Jump to content

Nilmar

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Nilmar

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 14.02.1983

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 7
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Nilmar

    honda civic 7 gen

    Колега, да те питам на какви пари го взе?
  2. Здравей колега, Мисля че по снимка малко трудно ще определим състоянието на автомобила. Иначе като цяло за конкретния модел и двигател на който си се спрял мисля,че е много добър изборът ти.Въпросът е да случиш на читав екземпляр за да не намразиш после марката и конкретния модел. Ако неразбираш много много, по-добре вземи някои с теб който разбира от aвтомобили. Пожелавам ти успех с бъдещата покупка и да се похвалиш със снимки. Поздрави
  3. Ще сменяме сервиза! Благодаря,колега! Поздрави!
  4. mar_tod - писал съм,че споделям колега,а не че поставям диагноза.Искренно се надявам да нямаш каквото и да е било скърцане по твоята кола ,защото е много кофти усещането да си дал доста лев да си я нагласиш и да не можеш да минеш и 100 метра без някакъв дразнещ шум да ти извади нервичките.Нищо лично само споделям,защото е много лошо да се луташ по сервизи и да няма кой да ти реши проблема. В заключение ще кажа,че според мен всяко споделено мнение може да помогне някому. Поздрави!
  5. Нали колата излиза именно от специализиран сервиз за реглаж с най-хубавата апаратура ( най- добрият в Русе ) , а в един момент се оказва че немогат да ми оправят нещо.Изрично го бях помолил да прегледа да няма някои скъсан тампон или друга разббита част по окачвяането и таова да е причината самите гуми да стоят леко отворени.Лично по мое наблюдение на други Сивици 7 генерация задните гуми стоят нормално.Другото,което ми прави впечатление е че "не яде" гумите вече имам около 15 000 км с летните гуми,а и при зимните не съм забелязал да има някакви следи от неравномерно износване. Незнам вече и аз от какво може да е.Ще съм благодарен ако някой сподели решение на проблема. Поздрави!
  6. Бензин.Имам близо 60 000 км с Сивик 7 1.6 , 110 к.с. и съм много доволен.От всички коли които съм имал (включително и чисто нов Шевролет Авео ) . Специално 7 генерация бензин добър разход,добра подръжка.Както всеки автомобил си има и своите слаби страни,но не са болка за умиране.Само се оглеждай за читав екземпляр за да не проклинаш после марката. Успех с покупката!
  7. Здравейте! Колата е Хонда Сивик 7 2003г. 1.6 , 110к.с. , D16V1 . След като подмених всичко по предницата отидох да я регулирам ( при Сашо до КАТ Русе ).След като ми беше направен стенда на предницата помолих майстора да погледне дали задният мост се регулира и неговият отговор беше,че на този модел не се правело реглаж на задният мост. Причината поради,която питам е че задните колела стоят леко отворени и незнам по какъв начин мога да ги "изправя" ? Благодаря предварително!
  8. Лично мнение - бензин.Лесен за подръжка,добър разход,подходящ за градско и извънградско каране. Успех!
  9. Да споделя само,че при мен това скърцане беше от рейката.Смазах и всичко се оправи. Поздрави
  10. Аз лятото я карам с 205/55/16 - зимата 195/65/15 и нямам ядове! Поздрави
  11. Колега можеш ли да споделиш какво направи с регулирането на клапаните? Какво те наведе на мисълта,че имат нужда от регулиране? И ако си ги регулирал да кажеш какво се е променило. Благодаря предварително!
  12. Да споделя и аз мнения относно подобно скърцане. Става въпрос за Сивик 7 2003 г. 1.6. Шумът идва от волана и наподобява все едно гума се опира в пластмаса,като най-много се чуваше при потегляне и при спиране и предизвикваше доста голямо дразнене След изчетени много мнения и разговори с доста майстори никой не успя да ми помогне и реших сам да се заема с проблема. Първо разглобих пластмасите около волана и всичко беше прецизно смазано.Резултат никакъв. После реших да отхърля варианта да е от шарнири (така пишеше в някои коментари) и реших да смажа и тях.Шумът си оставаше.Смазано бе всичко по окачването при положение,че предницата скоро я бях подменил исках да бъда сигурен,че шумът не идва от някоя "нова част" по окачването. Оставаше варианта да е от рейката.След като смазах само от дясно маншона на рейката и шумът изчена. Изминал съм вече около 10 000км. и мога да кажа,че шумът не се е повявал отново.
  13. Честито! Сервиз да не види и полицай да не я спира Да си я караш със здраве!
×
×
  • Създай нов...