Jump to content

teho

Фен
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About teho

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 02/17/1977

Profile Information

 • Кара
  CR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Казанлък

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Браво колега радвам се че проблема се е решил. Днес забелязах и че преди като спускам по инерция ми държеше 1500об, а от едно известно време не се вдигат над 1000об...незнам на какво се дължи и дали има нещо общо с моя проблем.
 2. Благодаря за отзивчивоста колега. Донесоха ми чисто нова сонда от Англия,с букса на страхотно добра цена. В събота ще я сменят и ще пиша, макар че моите проблеми като реши и не го прави с месеци. Аз си мисля че специално мисфаерите идват следствие на друг проблем. Навремето имах проблем с ТПС сензора и на газ като карах пак ми редеше мисфаери. Проблема го хванах на бензин смених дросел заради него и проблема се реши, но сега за кво иде реч незнам 😕
 3. Аз мисфаери на бензин също нямам, има ги само на газ. На бензин и газ имам само грешката за втората сонда, след катализатора. Днес пак чека на газ взе да премига и умря в баира. Прочетох я и отново p0138 и след нея наредени p0300, p0301и p0303-мисфа
 4. Здрасти колега. Май имаме идентични проблеми с тебе. Като чета поста ти по горе аз имам същите проблеми с мисфаери но ми ги върти както си иска и то винаги след като ми светне грешка 0138.Имам пост точно под твоя в началото.Газовата ми е Томасето.Ходих при газаджията-всичко нормално,сложих нови свещи NGK,също и чисто нови бубини Денсо,реглаж клапани, уж да реша проблема.След изминати 3000км за месец юли по Гърция и България никакъв проблем до завчера когато грешката ми с втората сонда започна пак да святка и хоп мисфаерите отново налице.В съботя ще сменят и сондата и дано проблема се реши.Незнам дали и катализатора ми не е заминал.При мен грешката сети и на бензин и на газ .
 5. Такааа, след още месец и половина шофиране след написаното по горе и изминати около 2000км,чека ми е святкал само веднъж като засече грешка p0301 и колата заработи на 3 цилиндъра. Откачихме буксата към бубината като промяна на работата на мотора нямаше като помислих че бубината си е отишла, но уви. Изчистих грешката с ОБД-то си, закачихме буксата за бубината и колата заработи отново перфектно. Какъв е тоз дяволски проблем незнам?. Днес смених свещи и чисто нови бубини Денсо. Старите свещи бяха работили перфектно, за бубините няма как да разбера дали някоя е сдала багжа. Сега ще карам и ще гледам какво ще стане. Взех да си играя на проба грешка. Незнам какво е вашето мнение.
 6. Ок, благодаря ви и на двамата за отговорите, започваме отново. Ще драсна какво е излязло накрая
 7. Да покара следи графиките и другите там настройки... Но кофтито е че като реши дейба и колица не го прави постоянно и явно затова неможе да го хване
 8. Димек да бегам пак при газаджията 🙄
 9. А за мисфайърите и сондите просто попитах дали имат свързаност
 10. Тва едното нещо съм го научил отдавна, клапаните са регулирани преди 10000км и в сервиза отваряха наново да видят евентуално да не е допусната грешка при реглажа, но всичко си беше ок. И гсзовото му пускахме диагностика от до но и там всичко е 6.
 11. Здравейте,за пореден път ми изкачат грешките които съм посочил в заглавието в тази последователност. Прилагам по долу и снимка в какъв ред са засечени в рамките на шофиране от 45км разстояние. Колата е ЦРВ К20А4 с газов инжекцион Томасето с ОБД.Грешките ги засича само на газ.На бензин проблема го няма. Не ми го прави винаги,последния път беше преди 3 месеца .Запознат с съм с кодовете кой какво значи .Въпроса ми е следния? Възможно ли е от лошо гориво сондите да се ебават и да дават грешна информация в запалването или проблема идва от някъде другаде ? Запушен катализатор или някой друг колега да изкаже мнение !
 12. Колега и на мен ми светва тази грешка от време на врреме и то само като я карам на газ.Дори в момента си мисля че въпросната ламбдата ми пали и другите грешки които ми светят в момента p0300...03001,p0302,p0303,p0304,колата забива носа и чека ще се побърка ,долу ше приложа и снимка как в комплектб ми святкат няколкото грешки наведнъж
 13. Ехееее, подробно, много подробно обяснено. Благодаря. Мисля че този пост ще помогне на много хора с проблем като моя. Значи като гледам подробно по снимките, си става на 100%. Дано на момчетата които ще правят моята кола им се занимава с такава операция.
 14. Аз лично на моята на около 20хил.И мисля че винаги са понатегнати.
×
×
 • Create New...