Jump to content

'KrAsY'

Фен
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 'KrAsY'

  1. Ето и моят намръщен сивик. Лично на мен ми по харесва така, но както казахте всеки си има различен вкус. Поздрави
  2. Изпускателните колектори съвпадат от всички едновалови D серии. Иначе доколкото съм запознат има някаква разлика (положителна разбира се ) с колектор от D16Z6, но нека някой който е изпробвал да каже дали си заслужава наистина.
  3. Евала на такива хора като тебе
  4. 215km с D15B2 на магистрала "Тракия".
  5. И аз от скоро имам същите фарове и съм много доволен от тях, а колкото до реглажа - при мен е съвсем лесно. Трябва ми само ключе 8.
  6. Честито колега. Много безавариини и забавни километри зад волана. Колата изглежда страхотно. Имам същата и съм много доволен от нея.
  7. Ето го и моя рибарник
  8. Честито, и добре дошъл в сектата
  9. На моята хубавица и сложих седалки от CRX VT
  10. Някакво старо Mini?
  11. И аз съм с естествени растения, но не ми изискват някаква специална грижа. Просто са засадени в пясъка и имат светлина горе-долу към 12 часа на ден от луминисцентна лампа.
  12. Според мен проблемът е от радиаторчето. Преди време на един приятел му протече радиаторчето, той си купи ново и нямаше парно. След това той си купи по скъп радиатор и отново му се върна топлината.
  13. Момци, аз тази неделя съм в Монтана и съм свободен. Ако има още колеги на които в неделя им е удобно и са мераклии може да напрайме една сбирка.
  14. Аз съм свободен в събота след 3 и неделя до към 4, така че ако измислите нещо в това време ме бройте.
  15. Аз имам и дизелова кола, и от личен опит ви казвам, че горивото в България е под всякаква критика. Бяха ми докарали нафта от Словения - колата вървеше доста по-добре и дори ми дава по-малък разход. Веднъж дори бях сипал от една малка бензиностанция и след това колата ми неискаше да държи обороти. Като свалих горивния филтър от него изтече нещо като слуз.
  16. На мен пък 1.6 си ми допада доста и много се радвам за идеята която е хрумнала на колегата. Едно голямо "браво" от мен
  17. Аз съм хондаджия от преди да имам книжка. Харесвам много японски коли не само хонди но те най ми тежат на сърцето. Официално сам хондаджия от 2011 г. понеже тогава събрах достатъчно пари да си купя така мечтана от мен Хонда Сивик 5-та генерация и си я карам до ден днешен.
  18. В крайна сметка нашият човек спечели, но за най-бързата кола на предно аз си мисля, че е на рибата но просто пусна Теодор. До година ще видим със сигурност.
  19. Весела Коледа, колеги. Да сте живи и здрави, и нека си караме шейните без проблеми.
  20. Според мен няма по-грозна кола от Fiat Multipla
  21. Еми горе долу се изясниха вариантите и май е време да се пуска анкета. Аз лично съм за варианта с 12 листа и на всеки лист да има нашите хонди от форума както при колегите от VW. Да се направи тема, в която ще може всеки колега, който има желание неговата кола да е на календара да качи снимка и след това да започне гласуване. Хондата с най - голям брой гласова да е на корицата, а другите 12 с най - голям брой гласове да бъдат избрани за месеците и така да няма сърдити. Това е моето предложение, но какъвто и календар да се направи ще се радвам да го имам. Поздрави
  22. Един приятел има автоморга за японски коли и ми каза, че хонда и митсубиши са най - здравите коли за него. За мазда изказа много лошо мнение. Аз също имам опит и с 2-те марки коли и силно бих ти препоръчал акорда, но това си е лично мое мнение. Която и марка да избереш, колега, ти пожелавам успех. Поздрави
  23. Аз лично сам за 2-риа вариант с снимка на всяка страница. Много ми допада идеята да си я направим с нашите таратайки и изборът да е чрез гласуване. Дори имам предложение и за малки календарчета ако ви допада. Поздрави и стискам палци тази година да може да се организираме за календари.
×
×
  • Създай нов...