Jump to content
Sign in to follow this  
borkir

Проблем след слагане на газ HR-V

Recommended Posts

Проблемът е следния,след като сложих газов инжекцион се появи едно неприятно прекъсване при 2500-3000 оборота и скорост и скорост 70-80 км.Ходих в сервиза където я монтираха стоя цяла седмица и неможаха да отстранят проблема.На бензин всичко е наред.Ако знае някой читав сервиз за газ в София да сподели.Благодаря предварително.

Аз имах нещо подобно.При скорост 110км/ч на лек наклон прекъсваше.Смених си кабелите за свещите и проблема го няма вече :) 

Твоите сменяни ли са ? 

Смених всичко,свещи 18лв бр от Бултрако кабели,капачка.Ефект никакъв.

Настройки на инжекциона - бедна смес. И малко офф:

абе кви са тея свещи 18 лева бройката, за тея пари иридиеви няма ли?

Аз на малкия Сивик съм с такива и сини кабели оригинални - много хубава искра.

Настройки правиха ,но не могат да ги уцелят явно.Свещите са NGK от Бултрако София.

А какъв е инжекционът точно? Нали не е Fobos? :)

И какво ако е фобус?

Колега, това е до настройките. Може този които ти е сложил газта да е само поставач а не майстор. В България взе всеки да поставя газови уредби. Според мен отиди при някои които разбира и мобе да ти направи настроиката на тази компютър Тамона. Накараи го да ти е направи и по Мап сензор. Окачете е на компютура и в движение по Мап да ти е настрой първо да види как е на бензин да направи контролни точки и след това за газ. Не само да вдига и сваля скалата. Виж има си таблица колко трябва да ти е отвора на щуцерите на дюзите мисля че на 150 кс трябва да е 2,5мм. Има си таблица. Лек ден и весело посрещане на коледните и новогодишни празници. А за сервиз не мога да ти помогна за София, защото сам от Пловдив. Но според мен обадисе на Илиян от Ловеч това е един от най-добрите маистори по газта и мо обесни за проблема си, каква уредба си сложил какви инжектори и така на татък. Тои е много добър и ще те насочи къде да търсиш проблема. Питаи го за някои негов колега в София. Телефона на Илиян е 0887921294.

А каква е колата?

Аз имах подобен проблем, 6 месеца бориха едната кола, на края се оказа, (аз си го открих и си го оправих), релето на алтернатора откачаше и си вдигаше, до 18 - 19 волта :biggrin: . А на ФерХондето тъпия слагач на газови уредби така беше поставил щуцерите в всмукателните колектори, че като ги размърдаш с ръка - хлопаха и от там дърпаше въздух и колата се шашкаше точно на тия обороти. Залепих ги и колето заспа!

Весели празници!

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Upcoming Events

No upcoming events found
  • Create New...