Jump to content

civic.4g

Non-Commercial
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от civic.4g

  1. Маи,маи така ще стане,трябва да има измма хаха... Или пък да викна Жорката да я напомпа а? :Д http://vbox7.com/play:96899b0934 :D:D:D:D:D:D:D
  2. Благодаря,колега! Колектора как да е ще го намеря от някаде,но карб. маи ще е малко по трудно от колкото си мисля дано да имам касмет! А за дозата агресия в карането го имам винаги!
  3. Незнам,какво е правено,купих я така аз по нея съм сложил само един маховик и съединител от 1.5,а до уредите показват си вярно.Ако сложа колектори от Д16 дали ще има разлика? Благодаря предварително!
  4. Че е по дълга,дълга е,но пък и обортомерат не е от наи късите влиза до към 9200-300. Пусках се с Бмв Компакт(Компот) 1.8 Ис на 400 го бия един калник.Благодаря ти за инфото все пак,за сега мисля да сменя испускателният колектор,да шлаифам главата и да я обескостя цялата от вътре все пак класът в които ще съм е до 1.4 и съм почти сигурен,че ще правя автовози на всички Голфчета,Опели и други.А за това трасе според мен е и много важно окачването,което аз го имам ))
  5. Това за хелия кърти! Колега civic.4g , да не е Д13Б2? Щом ще се катериш по баири си сложи стоковия маховик! Точно такава е,мисля че няма смисъл от стоковия маховик,защото точно в този баир няма разлика във вървежът преди и след едно и също е но на равното има разлика благодаря все пак
  6. А колектори от Д16 ще станат ли? И по точно от коя Д16ка несъм много запознат затова писах тук. Благодаря предварително на всички!
  7. Бюджета ми за сега е толкова,но до състезанието има още близо 2 месеца,така че до тогава ще паднат още пари
  8. Точно за таим атак става вапрос колега,а мястото на състезанието ще е от изхода на гр. Горна Оряховица до началото на С.Арбанаси, цялата писта е баир с много завои,даи някои идея какво още да бутна по двг-то в рамките на 100-тина лева
  9. Здравеите,имам няколко вапросчета към вас.И така... на 27 маи 2012г. ще има състезание в нашият раион,мисля да се пусна с моита Хондичка,но ме притеснява само едно, аз съм със Сивик 4г 1.3 75 (Д13б2) с олекотен маховик на 3-та скорост варви със 170км,това е без значение въпросът е как да го направя да е по пъргав,защото отсечката ще е около 2км само в баир.Моля даите идеи какво още да направя по нея,ясно е че от вътре ще махна всичко без шофиорската седелка.Притесняват ме само 2-3 коли в моя клас,поради една проста причина по талон се водят 1.4 а всъщност за 1.8,2.0 и си варвят доста прилично.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! ПОЗДРАВИ ! :P :P :honda:
  10. Добре,а няма ли вариант да я бракуваш и да го видим тогава какво ще прави?
  11. Колегата, е прав! Така си е.
  12. аз пък нямам лампичка :Д поне несъм п видял до сега :Д :Д : Д
  13. И моят е олекотен с около 1.4-5кг нямам ядове! Дялкаи мъжката колега! )) И тези изказвания от сорта на (В баир няма да варви) не е вярно в баира си варви по същия начин а в равното се развърта мн по бързо,но не очакваи чудеса!
  14. Ами ще влезе в някои комп. клуб и ще му пиши в форума Базикам се естествено сега и моя - Васил 0887966325, 0988801173 Зелено-сив Сивик 4-та хеч.Горна Оряховица,абее раиона на Велико Търново. Поздрави!
  15. Аз още уча,но имаме и рибарски магазин )) къто завърша се хвърлям в някои сервиз в маслата
  16. Така е! Но още по хубаво е да пиеш с жени и с колата си,а после да избягаш на (бананите с пижами)
  17. Колега,аз всяка вечер им спретвам.Немисля че ще го направя безинтересно ми е вече да се подигравам с тях хахаха
  18. Честит Рожден Ден на всички рожденници ))) И аз маи съм суеверен :Д Мам*а му!
  19. Здравеите! Имам един комшия има Голф 2 и го имаше същия проблем,появи се когато си взе нов акомолатор... след време смени акомолатора и всичко се оправи )))
  20. Аз ако имам такъв разход ще си купя още една бе колега
  21. Мерси,колега ще огледам отново,поне вече ще знам какво да търся ))
  22. Здравеите,Колеги днес си сменях скоростната кутия на моя Сивик (4ген. 1.3 75 Б13 Б2). Проблема е следният.Когато дам на контакт стрелката на температурата постоянно седи максимално нагоре и не мръдва от там разбутах буксата на датчика но не се оправя,от време на време си работи както трябва и после пак същатата работа.Някои има ли представа от какво може да се получи този проблем? ) Поздрави!
  23. civic.4g

    Честит 1-ви сняг!

    Честит 1-ви сняг на колегите! При някои не е 1-ви но при други е.Пожелавам на всички колеги,много емоции тази зима и естествено безавариини километри! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=287025711343373&set=p.287025711343373&type=1&theater Ето и моята хонделка на 1-вия излед в снега ))
  24. Здравеите! Днес я пробвах кокво време ще направи на 400м и резултатът е такъв. 1ви опит от 0км 17.3сек. 2-ри опит 17.7 3-ти опит 17.1 Колата е Хонда Сивик 1.3 75 к.с. Според вас това време добре ли е за този мотор?
  25. И моя ще го бартеросам за Прелюд :Д и така колега съжелявам за случката....тоя дето го е напраил гума да спука ключ за джанти да няма...
×
×
  • Създай нов...