Markony 2244 #1 Публикувано 15 Април, 2015 Здравейте приятели!Завърнах се от гурбет и вече имам време за форума.Виждам 5 страници с въпроси на лични съобщения.Обещавам да отговоря на всички в рамките на седмица.Надявам се да помогна на тези проблеми,които са все още актуални. 9 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 15 Април, 2015 Добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 15 Април, 2015 Не знам кой и за какво ти е писал, но много се кефя на хора, които проявяват подобно на твоето отношение + че се завръщат в Родината! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4 Отговорено 15 Април, 2015 ДОБРЕ ДОШЪЛ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 16 Април, 2015 Не я е напускал. Просто сферата беше различна. Първият работен час е запазен за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 17 Април, 2015 Ти къде хоиш бре , остаи ме тука сам супорт да се боря таман се чудех къде ли се дяна да не си сменил сектата Аи наваксваи сега малко с лични да ме отмениш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове