Nilmar 1 #1 Публикувано 23 Юли, 2015 Здравейте! Колата е Хонда Сивик 7 2003г. 1.6 , 110к.с. , D16V1 . След като подмених всичко по предницата отидох да я регулирам ( при Сашо до КАТ Русе ).След като ми беше направен стенда на предницата помолих майстора да погледне дали задният мост се регулира и неговият отговор беше,че на този модел не се правело реглаж на задният мост. Причината поради,която питам е че задните колела стоят леко отворени и незнам по какъв начин мога да ги "изправя" ? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 24 Юли, 2015 Аз като ходя на реглаж ми закачат машинки и на четирите гуми и съм гледал че за всяка от четирите въртят нещо отдолу докато всичко стане зелено на компа .Нашите са с независимо окачване . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 24 Юли, 2015 Иди в специализиран сервиз за ремонт и реглаж на ходова част!Тоз Сашо бах го в олигофрена -да каже че не знае как и не може и да те прати в истински сервиз ,какво се изказва като крайна инстанция на върховния съд!Отивай навреме че да ни ти се износят неправилно гумите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #4 Отговорено 24 Юли, 2015 Всички Хонди са с независимо окачване отзад (няма мост), ... Значи Сивик 8-ма, 9-та и HR-V не са Хонда, А?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 24 Юли, 2015 Абе след 7-ма, май не са много хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nilmar 1 #6 Отговорено 25 Юли, 2015 Нали колата излиза именно от специализиран сервиз за реглаж с най-хубавата апаратура ( най- добрият в Русе ) , а в един момент се оказва че немогат да ми оправят нещо.Изрично го бях помолил да прегледа да няма някои скъсан тампон или друга разббита част по окачвяането и таова да е причината самите гуми да стоят леко отворени.Лично по мое наблюдение на други Сивици 7 генерация задните гуми стоят нормално.Другото,което ми прави впечатление е че "не яде" гумите вече имам около 15 000 км с летните гуми,а и при зимните не съм забелязал да има някакви следи от неравномерно износване. Незнам вече и аз от какво може да е.Ще съм благодарен ако някой сподели решение на проблема. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #7 Отговорено 25 Юли, 2015 Тя добрата апаратура ,нали пак човек работи с нея ,няма ли той хабер от работата си ,няма никаква полза от свръх модерната си техника.Старата ми англичанка беше така разкрачена отзад като я купих,след смяна на тампони амортисьори и реглаж,тръгвам да карам и вие нещо от задницата точно като тръгнали лагер главини ,беше време и за смяна на гумите ,гумаджията като ги опипа-не си личеше на пръв поглед- каза че били износени трионообразно ли какво беше точно ,но след реглажа гумите са виели така -нови гуми и тишина настана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #8 Отговорено 25 Юли, 2015 Всички Хонди са с независимо окачване отзад (няма мост), за отпред е ясно. И аз така си мислих до преди 1 час. Сивик 8-ма 1.8 спорт е на мост. Вече съм сигурен, че по нова хонда от 6-та генерация няма да си взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #9 Отговорено 25 Юли, 2015 Нали колата излиза именно от специализиран сервиз за реглаж с най-хубавата апаратура ( най- добрият в Русе ) , а в един момент се оказва че немогат да ми оправят нещо.Изрично го бях помолил да прегледа да няма някои скъсан тампон или друга разббита част по окачвяането и таова да е причината самите гуми да стоят леко отворени. Върни се в този тъй специализиран сервиз с най хубавата апаратура и им покажи ексцентричния болт 15 и гайката 16 от схемата, и ги питай за какво служат според тях . http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=17088,17089&nplgrp=4&cmodnamepc=CIVIC&xcardr=5&dmodyr=2003&carea=KE&ctrsmtyp=4AT&xgrade=1.6S&nplblk=B__2900 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nilmar 1 #10 Отговорено 27 Юли, 2015 Ще сменяме сервиза! Благодаря,колега! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове