Jump to content

baizoro

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно baizoro

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда сивик 2.2 дизел
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Може ли помощ за което ще си заплатя да ми кажеш как става или да ми е направиш както е по удобно за вас ?Че колата е направих дармадан и чета днеска цял ден форуми..
  2. ок!Мерси като се заема и с този проблем ще пиша какво е станало!
  3. Здравейте !! Да отговоря за парното!Днеска във Варна беше слънчево и реших да се заема с парното,разхвърлих пласмасите ,акумулатора въздушния филтър и стигнах до маркучетата за парното .Изкарах ги и по обратен ред изход вход и после на оборот редувах с маркуча ! промих,издухах с маркуча с вода радиаторчето за парното.Излезе кафява вода или батак незнам към 10 минути спирах струята и я пусках ,маркучите ги поставих на място отново ..Смених термостата налях нов антифриз зелен за хонда, обезвъздуших запалих двигателя докъто стрелката на температурата дойде на място си и ПОЗНАЙТЕ СТАНА БАНЯ В КОЛАТА НЕ ВЯРВАХ ДО ПОСЛЕДНО ЧЕ ЩЕ СТАНЕ!!!!Сега може да работи и климатика добре но като се стопли ще видя...ХОРА ХОНДАТА ИМА ПАРННОО сега ще черпя тука .Чао и успехи ако има въпроси питайте!!
  4. И при мене е така !И карам така то ще си покаже!
  5. Да обесня първо за какво иде реч! Имах проблем с радиото на хондата, радиото работеше но не можеш да го управляваш от бутоните нито от волана !Отидохме в бултрако варна оставих я ,като я взимах човека каза кафе са разляли на таблото и там буксата незнам какво дали верно не е ли както и да е . Работи около година и половина и сега взе да ми прави пак чалъми въртиш управлението отива на определена станция но неможеш да дадеш ок да тръгне станцията на сидито не можеж да превърташ само може да искараш диска и да го вкараш иначе свири но неможеш да го управляваш,усилването работи??И ОТ ВОЛАНА НЕСТАВА ДА ГО КОМАНДВАШ ПАК ОТКАЗА какво е туй чудо незнам БЪГНА ЛИ СА ??Ако може някой да даде мнение ако не пак на бултрако да видим сега като несъм разливал кафе какво ще излезе!Благодаря лека вечер!
  6. И аз съм със същия проблем ще видим!!
  7. Благодаря ви за съветите малко късно след 2 години ! Аз карам още с яке и смятам тези дни да направя таз процедура с миенето на радиатора.И после ще пиша за резултата!Дали това радиаторче е свързано също със климатика защото и той не ми охлажда добре,при пълнене на фреон смяна на незнам какво още..От начало духа студено после не е така хладно както в други автомобили!!!Благодаря още веднъж!
  8. Извинявай за късния отговор но не очаквах някой да ми отговори !Ще обесня какво стана с колата когато я купих!Купувам колата и си казвам трябва да я издуя малко ако има нещо тя ще си покаже ,издувам аз и не след дълго влезе в авариен режим,почаках малко колата запали покарам малко спира пак авариен режим!На сутринта при майстор сменихме термостата и до сега няма проблеми, обезваздушавахме ужким добре, колата си загрява мотора нормално стрелката на температурата е добре но духа хладно не студено може би на 20 градуса !Възможно ли да не е обезвъздушен радиатора за парното? Благодаря ти за вниманието!
  9. Двигателя загрява но парното не духа топло, слагам го на хай топли като за 12 градуса !!Вентилатори всичко работи като пусна по инерция стрелката не пада за температурата значи не е от термостата
  10. Аз съвет не давам мнение изказвам карам дизел 8 серия от 2 години само масло филтри и нафта зареждам от ЕКО и Ромпетрол никъде другаде просто перфектна кола Познати ме питат дали е бензин толкова тихо работи ,окачването твърдо било ами тя е спортна кола какво очаквате няма биялетки и други глупости за оскъпяване на автомобила? По меко вози от голф.от сиат,от алфа от много други автомобили от този клас,Като комфорта просто няма да го описвам качете се сами в колата и ще усетите моя Civic e executive всички екстри има всичко освен камера за задно няма но ще сложа заради жена ми ...Няма значение дизел или бензин просто ХОНДА!! И успех дали ще попаднете на читава кола!!
  11. Моля за помощ кое е по добре дизел или бензин Honda Civic 7 2005 4 врати 1.7 дизел предстои ми покупка за сина ми ! Ако може помощ? Иначе аз карам от 2 години 8 генерация дизел и нямам и малка забележка просто перфектна!
×
×
  • Създай нов...