MetalHEARD 8 #1 Публикувано 3 Декември, 2014 Имам проблем със следното-като подам малко повече газ или рязко като настъпя-започва да мига между бензин и газ и след като превключа ръчно-се оправя до сл. Път!Сигурно е нещо по газовото-но в момента съм в Банско и ще бъда там до края на зимния сезон-та ако знаете свестен газаджия в околност от 100-на км-ще съм благодарен да споделите!Страх ме е да не ми вдигнат разхода и разбутат газовото!Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 3 Декември, 2014 Колега, кажи какъв ти е газовият инжекцион? По принцип този проблем се появява при много газови уредби, когато не и стига газ и превключва на бензин, тогава започва да мига и писука, т.е., че е превключила автоматично на бензин. Отиди при някой да ти настрои газовата уредба, защото по тези признаци мисля, че е бедна смес. Поздрави и пиши ако има някакво развитие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ribara 1 #3 Отговорено 4 Декември, 2014 Получава се и когата са ти задънени и филтрите на газта! Най вече, тоя на редуктора / изпарителя! Това е там, където ти влиза газта в -редуктора /изпарителя! Ако не си ги сменял скоро,твърде вероятно е да е от това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #4 Отговорено 4 Декември, 2014 Колега имаше същия проблем, но беше с Рено Меган. Като я изфорсира превключваше сама на бензин. Оказа се задръстен филтър, но той ми обясняваше, че бил някъде при бутилката, а на тези 2-та, които са при двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #5 Отговорено 4 Декември, 2014 Ако не се лъжа KRING е от Благоевград и може да свърши работа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #6 Отговорено 4 Декември, 2014 Благодаря на всеки-писал в темата!Ако някой може да предложи колега или свестен газаджия - със някакви координати-ще бъда много благодарен(става въпрос наистина за региона-например Благоевград е супер)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #7 Отговорено 4 Декември, 2014 Подкрепям мнението на колегите за филтъра. Това също е възможна причина... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #8 Отговорено 5 Декември, 2014 Още един глас за задръстен филтър на газта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #9 Отговорено 5 Декември, 2014 Еми да наистина питай колегата KRING . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #10 Отговорено 5 Декември, 2014 когато ти правят настройката на инжекциона да премахнат автоматичното прехвърляне газ-бензин,повечето уредби имат тази опция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #11 Отговорено 5 Декември, 2014 когато ти правят настройката на инжекциона да премахнат автоматичното прехвърляне газ-бензин,повечето уредби имат тази опция. И като го премахнат, и някъде тръгне да изпреварва насреща кола, и точно се изравнил с изпреварвания му свърши газта какво прави тогава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #12 Отговорено 5 Декември, 2014 Кръстим се .Аз имах проблем като имах малко газ,понеже съм с кръгла бутилка на мястото на резерванта.Газта се лашкаше и засмуквапе само пара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #13 Отговорено 6 Декември, 2014 На двете ми хонди е премахната тази опция и дертове нямам,това нещо се включва не само когато свърши газта а и в градско като се изнасяш бързо от кръстовищата. Много често не се забелязва кога се е включило и бензина заминава,но всеки сам преценя за себе си от какво има нужда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #14 Отговорено 6 Декември, 2014 Имам проблем със следното-като подам малко повече газ или рязко като настъпя-започва да мига между бензин и газ и след като превключа ръчно-се оправя до сл. Път!Сигурно е нещо по газовото-но в момента съм в Банско и ще бъда там до края на зимния сезон-та ако знаете свестен газаджия в околност от 100-на км-ще съм благодарен да споделите!Страх ме е да не ми вдигнат разхода и разбутат газовото!Благодаря! И колега, ще ни осведомиш ли има ли някакво развитие по случая ... реши ли си проблема по някакъв начин и ако да, по какъв? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #15 Отговорено 6 Декември, 2014 На двете ми хонди е премахната тази опция и дертове нямам,това нещо се включва не само когато свърши газта а и в градско като се изнасяш бързо от кръстовищата. Много често не се забелязва кога се е включило и бензина заминава,но всеки сам преценя за себе си от какво има нужда. Газаджията ти е проблема ми се струва.Моята се изключва само като нямам газ а не е като да не я вкарвам в лютеницата по кръстовищата. Мога даже и на газ да си паля ама зимно време замръзва изпарителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #16 Отговорено 6 Декември, 2014 НЕ СЪМ РЕШИЛ ПРОБЛЕМА -във вторник или сряда-вече колегата Kring се свърза с мен и ще уточним подробности-после обезателно ще пиша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #17 Отговорено 13 Януари, 2015 Здравейте на всички и за много години!Вече имам работеща нормално Хонда!Та-така-поред! Първо по заръка на колегата KRING-сменихме 2-те филтърчета(които си бяха за смяна)!По негово предположение-той каза,че трябва да се види дали е от тях проблема или е от изпарителя!След смяната на филтрите-положението се подобри незначително!Та - оставаше да е изпарителя!Днес отидох при KRING и за кратко време той изчисти изпарителя и там каквото трябваше и след всичко закачи компа и провери всичко!Колата работи отлично!Мога да препоръчам колегата-за всеки,който е в региона,защото е много точен и внимателен,работи умно и евтино!(И не прилича на повечето майстори-като горила,но с цигара в уста-като Ну ПОГОДИ ) Абе-проблемът е решен и KRING е много точен! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #18 Отговорено 14 Януари, 2015 А аз да попитам горе-долу след колко хиляди километра се е получил тоя проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #19 Отговорено 14 Януари, 2015 Здравейте на всички и за много години!Вече имам работеща нормално Хонда!Та-така-поред! Първо по заръка на колегата KRING-сменихме 2-те филтърчета(които си бяха за смяна)!По негово предположение-той каза,че трябва да се види дали е от тях проблема или е от изпарителя!След смяната на филтрите-положението се подобри незначително!Та - оставаше да е изпарителя!Днес отидох при KRING и за кратко време той изчисти изпарителя и там каквото трябваше и след всичко закачи компа и провери всичко!Колата работи отлично!Мога да препоръчам колегата-за всеки,който е в региона,защото е много точен и внимателен,работи умно и евтино!(И не прилича на повечето майстори-като горила,но с цигара в уста-като Ну ПОГОДИ ) Абе-проблемът е решен и KRING е много точен! А аз мога да препоръчам на колегата KRING да се премести някъде по в централна България да е удобен на всички 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MetalHEARD 8 #20 Отговорено 14 Януари, 2015 Към Drone-Откак я бях купил преди година и 2-3 месеца до сега(около 45 к. км)-бях сменял веднъж филтрите и не съм поглеждал към изпарителя(освен случайно )Преди това е била италианка и предполагам,че също не са правили профилактики!Та проблемът е около тези навъртени от мен километри и Х в Италия! Айде-със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #21 Отговорено 17 Февруари, 2015 Офф и мен почнаха да ме подлудяват филтрите.В събота се надявам да намеря време да ми ги сменят в сервиза в който сложих ГИ-то.Чека почна да ми святка доста често Бедна смес и детонации. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #22 Отговорено 18 Февруари, 2015 Абе що не си ги сменяте сами ами ходите по сервизи бре, две скоби са кво толкова. Ама е хубаво да сменяте и филтърчето на течната газ в клапана на газта преди изпарителя че и там за 20 тина хиляди става пълна гняс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #23 Отговорено 18 Февруари, 2015 Да и двата ще ги сменя много ясно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове