bobchoo 139 #41 Отговорено 30 Март, 2018 Доверие имам на един сервиз до Ахелой в посока Несебър, в ляво на пътя. Собственикът е хондаджия и кара турбинирано CRV. Малко са заети с немски кочини, но от тях вадят парички 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #42 Отговорено 18 Април, 2018 Апостолов ще ви сложи и части втора употреба....знам откъде ги купуват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Райчо Савов 1 #43 Отговорено 18 Април, 2018 Големи благодарности за темата , от голяма грешка ме предпазихте . Собственик съм от една седмица на Honda C-rv II и мислих да я карам в Хонда Апостолов- Бургас за да бъде обслужена но като прочетох темата размислих . Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #44 Отговорено 26 Май, 2018 (Редактирано) Изтритото ми мение за апостовлов което получи подкрепа от 4 потребителя: Цитат Собственика на сервиза не знам дали е усмихнат но е пълен селяндур. Няма да обяснявам ситуацията в детайли, но си оставих колата там и след комуникацията със "сервиза" си я взех. Некадърни и нагли- работа НЕ вършат - искат да... 29 Март 42 replies 4 Питам администраторите - ЗАЩО? Защото сте близки и да измамят още някой ли? Няма да стане! Сега ще постна във всички форуми където съм регистриран. А те не са малко! Редактирано 26 Май, 2018 от mcd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #45 Отговорено 26 Май, 2018 MCD, желателно е да се извиниш на админите ! Темата ти е на мястото си, просто е в предходната страница (1) 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 153 #46 Отговорено 26 Май, 2018 И на мен преди две години по каско са ми са сложили фар втора употреба, таксуван с фактура за нов. Фара сега на нищо не прилича, фолиото където е залепено се отлепи и абе, не си е работа, ама и аз съм си виновен(бях зад граница) защото оставих колата там да я правят и тъста да я взима, пак той човека стар и доверчив, нищо не проверил. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #47 Отговорено 27 Май, 2018 (Редактирано) Преди 15 часа, ИцоД написа: MCD, желателно е да се извиниш на админите ! Темата ти е на мястото си, просто е в предходната страница (1) Да след като коментирах тук и пуснах тема, че мнения се трият без причина (за което получих информация преди тази ситуация от съфорумци наживо) и, че подобен род цензура не е редна, мнението ми беше взъсатановено. Иначе стоеше само коментар №42 - по-гое. Както и да е...все пак това, че са възстановили мнението ми е нещо положително, но случката е показателна. Все пак форумите трябва да помагат на потребителите, а не да помагат на сервизите да ги мамят. Както казах дори тук да ми изтрият и профила ще се погрижа за въпросния сервиз Апосотолов, защото поведението им беше отвратително - комуникирах със секретарка, монтьор и шеф. Извъртяха ми номер след като се бяхме уговорили за ремонт, който ми костваше допълнителни средства и време. Ставаше въпрос за по-скъп ремонт и шефа като разбра, че не съм марсианец и, че няма да може да ме извърти се отказа, а колата вече я бях закарал при тях с репатрак. Както и да е...свързал съм се с международния офис на Хонда относно незаконното използване на марката им от Апостолов и опитите им да заблуждават клиентите, че това е официален сервиз. Сервизите ще станат още по-зле ако всеки си трае и толерира подобни глупости и ако форумите трият обективни мнения. Редактирано 27 Май, 2018 от mcd 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexsandar Nikolov 0 #48 Отговорено 15 Януари, 2019 Здравейте, нов съм във форума, нов на тема коли Хонда каквито и да са, нямам никаквъв предишен опит но желая вече да карам здрава кола която не е по сервизите 1/3 от годината и да се чудя дали ще ме остави на пътя или закара. Моя 12годишен опит е Жигулка 2пежа 307SW дизели от които съм доволен но навъртяха сериозни км. От 1година си взех "Запазено" на прилични км Ауди А4 тди и ме заболя главата карам малко чупи се седи 1месец за ремонт карам малко пак се чупи пак седи. и Вече съм на мнение да търся само Тойота Хонда или Субару. Като четя и гледам май Вече се спирам и желая ХОНДА. Семеен и ни трябва по големичка кола. може и Сивик но Акорд доста по ми допада и задължително бензин вече Стига дизели! Понеже бюджета винаги в бг е... никога няма да стигнат за нова кола. че дори и за 2-3годишни, Гледам и желая май Хонда Акорд 7ма или 8ма генерация и то 2.4двигателя защото доста на дълго карам и все повече ми харесва да има мощност колата. Та: въпросът ми е, (след като прочетох за Апостолов :) Освен Бултрако(но при тях са нови коли) Къде има "добри" продавачи на коли? не бързам с покупка важното е да е колата с която ще возя дълго моето семейство безопастно и няма да се притеснявам много че колата ще ни остави. без да ви губя времето повече благодаря ви че отделихте време да прочетете това и ако може да ми помогнете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6032 #49 Отговорено 15 Януари, 2019 Първом, добре дошъл и честито за решението. Коли има навсякъде, включително и Бултрако предлагат употребявани. Намисли си бюджет, огледай бг сайтовете за продажба и ще си прецениш за кой модел Акорд ще ти стигнат. Има и полезни теми тук във форума за сравнение между 7-ма и 8-ма генерация. Дай си време и чети - ще си изясниш картинката, ползвайки опит на минали по твоя път колеги. Относно Апостолов - моята взех от него и не съм имал драми, но както винаги за човек може да се чуят добри и лоши мнения. Принципно тази тема е за "сервизи ... " и питанката ти (по същество) не е много удачна за тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове