Jump to content

JOjoo

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно JOjoo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1.5 V-TEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Тъй като съм студент в София и реших да отида до Омбре сервиз тъй като съм че тук че е един от най добрите. Моите не могат нещо да видят какво и има.Но търсих го по ул.Димитър Пешев и не успях да го намеря .. гледах на картата но такъв сервиз но не успях да го открия, видях един "МИЛОШОВ" мисля че така беше да не е това?Ходил съм явно на старото място... моя грешка с търсачката съм чел явно по стари теми.
  2. Колеги много ми тропа от пред предницата като карам по павета и тъй като съм от Пловдив има в изобилие, стъпили колата на павета не се седи в нея ужасно тропане, чак ме е страх да е карам.Закарах е в сервиз и там е гледаха 15 мин и викат всичко ти е здраво.. чудиха се мислиха и накрая, решиха че лявата гума (предна) имала луфт и че лагера на предната главина трябвало да се смени.Добре ще го сменя но може ли толкова много да тропа от пред от това нещо (ако може изобщо да се опише тропането то е може би боботене едно някакво удря се нещо в нещо ли не мога да преценя).Друго което си мислиха след като всичко е здраво да не би нещо спирачните апарати да не са?Когато карам по павета и натисна спирачката май този шум спира, направо си спира.Идеята ми е ако някой му се е случвал или има идея да каже от кое е било/би било че просто да оправям на ред и накрая да не е оправено .. не ми се дават пари на вятъра.
  3. Марката е Motor Gas, тия пичаги си ходят до Италия да си взимат частите и всичко си е наистина от там ( това го знам от "семейния ни майстор" може да му се вярва като цяло).Намират се на пресечката за село Първенец (от околовръстното на град Пловдив) като завиеш след 50 метра в ляво.На мен всичко ми излезе 1080 лв заради това че исках на резервната гума да е бутилката и да се зарежда където и бензина, иначе преди 5-6 месеца без тези екстри си струваше 990 лв,сега не знам със сигурност колко е, но помна че точно като си купувах аз, започнаха да продават и на лизинг с Unicredit и мисля че не бяха изобщо високи лихвите.Ако мога да помогна с още нещо.
  4. Прав е колегата сложих е и забравих за темата, извинявам се за което.Днес вече минах 10 000 км с ГИ и мога да кажа че съм много доволен, да чукам да дърво за сега нямам никакви проблеми.С 7 литра газ минавам 100 км, е зимата естествено беше малко повече но средно около 8 8,5 а сега със сегашните цени слагам 10 лв и минавам по 110-115 км.Направих си и сметка колко съм спестил от 10 000 км, при средна цена 1.35 лв х 7,7 (средно го слагам толкова заради зимата) = 10.39 х 100 = 1039 лвпри средна цена 2.65 лв х 7 (макар че заради зимата може и да е повече НО) = 18.55 х 100 = 1855 лви така резултата е че около 800 лв съм спестил. За всички които са против газ-та защото си прецаквам колата, купих е за 2800 лв с това темпо което си карам колата до края на година ще си спестя за още една
  5. Утре живот и здраве, ще си сложа ГИ на Motor Gas, при тия майстори които ви казах по пътя за с.Първенец. Бутилката ще е вътре в багажника, че ме е страх на резервната да е поставя Тая вечер ще си направя клипчета без газ по други ден с газ и ще вида разликата Ще продължа да пиша по темата може на някои с такъв модел да му е полезна.
  6. Бутилката се чудя още , дали да е на резерваната или от страни, какво е вашето мнение колеги?Да задължително ще искам в под капачката не да ми режат кори или брони
  7. Имам едно питане , и двете марки като цяло не са известни (поне на мен) и двете всичко им е италианско само на едната е с турска бутилка, но като цяло бутилката трябва ли да ме притеснява?
  8. Цената на ГИ на (пътя за Първенец е 980 лв) от познат знам че момчето си ходи до Италия и си взима нещатата.Другото място цената беше 850 лв, но още чакам да разбера марката , като цяло съм съгласен с мнението ти за измислените уредби но като чета по форума колегите повече се оплакват от това че не могат да им ги настроят не толкова от каква им била газовата
  9. Бях доста зает и не успях да пиша по темата само четях какво се писали Твърдо съм решен да е Газов Инж. просто какъв ще е въпроса и исках да разбера друго мнение освен на газаджийте които малко или много са пристрастни според мен От Пловдив съм, днес гледах 2 места и се чудя на кое да сложа ГИ, ако някои си е правил там ще съм много благодарен ако сподели мнение.Първото е на околовръсносто и по точно кръстовището за село Първенец , сервиза се намира на 100 м от ляво след като завиеш по посока Първенец,момчето ми каза че може да ми сложи всичко на Motor Gas като всичко е италианско.* Като цяло някои има ли на тази марка?Второто място е зад ОМВ-то на Кукленско шосе (точно преди да се качиш на моста), всичко пак е италиаснко но често казано не разбрах марката трябва да се чуем днес пак и ще разбера.пс.Умишлено не казвам цени защото не знам дали е коректно.Ходих и на други места но от "майстори" ми е писнало и още като им видех как започва разговора ни и "тежките" им думи си палих колата и си тръгвах,тези момчета ми изглеждат сериозни и затова питам за тях.Благодаря предварително.
  10. Здравейте Колеги, от седмица имам D15Z6, и ще си сложа газов инжекцион, решил съм го, просто карам по 25 000-30 000 км годишно и няма как.Гледам от 1 седмица, газови инспекционни но на всякъде пише от 700 до 1900 лв, искам да разбера цените точно за този двигател,разбирам че цената е относителна и се формира от това какви изпарители ще сложа и тн. дали бутилката ще ми е на резервната гума и тн. Искам да попитам ако някои колеги са си слага ли газ на този двигател, да ми кажат 1.Каква марка е?2.Доволни ли са и ако може да ми кажат как се е променил разхода?3.И най вече колко пари им е струвало на тях за този двигател? (и ако може с компоненти е) Благодаря за отговорите предварително. пс.чета от една седмица в форума и точни цени и с какви компуненти не успях да намеря.
×
×
  • Създай нов...