Mr.OFF 539 #1 Публикувано 5 Март, 2015 (Редактирано) Я внимавай С едногодишно отклонение/закъснение ... Имам огромната радостност да Ви заканя още приканя на традиционалната ЖИЦА-ОРГИЯ от транс-галактически-вселенски мащаб. Мелоприятието ще се проведе на 01-02.05.2015г. с традиционно силно извратен "HARD&HEAVY" характер под мотото: "Де си бе Пейнкилъре мамин" Демек настройвайте пейките и метлите, че ше има здрава куфалия ! За лиричните души , както всеки път ше има некой Ангел оф Дет ! Мястото е познато от предходните калаБалъшки изстъпления, като Сенатор: 1, 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 и 10 а това: http://www.hotel-senator.net/ е сайта на фест-локацията. Хъркането е по: скучни двойки, шведски тройки и /gang-bang/четворки.Оттам нататък си става жива оргия !! Цената за подремване е договорена на 30 лв за двете вечери на жичкажия. Комплекса е на самообладаване от към иедение, пиение, печение, акание, сервирание,отсервирание и миение на съдове. Жегата в бекстейджа е гарантирана независимо от климатичните условия и градуса на напитките. За фронт ъф стейдж силно се препоръчва да си носите прясна вода , сок от целина , репички , магданоз , цвекло и прочее полезни храни , щото ние да не сме некфи гадни тъпи метъли да са наливаме с алкохол и да са тъпчем с вредни месища ?!?!?! Твърду Ние Реда на заплюване на стаите става по реда на записване в темата , която ще се следи от уважавания Ни Иконом, Бай Кътил Железния ! Да живее !! Мангизите /30 лв за двете вечери на човек/ може да мятате към: IBAN BG19TTBB94001526124130 Титуляр на сметката: Желязко Вълчев Вълчев В полето "основание за плащане" записвайте ника си за по лесна "полова" ориентация. Краен срок за превод на евра,долари,лири,левове и прочее - еба ли го ?! п.п...е .. все пак някой ако иска да вземе едно шише ракия .. да се пробваме !! п.п.п..... ..... сиекса е забранен , не си носете капути !! п.п.п.п... притури са планината .... Редактирано 26 Октомври, 2015 от ROCKONOFF 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 6 Март, 2015 Не се чувааааааа! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #3 Отговорено 6 Март, 2015 + 2-ма посерковци 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #4 Отговорено 6 Март, 2015 и аз са пиша смело и безотговорно.... двама чиляка за двете вечери 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #5 Отговорено 10 Март, 2015 Бройте и мен и нея и тех(и големото и малкото).Домъчняло ми е много ей. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #6 Отговорено 10 Март, 2015 Играта загрубя ... Да заделиш 2-3 бузки ей .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #7 Отговорено 10 Март, 2015 При тоз инвитейшън - тургам с'а и аз, барабар с кака Весела! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nmm 1 #8 Отговорено 12 Март, 2015 Ние сме 4-ма леко-леко ще долазим 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #9 Отговорено 12 Март, 2015 Ако наистина няма югоизточни и балкански ритми с жената и малкото чаве ще долазим да се омажим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #10 Отговорено 12 Март, 2015 (Редактирано) Ако наистина няма югоизточни и балкански ритми с жената и малкото чаве ще долазим да се омажим общо взето е нещо такова... https://www.youtube.com/watch?v=bu_sMqZyOTg ма малко по твърдичко....с леки лирични отклонения за дъртаците като мен.... Редактирано 12 Март, 2015 от bate_em4o 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #11 Отговорено 12 Март, 2015 Лошо няма, щом е rock 'n roll! То и моите младежки години отлетяха в зората на демокрацията, но все още съм на тази вълна: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #12 Отговорено 12 Март, 2015 Поздрави и от мен. Аз кацам на 29-и вечерта така че стягайте вратовете: 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #13 Отговорено 12 Март, 2015 но все още съм на тази вълна: Миналия път счупихме "китарите" на таз балада : Поздрави и от мен. Аз кацам на 29-и вечерта така че стягайте вратовете: Купи си едни викингски рога за по добър стейдж у механата , че кат нахлуят Викингите да та разпознаят по лесно !! И Рашъна да има ориентир де му е водката .... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #14 Отговорено 13 Март, 2015 Ба,луди сте много.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 13 Март, 2015 Вие нема ли да са включите в "кичека" ?! Ше има твърди поздрави за приятеля на Конофф !