Jump to content

teho

Фен
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About teho

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 02/17/1977

Profile Information

 • Кара
  CR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Казанлък

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ок, благодаря ви и на двамата за отговорите, започваме отново. Ще драсна какво е излязло накрая
 2. Да покара следи графиките и другите там настройки... Но кофтито е че като реши дейба и колица не го прави постоянно и явно затова неможе да го хване
 3. Димек да бегам пак при газаджията 🙄
 4. А за мисфайърите и сондите просто попитах дали имат свързаност
 5. Тва едното нещо съм го научил отдавна, клапаните са регулирани преди 10000км и в сервиза отваряха наново да видят евентуално да не е допусната грешка при реглажа, но всичко си беше ок. И гсзовото му пускахме диагностика от до но и там всичко е 6.
 6. Здравейте,за пореден път ми изкачат грешките които съм посочил в заглавието в тази последователност. Прилагам по долу и снимка в какъв ред са засечени в рамките на шофиране от 45км разстояние. Колата е ЦРВ К20А4 с газов инжекцион Томасето с ОБД.Грешките ги засича само на газ.На бензин проблема го няма. Не ми го прави винаги,последния път беше преди 3 месеца .Запознат с съм с кодовете кой какво значи .Въпроса ми е следния? Възможно ли е от лошо гориво сондите да се ебават и да дават грешна информация в запалването или проблема идва от някъде другаде ? Запушен катализатор или някой друг колега да изкаже мнение !
 7. Колега и на мен ми светва тази грешка от време на врреме и то само като я карам на газ.Дори в момента си мисля че въпросната ламбдата ми пали и другите грешки които ми светят в момента p0300...03001,p0302,p0303,p0304,колата забива носа и чека ще се побърка ,долу ше приложа и снимка как в комплектб ми святкат няколкото грешки наведнъж
 8. Ехееее, подробно, много подробно обяснено. Благодаря. Мисля че този пост ще помогне на много хора с проблем като моя. Значи като гледам подробно по снимките, си става на 100%. Дано на момчетата които ще правят моята кола им се занимава с такава операция.
 9. Хм, изписва ми че няма достъп до този сайт
 10. Аз лично на моята на около 20хил.И мисля че винаги са понатегнати.
 11. Попитах в сервиза но нямало как да стане тази операция защото после сензора нямал настройване
 12. Да така мисля да направя. Днес разбрах че за моя модел имали 2 вида сензори :с болчета които се закрепват за дросела и такива с нитове. Ако е от модела с нитове трябвало директно с дросела да се сменя. Твоята хонда какъв модел е че е с 6 пина?
 13. Ти какъв съвет ще ми дадеш:да си търся втора употреба или да си взема от ebay нов. Но там ме притеснява дали предлагания модела ще стане.
 14. Прочетох за калибровката.В сряда ще се почиства и калиброва отново.Аз искам да си взема нов ТПС но излиза че има само за 2,4л мотор и то са май китайски.Еднакви ли са за 2,4 и 2.0 литровите мотори тез ТПС-и...погледни горе първия и втория линк......Откъде мога да поръчам оригиналенпримерно ? Може ли парт номера на ТПС-а точно за моя модел ?
×