Jump to content

bonebiker

Фен
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About bonebiker

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda FR-V 1,8i -> FR-V 2,2i-ctdi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  около Русе
 • Интереси
  Техника

Recent Profile Visitors

1093 profile views
 1. Цената е за мотора който работи, пали и се движи и скоростната задно.... Състоянеето и м е перфектно до последно.
 2. Не... цена само на цял мотор след тест на место 1400 с сваляне от вас. Тук автосервизи те ми искат към 200
 3. 3300 за сега повече обяснения и снимки в сайта за продажби. Ще я намерите.
 4. От днес е тъка. Реални и доказуеми километри перфектен мотор. И неопитен шофьор модела е рядък , а автомобила до вчера чудесен Произход отШвейцария на 180хкм, В БГ е карана само с Бардал добавка. утре ще кача подробни снимки.в олх. Никоя част не е свалена. Моторния отсег незасегнат антифриз. , масла, хидравлика е здрава. Десен фар здрав купето згънато отгоре. Намира се в Тутракан. 0895678658 Ганев Ако искате детаили по вайбър пращам снимки.
 5. Апаратурата е нова , пълен комплект с двд последни версии на софтуера на ЕCU и тестови тапи на веригите, малко се колебая да я ползвам да не прецакам нещо по колата, затова я продавам. цена 229лв. под пазарната е, затова моля за разумни разговори. колеги хондаджии. Намира се около Русе Да добавя давам я с USB/COM adapter Софтуера се ползва с Win XP или Win7 0895678658
 6. Обясни за кламера......бодеш го къде? и какво показва?
 7. Здрaвейте колеги, Към големите специалисти. Дайте инфо как да си пускам регенерация на DPF, ще купувам кабел ОБД2??? кой да взема??? само за четене (50-70лв), за даване на команди или и за препрограмиране (200-400лв). Ако някой предлага да пише на лично. Софтуера го имам/ намерих в нета... HDS ще свърши ли работа. Последно Регенерацията я правиха в сервиза есента... 6-8 хкм.... исками се да се справям сам с процеса. Без да махам ДПФа.
 8. НЯМА КАРТИ ЗА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ИЗДАВАНИ НЯКОГА ТОВА Е РЕШЕНИЕТО
 9. Колеги http://omanual.ru/Honda/ е най подробното ремонтно ръководство 10 от десет. И за доста от по старите модели. Няма нещо което не съм открил...от смяна на лампа и тапицерия, чак до бутала и колянов вал.
 10. Една капсолована пласнаска е и е уникална/ само оригинал/ с 2 светодиода е по ел схема. Разглобява се през огледалото/ сваля се механизма.... прегледай тук... на руски http://omanual.ru/Honda/FR-V/1/ru/html/000000000000276.html
 11. Пуснаха му регенерация от външена команда през ОБДто. И след като достигна 612 градуса май се почисти ДПФа ... но нормално ли е да не се виждат облаци дим отзад? Изобщо Не излезе видим Дим????? нормално ли е? Само акустиката отзад макло се смени по време на процеса. Тъка ли Е нормално?
 12. www/ omanual.ru Пълна дата база, ако си с руска подготовка от училище- прекрасен е. Каквото се сетиш го има ....дори пълен основен ремонт можеш да направиш ако имаш време...
 13. Колега В точно този сайт не е вярна информацията ... По книшка 5,3от производител - Реално при мен показва 5,3 с 100-105км и резки изпреварвания, при скорост 80-85км. и без изпреварвания- разход 4.5 на сто . по компутър/ реално на резервоат дава с 0,2 литра отгоре/.
 14. Ако е възможно на първо временно сложи си от онази "металик"лепенка като /лекопласт е в средата да не смучи от там турбото/ защото ще се прецака мотора и ДПФ филтъра се задръства/ от мръсен виздух... запушва се> това пише из сервизната книга.
×
×
 • Create New...