Jump to content

krugan1984

Фен
  • Мнения

    129
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от krugan1984

  1. Моя опит - доста субективен тъй като съм тествал 95 срещу 98/100 октана (стотици пъти) само на 1 кола с несертифицирани(предполагам) уреди е че 1. колата върви повече с 100 октанов бензин ( предполагаем плацибо ефект - със сигурност ми се иска да е така не съм мерил на дино или по друг начин) 2. колата изминава повече км със 100 октанов бензин минавайки един и същи маршрут всеки ден, по измерванията на километража (пълен резервоар - и заредено гориво след определени км - също силно недоказуемо и е възможен плацибо ефект, но въпреки това никога километрите не са били по малко(литрите повече) от колкото със 100). P.S.: за да има наистина обективно измерване - трябва специализирана апаратура, един и същи автомобил каран с 2та бензина и максимално трябва да се избегне човешкия фактор в картинката. Лично за мен 100 октановия бензин е по добрия избор. Поздрави.
  2. Поздрави за акорда паркирал до мен в мола на цариградско
  3. Стоил Панков - 0885 46 99 87 http://olx.bg/ad/letni-gumi-235-40-r18-goodyear-eagle-f1-asymmetric-2-ID5kl4e.html 4x50 лв гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 - 235/40/R18. Използвани 2 сезона DOT (2712), над лимита на износване. Едната има ремонтирана рапидка в грайфера.
  4. Тези камери по идея не са ли за контрол на трафика и т.н. ? Според мен няма от какво да се притесняваш, даже по това което разказваш не е сигурно, че си минал на червено, в 1:30 през нощта таксиджията сигурно е спял.
  5. Нямаше ли едни ключодържатели дето бяха с витекова глава "RedTop" - те бяха много яки.
  6. + 3 за мен ако се съберем за поръчка
  7. Колега, каква е тая лада......, аз също имам лада и колата си е трол, но в града и с елемента на изненадата , а извънградско с над 120 на мен лично ми става страшно, а при ~135 съм доста близо до прекъсвача (2106 1500s е баба лада).
  8. нещо немога да отворя снимките. Аз сега поправям колелото, нооо след това имам едно црв което ще ми е първия автомодел.
  9. Поздрaви зa орaнжевия прелюд нa пикaдилито във Влaдислaвово.
  10. Поздрави за 2та джаза в локалното на цариградско тази сутрин. Аз бях в синята баба лада зад вас.
  11. Веднъж гледах как един доста едър тип караше такова в жегите и използваше вратата да си вее с нея
  12. Колега, аз ще го взема, ако не си го подарил вече
  13. 1лев, Как си сменяш гумите 2х2 или 4те?
  14. Колега, не искам да се заяждам само искам да изтъкна, че: на теория звучи добре, само че на практика... има няколко проблема: 1 хората които возиш трябва да живеят у вас/ до вас. 2 хората които возиш трябва да работят където и ти. Та ако не е така трябва: - 3-4ма да паркират пред вас за да може да отидете заедно на работа, и за да стигнат до теб трябва да карат сами. - да бъдеш такси на някого, за да отидеш после сам на работа. Аз лично карам приятелката с всяка сутрин ( в прелюда за повече място няма), и тъй като не работим на едно място трябва да измина останалото разстояние сам. *ползвам кола, защото дори със задръствания си спестявам време от път към работа и обратно. Като цяло не е лоша идеята, но реалното и прилагане е трудно и по скоро ще работи само за разни изключения (като изброените по-горе). ......ииии стига оф топик....
  15. А и измиване е силно казано, не се знае с каква гняс "мият", може да е урина например....
  16. В Epics съм от доста време, но по принцип цъкам соло, че обикновено когато аз имам време няма кланови битки... До Тук съм вкарал към 30-на лева, гледам да не се набутвам много, че не знам в кой момент ще ми писне. Ник-а ми е същия
  17. Поздрави за колегата с S2000 на Цариградско, снощи.
  18. Аз съм доста зарибен, , Цъкам я още от както беше бетата.Имам 15-на танка . За любим танк е трудно да се каже, Т34, IS-7, IS-4, Т-34-85. Сега се зарибявам по японските .
  19. аз се научих на лада 6-ца, иначе кормуването ми беше на мерцедес 190.
  20. Поздрави за колежката с черния сивик, дето караше зад мен на СУ
×
×
  • Създай нов...