NEKTAR 5 #1 Публикувано 13 Март, 2014 Здравейте,След много мъки в кат, вкарах CR-V-то в бокса. Нямах време да правя повече снимки.Които го интересува:B20Z1 (главата каква е и като й дойде време за смяна с каква мога да я сменя ще знам след още четене)2001 Honda CR-V 4WD LX ManualEuro 3 (каквото и да е това)108 kw = 144.830386 hp :-D (по малко от 145 hp)JHL (започва рамата би трябвало да значи сделано в Japan )Масичка - какво е това?!?!?На 200К реални, но по някаква необяснима причина малкия брояч на километража не работи защо ли П.П: Познайте от три пъти къде ще пратя фията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NEKTAR 5 #2 Отговорено 13 Март, 2014 (Редактирано) Не мога де прикача нищо към форума?!?!?, но има клауд .... http://prntscr.com/30k2c2 http://prntscr.com/30k2ou Редактирано 13 Март, 2014 от NEKTAR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 13 Март, 2014 На скрап със снимки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #4 Отговорено 13 Март, 2014 (Редактирано) Здрасти и честито . / Ей опищя форумите от и хвалби / Перфектно изглежда на външен вид, а и предната броня я отваря още повече, дано и останалото да е на 6. Euro 3 (каквото и да е това) Не те интересува, над 101к.с. си. 108 kw = 144.830386 hp :-D (по малко от 145 hp) Най-вероятно е 147к.с. но може и така да я водят. Масичка - какво е това?!?!? Еми масичка си е - не знаеш ли какво е това /за "пикник" чувал ли си/ . На 200К реални, но по някаква необяснима причина малкия брояч на километража не работи защо ли Еми по всяка вероятност, като са го правили на реални километри, нещо са объркали, ама няма да се плашиш. П.П: Познайте от три пъти къде ще пратя фиАта Ааа... от начало като го караше, му се кефеше, а сега го плюваш - лошо, много лошо е "да хапеш ръката която ти е давала да ядеш" . п.п. Айде успех и безаварийни ! Редактирано 13 Март, 2014 от Еmicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #5 Отговорено 14 Март, 2014 Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #6 Отговорено 14 Март, 2014 Браво колега, супер изглежда. Това за реалните километри само колата си го знае. А масичката ти е дъното на багажника, има си крака и като я извадиш си става на маса. Успех и безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 14 Март, 2014 Честито На хондите това им харесвам,че дори и на 200-400к двигателя пак си е железен.Факт моя без смяна на масло 195к и не може да се чуе.Майстора ми ми каза,че това била една от най-мръсните хонди,която е виждал,но и в същото време една от най-добре работещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #8 Отговорено 14 Март, 2014 Честито, колега! Много безаварийни и усмихнати километри. И нещо от мен: Имай мъдростта никога повече да не се качиш на италианска кола освен Ламбо, Ферари и Мазерати. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #9 Отговорено 14 Март, 2014 Еиииии тц тц тц що наплюхте колегата за предния пост бре, прав си е човека и аз съм минал от там и аз знам къв съм го ял, че и още го ям? да не карате алфи или фиати а ? ако е така, моите съболезнования А на колегата честито, със здраве да си я кара и безаварийно, наистина предната броня много я отваря, само си намери релси за покрива че така е като годжук А Темпрата е един от последните читави модели на марката, заслужава "погребение" с почести Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
californiaboy 2 #10 Отговорено 14 Март, 2014 Честито и безаварийни :punk: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diver1 14 #11 Отговорено 22 Март, 2014 Честито колега , страхотна кола . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове