Jump to content

_Daniel

Фен
  • Мнения

    62
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно _Daniel

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 15.09.1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Кой е сервиза ?? И аз трябва да закарам старата хонда на сервиз, но не искам да отида някъде където ще ме мотаят само и нищо няма да напрвят.
  2. Интересно как тези неща се случват само в София..... аз живя тук вече 8 години и все още не съм сложил софийски номера. Хонда-та ми я надраскаха на първият месец пред работа, защото бях спря на тротора където спираше и един колега с номер С1001 (или нещо подобно беше) и никой не смееше да му я пипне ... Според мен тези които драскат колите са диви селяни или дърти бабички и старци на който всичко им е криво. И на мен ми се е случвало да ме запушат, но никога не ми е идвало наум да надраскам колата.... това е до възпитание.
  3. ... и мен много ме интересува дали може да се регистриа кола от УСА. Сестра ми живее в Бостън от доста време и ако може да купи кола и след 6 месеца да ми я докара без да плащам мито, акциз и ддс на скапаната държава ще е супер.......Ако някой има информация, пишете в темата ..... Благодаря предварително!
  4. не се лъжи да взимаш Prelude ..... БМВ-то е с класи над Prelude-a .... Подръжката на бмв ще е по-скъпа, затова ако имаш пари за подръжка не се чуди много и взимай 318ис или 320
  5. Ако си от София, ела да ти дам да направиш едно кръгче с CRX-а или CIVIC-а, пък после да видим дали ще мислиш за други марки ела да ти дам едно кръгче с БМВ-то и да видим дали тогава ще мислиш за хонди.
  6. 93-та година за 5К ..... вземи си нещо по-ново.Пък и тази хонда е супер грозна.
  7. нали вашите хонди харчат по 4-5 градско ... ( т.н. икономичен VTEC ) не би трябвало да ви е проблем цената на бензина
  8. _Daniel

    Сивик 1.3?

    И аз карам вече близо 3 години сивик 1.3 и е доста прилична кола особено ако караш много градско. По магистралата подържа 130-140 без проблем, а максимално съм правил 180.Относно подръжката за 3 годни съм сменял само втулки на предните носачи (4x20лв.) .... и консумативи разбира се Сега има за смяна и гарнитура на главата ... но частите са сравнително евтини. Разхода в София е около 10, а извънграско при по бързо каране (бързо за хонда 1.3 ) около 6.5.За сравнение бмв-то което си купих наскоро само смяна на консумативите му и разни други втулки и тампони ми излезе толкова пари колкото за хонда-та няма да дам сигурно още поне 3 години
  9. Здравейте ... не мога да разбера, защо пишете глупости. Скоро си купих бмв 320и 2000г. и просто старата ми хонда 1.3 Д13Б2 няма никакъв шанс. Също трябва са спомена, че хонда-та е близо 500кг по лека (1400кг бмв и 950 сивик) и това не и помага особено
  10. Мерси .. ще потърся метална, но нямам много време .... затова може би ще е каквато намеря
  11. Мерси за информацията, И аз с моята имам подобен проблем. Изхвърляше ми вода през капачката ... смених я ... и днес видях, че ми изхвърля от разширителният съд. Ще купя нов терностат да видим дали в него е проблема.
  12. Здравейте .. .и на мен ми се отдава възможност да ми пратят кола от USA. Има ли някой който наистина е правил регистрация на кола внесена от USA ??? Става въпрос за по евтина кола ..10000-12000$ и неакцизна т.е. под 125КВ ?
  13. По принцип си прав, но Акорд-а не може да се сравнява с 3-та серия пък да не говорим с 5-та
  14. Ама ти въобще запознат ли си с марката Honda (и имал ли си Honda) или си тука само за убиване на времето чрез безсмислени спорове на базата на празни слухове и инсинуиране членовете на този форум, уважаващи и почитащи туй що е правено по изгрев слънце?Аз съм тук за убиване на времемто. .. не ме вълнува кой колко му харчи колата, но не мога да разбера кой се опитвате да лъжете с тези малки разходи ... може би себе си ?Аз карам един дарак Хонда, който на 13 години е по изгнил от старият вартбург на баща ми. Пък и след като паднах от сеат ибиза 1.9 чист дизел ... просто ми се уби всякакво желание новата кола да ми е хонда.
×
×
  • Създай нов...