pitbuls 21 #1 Публикувано 6 Март, 2007 пичове,виждах преди време някаде из форума анимация с емблемата на хонда как шиба фолсваген,имам един авер с голф ,та ако може някои да ми я прати на имела,а аз да му покажа за кво става голфа,6те сам мн благодаренpitbuls@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #2 Отговорено 6 Март, 2007 Ако зачене сметаш ли ква гняз че излезе (визирам немското) да не си помислите че нещо за Японките исках да кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #3 Отговорено 6 Март, 2007 Виж си пощата. Вече трябва да е там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pitbuls #4 Отговорено 6 Март, 2007 оф,не 6те да се отваря,пробваи пак ,ако не става ,здраве да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eddy #5 Отговорено 6 Март, 2007 По простичък начин е като застанеш със стрелката на мишката на аватарът на колегата и натиснеш десен бутон след това Save picture as.. избираш място от личния компютър и готово .. Ако колегата няма нищо против разбира се и ако това е картинката която търсиш.. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #6 Отговорено 6 Март, 2007 все пак да не забравяме, че "хонда" е от женски род, а "голф" от мъжки ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 6 Март, 2007 все пак да не забравяме, че "хонда" е от женски род, а "голф" от мъжки ...Ти си като призрак ве "Петъофи"...искочи ли тема засягаща Голф...хоп изникваш и ти ! Хахаха ! Кефиш ме ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #8 Отговорено 6 Март, 2007 Ти си като призрак ве "Петъофи"...искочи ли тема засягаща Голф...хоп изникваш и ти ! Хахаха ! Кефиш ме ! Еми чета редовно темите, обаче не се впускам в коментари на неща в които не съм компетентен, но нали съм си болен голфаджия, не се сдържам, когато някой иска да такова любимата ми марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #9 Отговорено 7 Март, 2007 Ти си като призрак ве "Петъофи"...искочи ли тема засягаща Голф...хоп изникваш и ти ! Хахаха ! Кефиш ме ! Еми чета редовно темите, обаче не се впускам в коментари на неща в които не съм компетентен, но нали съм си болен голфаджия, не се сдържам, когато някой иска да такова любимата ми марка Щом се признаваш за болен голфаджия,нали се сещаш че гледаме на теб като враг,но след като следиш редовно форума ела на някоя среща,може пък и да видиш нещо готино в ХОНДА или да те повозим ако трябва.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 7 Март, 2007 все пак да не забравяме, че "хонда" е от женски род, а "голф" от мъжки ...Абе колега , не искам се заяждам с тебе , тука си говорим глупости само , та да си дойдем на темата След като Хонда ( тя ) ръчка Волксвагена ( той ) мене ме навежда само на една мисъл ама няма се изразавам грубо , само съм сигурен , че Хонда е облечена в кожени дрехи и има бич в ръката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #11 Отговорено 7 Март, 2007 След като Хонда ( тя ) ръчка Волксвагена ( той )Е тука вече е спорен въпроса кой кого ръчка Иначе динякъде съм фен да ме нашибат ритуално с камшика и после да ми извъртят най-страхотната свирка Поне така правят по bondage филмите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #12 Отговорено 7 Март, 2007 Колеги просто няма нищо извратено. Хондата не е женска, а е мъжка защото е Акорд . А иначе небрежно си търкаля (прас..) една голфара(да не се обиди някой), бора или каквото си изберете. Но в цялата работа просто е готина идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grozdan 0 #13 Отговорено 8 Март, 2007 Бате ще ми я пратиш ли и на мен моля те яко ме кефи хихиххи ето и e-mail-а ми s_tanev@gbg.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #14 Отговорено 16 Март, 2007 да не е много нахално ама ако може и на ме al_capone@dir.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #15 Отговорено 16 Март, 2007 Аве пич както си във форума кликни с десен бутон върху аватара и си ги запомни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #16 Отговорено 16 Март, 2007 да де ама той може да го има по-голям размер като за wallpaper примерно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Daniel 0 #17 Отговорено 4 Май, 2007 Най - добре да направим един анти-голф форум. Сигурно има и доста колеги от други формуми, които се дразнат супер много на глофаджиите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #18 Отговорено 4 Май, 2007 а НАЙ-ДОБРЕ е един форум където всички се мразят.... ще е много гот и съм сигурен че ще е ужасно ПОЛЕЗЕН. И по сбирките ще се избиваме и ще е много яко... destruction derby... особено с наще мекици ще ни много гот на хондаджиитеако не съм си изразил сарказма достатъчно добре, мога да пробвам пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #19 Отговорено 4 Май, 2007 Абе колеги спрете са малко, какво сте го хванали този Голф. Не е важно каква марка е - всяка кола си има предимства и недостатъци. Мога да ви кажа че когато бях в Щатите - техния голф е Хонда Сивик, колкото и смешно да звучи. Там американците дето карат мускулести коли (Камаро например) викат на такива като нас ricer. Мексиканците в гетото само Сивици карат и нямад да ви казвам с какъв тунинг - голф с пернишка регистрация нищо не е . Айде поздрави и стига сте се занимавали с тези пусти Голфове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #20 Отговорено 4 Май, 2007 .....то изобретателят им ги е наказал достатъчно...на умрял голф нож вади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #21 Отговорено 4 Май, 2007 а НАЙ-ДОБРЕ е един форум където всички се мразят.... ще е много гот и съм сигурен че ще е ужасно ПОЛЕЗЕН. И по сбирките ще се избиваме и ще е много яко... destruction derby... особено с наще мекици ще ни много гот на хондаджиитеако не съм си изразил сарказма достатъчно добре, мога да пробвам пак.....Е тва ми 'ареса ! Аман вече ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dio #22 Отговорено 4 Май, 2007 качете тази идиотщина на някой сървър да я зърна .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове