Jump to content

Sc00by

Фен
  • Мнения

    108
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно Sc00by

  • Ранг
    Sedan Rulezzz Team

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1.4i Sedan
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

5995 профилни разглеждания
  1. Да и на сивика съм със къси скорости .. А мнение за 4х4? Тъй като гледам е автоматично...
  2. Привет и от мен имам намерение да закупя Honda cr-v 147 hp 2001 модел прочетох доста теми , но бих желал някой който притежава този автомобил да си даде мнението. Скъпа ли е поддръжката аз притежавам Сивик в момента .Четох мнения че е доста шумно в купето след 120-130 км ?
  3. Имах подобен проблем много слабо ми духаше и климатик и парното ,купих нов филтър на купето и направо сега ще ме издуха.. Не прочетох никъде ,че си го сменил пробвай и с това..
  4. H4 са ако ще слагаш крушки погледни като вариант Osram Night breaker доста съм доволен !
  5. fenabg Да раздела е наистина за технически въпроси , а не за глупости ,но от твоя пост не виждам нищо смислено освен подиграване от твоя страна ???Не разбирам нищо ДА факт! Подигравай се колкото искаш ,но съм решил да се науча затова питам !!!! :angry: От такива като тебе където са се родили "изучени" ми е писнало !!!
  6. Англичанка съм да Седан обаче не Комби ... 40 левааа доста солено идва ? нещо да се измисли ? някой който е минал по този път ако може да пише на лично да се чуеме по телефона
  7. Още 1 бърз въпрос да не фаулирам някъде по трасето. Трябва да си поръчам D14A3 ??
  8. Освен тази процедура ? нещо друго )) Освен това тази гарнитурка мога ли сам да я подменя или на всяка цена трябва да е в сервиз омбре...?
  9. Привет от мен , та въпроса ми е какви процедури да предприема за да живне малко хондичката ми Civic 1.4I 75 hp 16v... просто е мудна наскоро и дръпнах ръчната и с 1 газов инжекцион ии сега си е жива мъка Не търся нещо скъпо и т.н ..
  10. Имах подобен проблем докато си карах и оставах с 3 цилиндъра .. оказаха се кабели провери и за тях
  11. Благодаря за съветите да днеска се пробвах и успях да я сваля утре ще си потърся и Osram или Philips зависи важното е да не преча на колата която идва насреща защото често пътувам вечер и съм попадал на какви ли не идиоти по пътя с скапани фарове... А да и още един въпрос за поставяне на дневни светлини от този сорт Мнение търся къде се правят и какви пари са защото гледам цените варират от 30 до 300 лева... заслужава ли си да се дават толкова пари не си ли заслужава Също така колеги търся ефекта на бяла светлина когато погледнеш колата нощем а не жълтите фарове доколкото четох май точно Philips i Oram Night braker за Cool blue май не са точно това което търся
  12. От къде мога да ги закупя и ква е схемата със смяната ?
  13. Sc00by

    Фарове

    Здравейте тази вечер за нещастие установих ,че десния ми фар е изгорял и тъй като смятах и да ги подменям с нещо по добро бихте ли ми предложили някакви крушки , който да светят добре и в същото време като ги погледнеш в тъмното да не седят като напикани по бяло да свети. И втория ми въпрос как по-дяволите се сменя тая крушка днес гледах гледах целия фар ли трябва да сваля.... Хонда Сивик 1997 седан Англичанка
  14. Благодаря за инфото утре ще ги пробвам ако се поберат ги вземам
  15. Ще ми промени ли стабилността на колата и разхода тези по големи гуми ? 195/55 R15 не 53...
×
×
  • Създай нов...