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #16 Отговорено 13 Март, 2015 Пепи, за теб специален поздрав със песента на Rihanna-Diamonds Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #17 Отговорено 14 Март, 2015 Много спешал поздрав за овер вас от нашия Владоhttps://www.youtube.com/watch?v=BM6HI-_gMcg 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a_shikoff 8 #18 Отговорено 18 Март, 2015 Ехе бандата се е събрала Ние сме четеримца както обикновено. И ето как сме оттренирали наследника: Не зная кое е парчето, ама е обрал овациите на дамите 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr. Jack 8 #19 Отговорено 18 Март, 2015 Ще се броим ли? Mr Jack & Marina =2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #20 Отговорено 24 Март, 2015 Ако може пак да донесете перука, че няма какво да развявам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #21 Отговорено 25 Март, 2015 Срок за записване и плащане е 15.04.2015г. . До момента платили вила 3(Омбре§сие), бате Емчо и Еди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #22 Отговорено 27 Март, 2015 и ще има ...АААААААААААААААААААААААААААААААААА..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #23 Отговорено 31 Март, 2015 (Редактирано) + концерта пали черги ... обсебенно траци 5 и 6 ...... Редактирано 1 Април, 2015 от ROCKONOFF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #24 Отговорено 1 Април, 2015 купона се отменя... . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #25 Отговорено 1 Април, 2015 Ко риечи ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #26 Отговорено 1 Април, 2015 С тия първоаприлски шеги ... ще развалиш на някой пиенето тая вечер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #27 Отговорено 2 Април, 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #28 Отговорено 13 Април, 2015 То в шеги и закачки 15-ти си придойде амен-амен... (15-ти април имам на в пред зад вид - крайната дата за запращане на парите към любезните хорганизатори) Ний сни цялата банда, ще употребим 3-ка, моля - парите са наредени днес, утре сигур ще са по сметката вече. Поздрави на всички и до скоро виждане на Сенаториума! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #29 Отговорено 13 Април, 2015 Да подкрепя добрата новина от горния пост с едно БГ нящо : 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #30 Отговорено 14 Април, 2015 Тъй, платено, потвърдено, пари за бензин заделени и цялото метъл войнство чака да хване пътя п.п. Казвайте колко домашна грозданка да взимам, че имам доволно бройки ампули 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #31 Отговорено 14 Април, 2015 (Редактирано) Брау бе , чак от Варната ... Гроздомицина ако е с преварка ... налей поне 3 ампули , че тия тука са мръсни свини Редактирано 14 Април, 2015 от ROCKONOFF 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #32 Отговорено 14 Април, 2015 Ще взема 5, да не стане грешка. А иначе Варна не е толкова далеч, желанието ми е по-голямо. Тук съм от 6 години, иначе познай от дека съм, майна , пък и преди 9 години напуснах Батак и Цигов чарк след 4 години пребиваване по тамошните ловни полета, та ще ми е интересно и маааалко носталгично да се върна в гората, в гъстата шума ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #33 Отговорено 14 Април, 2015 Всички потвърдили и платили без Mr. Jack.Тодоре, стига си са ослушвал ей . 4 вили на фул пълни разбирайте места няма , ако някой не се откаже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #34 Отговорено 15 Април, 2015 Разшири базата, пускай и палатки под наем. Къде ми е стаята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #35 Отговорено 15 Април, 2015 Заради големия наплив от днес взехме още една вила и има една свободна стая. Не се бийте моля. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #36 Отговорено 17 Април, 2015 малко класика за добро утро https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=utCbO_xxHMI 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #37 Отговорено 21 Април, 2015 Спешъл поЗдрав за рожденниците Бай Бате Ви Емчо и Фънки Мод с емблематичното ЖЖЖЖжжжжжЖЖ ..... .Жжжжжжжжж !! АААААААААААААААААААААААААААААа ... скоро и по наще екрани 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #38 Отговорено 23 Април, 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #39 Отговорено 25 Април, 2015 Уек поздрав 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr. Jack 8 #40 Отговорено 27 Април, 2015 (Редактирано) Всички потвърдили и платили без Mr. Jack.Тодоре, стига си са ослушвал ей . 4 вили на фул пълни разбирайте места няма , ако някой не се откаже.Потвърдено е, не ми се карай На линия съм, на полусъединител на старт линията. В петък ще се видим B) Редактирано 27 Април, 2015 от Mr. Jack Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове