Jump to content

Mr. Accord

Фен
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Mr. Accord

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.2 i-DTEC 2009 г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

616 profile views
 1. Нормално, ако си напълнил догоре и капачката ти е читава.
 2. Без да претендирам за компетентност, ще споделя, че имах подобен проблем с друга марка автомобил. Оказа се, че капе от охладителя /алуминиево радиаторче/ за нафтата, която се връща в резервоара. Капеше върху кората и от там се стичаше назад.
 3. Две години карам същата, купена от Германия на 97000 км., сега е на 141000 км. Двигателят е с верига, съединителят ми не е мръднал, за 10000 км. маслото от мах. пада до над min. /Motul 0w30/, разходът е относителен. На мен ми дава точно този разход /пълно-пълно/, като подчертавам, че компютърът винаги показва 0,5 повече. Просто търси запазен екземпляр, защото както на всички съвременни коли, ремонтите са скъпи.
 4. Tokio е по-прав, особено за дизеловия вариант.
 5. И аз минах по този път. Буталата на апаратите вече ги правят от разни "модерни" сплави и ако не се сменя редовно спирачната течност, корозират. Аз смених буталата и ремонтните комплекти и сега апаратите са невероятно чувствителни. Този проблем засяга и новите модели на много марки луксозни коли.
 6. На 131 000 съм, със седан 2009 и нямам никакви симптоми за износен съединител.
 7. Вчера си купих от Бултрако японски гумички /оригиналните/, но става само ако са Ви оригиналните пера. По 20 лв. за бройка, голям кеф, като гледам как чистят. С Accord 8 съм.
 8. Отчитане ли факта, че някои чистачки /ниско качествените/ надраскват стъклото?
 9. Тъй, тъй. Ама се свиква. На 10-тата мин. е започва да топли
 10. И аз ще дойда да ги взема от теб и да ти платя на място.
 11. Izanagi благодаря, ако си в София, предпочитам да ти дам парите лично, кога и къде ти е удобно?
 12. Сега виждам темата и искам да попитам поръчката направена ли е? Ако не е, искам да се включа: Accord 2009 2,2 i-DTEC седан. Не съм участвал в поръчки до сега и не знам какъв е реда
 13. Може би информацията от прикачената снимка ме подвежда
 14. Ама аз точно затова го ползвам, защото е с ниско съдържание на сулфатна пепел, фосфор и сяра /С3/; препоръчват го за коли с DPF и е одобрено от Хонда. Ползвам Havoline Ultra S 5w40, а не Ultra 5w40. Гледам, че наистина са различни и може би това те подвежда Pendoc.
 15. http://bulgaria.havoline.com/bg-BG/products/motor-oils/havoline-ultra/havolineultras5w-40.html А кое от изброените характеристики следва да го заменя с посоченото от Вас? Питам, защото в популярен сервиз на Хонда, а и човекът, който поддържа всичките ми коли и на който вярвам, казват, че 5w40 е удачен избор за Бг. А и това, което сочи не се предлага тук.
×
×
 • Create New...