпреварвания, при скорост 80-85км. и без изпреварвания- разход 4.5 на сто . по компутър/ реално на резервоат дава с 0,2 литра отгоре/.
 10. Ако е възможно на първо временно сложи си от онази "металик"лепенка като /лекопласт е в средата да не смучи от там турбото/ защото ще се прецака мотора и ДПФ филтъра се задръства/ от мръсен виздух... запушва се> това пише из сервизната книга.
 11. Става при спряно радио/ЦД и после сменяш едни настройки в аудиото, за да не си сменя сам часът който си настройл...прави се от големите врътки с натискане и задържане на бутон усилване / спира всички авто настройки там/.
 12. https://www.wheel-size.com/ Тук имаш препоръчителните вариянти
 13. bonebiker

  FR-V проблеми

  а да махам ли ДПФ филтъра или да си го запазя? Направи ми проблем светна ми "сладоледа" ? Това как ще повлияе на консумацията на колата.
 14. Свързахме се но е отпуска Ще го изчакам и после.
 15. bonebiker

  FR-V проблеми

  Вчера заредих 41,8 Litra за 733км.... то май резервоара не ми е 50-52 литра според пройзводителите, а към 58-60 литра...... Колко ли им е точен литромера на бензиностанцията????? Излиза разход 5,7 а изписваше 5,4 на таблото Нормално ли е 0,2- 0,3 литра грешка?
×