Jump to content

teho

Фен
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About teho

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 02/17/1977

Profile Information

 • Кара
  CR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Казанлък

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Такааа, след още месец и половина шофиране след написаното по горе и изминати около 2000км,чека ми е святкал само веднъж като засече грешка p0301 и колата заработи на 3 цилиндъра. Откачихме буксата към бубината като промяна на работата на мотора нямаше като помислих че бубината си е отишла, но уви. Изчистих грешката с ОБД-то си, закачихме буксата за бубината и колата заработи отново перфектно. Какъв е тоз дяволски проблем незнам?. Днес смених свещи и чисто нови бубини Денсо. Старите свещи бяха работили перфектно, за бубините няма как да разбера дали някоя е сдала багжа. Сега ще карам и ще гледам какво ще стане. Взех да си играя на проба грешка. Незнам какво е вашето мнение.
 2. Ок, благодаря ви и на двамата за отговорите, започваме отново. Ще драсна какво е излязло накрая
 3. Да покара следи графиките и другите там настройки... Но кофтито е че като реши дейба и колица не го прави постоянно и явно затова неможе да го хване
 4. Димек да бегам пак при газаджията 🙄
 5. А за мисфайърите и сондите просто попитах дали имат свързаност
 6. Тва едното нещо съм го научил отдавна, клапаните са регулирани преди 10000км и в сервиза отваряха наново да видят евентуално да не е допусната грешка при реглажа, но всичко си беше ок. И гсзовото му пускахме диагностика от до но и там всичко е 6.
 7. Здравейте,за пореден път ми изкачат грешките които съм посочил в заглавието в тази последователност. Прилагам по долу и снимка в какъв ред са засечени в рамките на шофиране от 45км разстояние. Колата е ЦРВ К20А4 с газов инжекцион Томасето с ОБД.Грешките ги засича само на газ.На бензин проблема го няма. Не ми го прави винаги,последния път беше преди 3 месеца .Запознат с съм с кодовете кой какво значи .Въпроса ми е следния? Възможно ли е от лошо гориво сондите да се ебават и да дават грешна информация в запалването или проблема идва от някъде другаде ? Запушен катализатор или някой друг колега да изкаже мнение !
 8. Колега и на мен ми светва тази грешка от време на врреме и то само като я карам на газ.Дори в момента си мисля че въпросната ламбдата ми пали и другите грешки които ми светят в момента p0300...03001,p0302,p0303,p0304,колата забива носа и чека ще се побърка ,долу ше приложа и снимка как в комплектб ми святкат няколкото грешки наведнъж
 9. Ехееее, подробно, много подробно обяснено. Благодаря. Мисля че този пост ще помогне на много хора с проблем като моя. Значи като гледам подробно по снимките, си става на 100%. Дано на момчетата които ще правят моята кола им се занимава с такава операция.
 10. Хм, изписва ми че няма достъп до този сайт
 11. Аз лично на моята на около 20хил.И мисля че винаги са понатегнати.
 12. Попитах в сервиза но нямало как да стане тази операция защото после сензора нямал настройване
 13. Да така мисля да направя. Днес разбрах че за моя модел имали 2 вида сензори :с болчета които се закрепват за дросела и такива с нитове. Ако е от модела с нитове трябвало директно с дросела да се сменя. Твоята хонда какъв модел е че е с 6 пина?
 14. Ти какъв съвет ще ми дадеш:да си търся втора употреба или да си взема от ebay нов. Но там ме притеснява дали предлагания модела ще стане.
×