Jump to content

Krelion

Фен
  • Мнения

    1245
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Krelion

  1. Krelion

    ЧРД на Plamoni

    Много здраве Паце!Другото го можеш
  2. В момента работя в MONBAT.Ако имате нужда от акумулатори - 20% за всички съфорумци
  3. Да ти отговоря за бронята.Първо я демонтирай.Вдигаш капака, махаш пластмасовите клипси на бронята.Лягаш под колата и развиваш двата болта които държат бронята за купето.После въртиш волана в крайно положение в едната посока и развиваш видата под калника, после и на другия калник.Гледай да сте двама за да не падне бронята на земята.Издърпваш я внимателно напред.Първо погледни ламарината на самия калник - там където са видите за бронята.Ако се е огънала я натисни нагоре да заеме правилно положение.Другото място за регулиране е две ламаринки под двата фара които придържат бронята отпред.Може да се регулират.Развий малко, повдигни ги нагоре и пак завий.Монтирай бронята.
  4. Благодаря Ви колеги, не мислих, че толкова хора ще им хареса! Ако искате да ни гледате на живо, на 4-ти Февруари свирим в София в клуб 3 уши!Повече инфо на фейсбук страницата: http://www.facebook.com/Invisible.Dreams
  5. Пичове, заради съмнения за манипулация на вота, на всички пратили глас са пратили е-мейл с потвърждение!Ако харесвате песента, моля подвърдете гласа си! Благодаря Ви!
  6. Гласуването е чак до 30-ти!Предаването нямам идея...Като разбера ще пиша!
  7. Благодаря на всички ВИ!Успяхме да се изкачим на първото място!Ей това са Хондаджиите - задружни!Такива трябва да бъдем винаги!!!
  8. Барабаниста ни е от СЗ брат....така, че ще дойдем
  9. Колегата Станчо е прав! Всички групи там са добри, гласувайте по ваше осмотрение разбира се!Идеята е, че с много хора тук сме приятели и ще се радвам много ако ни подкрепите.Песни може да слушате тук: http://soundcloud.com/search?q%5Bfulltext%5D=invisible+dreamsСвирим и в доста клубове най-вече в София.Ако имате интерес: http://www.facebook.com/Invisible.Dreams - има ъпдейти за всички участия, ще се радвам да се видим!
  10. Здравейте колеги! Много от вас знаят, че освен маняк по Хондите се занимавам и с музика.И в тази връзка имам една молба към Вас! Групата ми се бори за участие в предаването Денис и Приятели по Канал 1.Във връзка с това участва в класация с гласуване в сайта на предаването.Моля всички които имат желание да гласуват за Хондаджийската банда! Групата е: INVISIBLE DREAMS песента: THE CAGE. Музиката е Нео Метъл, сигурен съм, че ще се хареса на рокаджиите! Имат нужда само от имейл на който ще получите само потвърждение, че сте гласували, няма спам!Това е линка: http://www.denisandfriends.com/?go=competitionПредварително благодаря на всички!!!!
  11. Да си кара Голфа шефа на Фолксваген.Предпочитам автомобил със собствено излъчване и уникалност.Оборудван с изпитани технологий, а не клиширана кутия на която и се прави само фейслифт от 20 години с двоен съединител.Имам своите резерви за новия Сивик, но това е защото винаги имам прекалено високи очаквания.И все пак я предпочитам от абсолютно всички в сегмента
  12. Ъп Зимата идва, никой ли не иска перфектни гуми с джанти?
  13. Е жестоки снимки!Златни ръце и очи имат фотографите!Коноф, уби ме със снимката брат, за първи път да се харесам на снимка
  14. Уникален пич е Жиката!И на мен много ми помогна в нужда и имам от много време да му се реванширам!Евала брат, късметлии са всички които те познават!
  15. Има. Обърни се към колегата Plevelcho или Razorblade.Не е хубаво да пиша телефонни номера, ползвай търсачката!Успех
  16. Продадени:Мигачи, Генерация Д15Б2, Лостове и ск. лост, съединител Х22,колектор Б1818Ц4, Кутия я. филтър, Скоростна кутия Д15Б2.Всичко друго налично!
  17. Честито брат!!!Да ти е живо и здраво и много много да те радва!!!
  18. Поздраления за момчетата, най-после да видим нашата марка на първото място! Като пренебрегнем МОГЪЩИЯ дъжд който се изля и липсата на участници във високите класове състезанието беше приятно за гледане.Това което ме ОТВРАТИ като всеки път обаче е: Много силно се надявам на националната да се представим като европейци (Японци) и да не правим такава СВИНЩИНА!
  19. Пич, ако успееш да дойдеш до Сливен, вадя моето делко и караш!Просто нямам какво да карам за да ти го пратя да дойдеш до тук!
  20. Малко по темата... За съжаление аз успях да направя само два старта без да ми заяде трета.Нещо не е наред с жилата и като ми остане време ще ги разкостя.Карах с Тойо Р888, абсолютно свършили.По-слабото време 14.3, по-силното 14.09.Колите (и тази на Жиката) имат потнциал, само трябва да им посвикнем малко (поне аз).Тук не споменахме и на Дойчин от Ямбол Х-са който даде 13.9!Относно Рибата - колата му е тъкмо сглобена, нормално е да има проблеми.Въпреки всичко човека и даваше всичката газ пред 3000 души.
×
×
  • Създай нов...