inscriber 0 #41 Отговорено 19 Май, 2014 hankook dynapro atm 205/70 15 na Honda HR-V 1999 mega dovolen sum ot gumite karal sum gi v mnogo rqdka kal kakto i po kamuni i putishta kato Karadere sled dujd izlqzoha mi 600lv za 4 gumi ot primeks kato polzvah namalenieto s karta na Vivacom cenata e s montaja Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян- 4 #42 Отговорено 27 Септември, 2014 Здравейте, може ли на харви да се сложи за зимата 195/65/15 на железни джанти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #43 Отговорено 27 Септември, 2014 Може.Аз карам стакива зимни в момента.Ще ги сменям,че ги смених по средата на лятото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #44 Отговорено 28 Септември, 2014 Моля, кажете си мнението за тези две марки зимни гуми: Fulda cristal montero 3 и Nokian wr d3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ribara 1 #45 Отговорено 29 Септември, 2014 Днеска сложих тия- Matador Mp 71 Izzarda 4x4 A/t - 205/70/15Изчетох за шума в купето, и как търсите гуми с по малко децибели-прави сте! Чуват се най вече градско, на по ниска скорост! На дълъг път е търпимо ,с музикален фон! Пробвах ги и ва калта, пообикалях по язовирите, доволен съм! Дори успях да пукна едната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #46 Отговорено 7 Октомври, 2014 Я кажете какви зимни гуми да взема.Цената не е от значение.Казаха ми мишелин или континентал.Ще се взимат началото на ноември Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #47 Отговорено 7 Октомври, 2014 Бих си позволил да дам един глас за Vredestein, но не защото ми звучи като Rammstein или защото имам някаква изгода, а защото съм с прекрасни впечатления, които ще споделя на собствен риск от колегиално сипване. Един чифт Snowtrac, май 2, е на колата ми от седем пълни години, целогодишно, без право на смяна и не щат да свършат тия гуми, и не щат. От няколко години са отзад и задницата не мърда, а не е като да съм от спокойните шофери. Докато бяха нови и четири, бяха нещо уникално - няма сняг, няма лед, няма мокро, студено или топло - колата е чук. Е, може и да има нещо общо с дългогодишното ми каране на служебни бангии с галоши, но е абсурд да съм чак такъв майстор. Та, за мен, са много, много добри гуми! Тези дни вече ще прекратя тая порочна практика, пак със същата марка, не че няма пари за Continental, Mishelin or other. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #48 Отговорено 8 Октомври, 2014 (Редактирано) Вземи си ТИХИ! С възможно най-нов DOT Редактирано 8 Октомври, 2014 от kalintry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #49 Отговорено 8 Октомври, 2014 Искам да са надеждни гумите.След това чак ще гледам колко % каучик има в тях и чак след това ще гледам колко са тихи.Тъй като сестра ми ще взима книжка и ще кара моята кола,иска гумите да са нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 19 #50 Отговорено 13 Декември, 2014 Здравейте, на моята ЦРВ - от първите тази зима и сложих едни нокиан, но на тях пише ВАН с размери 195/70/15 за сега съм минал само 100км и ми се струва, че друсат по-вече. Може ли да очаквам някакви бели да ми направят по окачването и ходовата част, както и по разхода на гориво. Но пък са чисто нови - просто миналата зима ги купихме за един служебен бус, ама го продаха и сега ми ги подариха. И съм ги напомпал на 2 атмосфери, защото не са с оригинален размер, не знам дали да не ги спусна малко. Ако някой е карал своето ЦРВ с такива гуми нека да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #51 Отговорено 13 Декември, 2014 (Редактирано) Гумите за ванове са по-тежки, многопластови - поне 2 пласта стомана повече, по-твърди. С висок товарен индекс, и малък скоростен индекс. Нормално е да друсат повече, да ти гори повече и да ти разбива окачването повече.Гумите за CR-V са нормални, като за всяка лека кола. Ненормалното е по-високата цена, защото, видите ли, това е "джип", и гумите са за джип. Да ама не са, единственото, което ги доближава до джиповите гуми е височината - 70%. Редактирано 13 Декември, 2014 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #52 Отговорено 13 Декември, 2014 215/65/16 има и за леки коли има и за сув - такива са стандартните за 2ра ген мисля и на втора биха станали с по-големи джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1556 #53 Отговорено 13 Декември, 2014 Извинявам се. Забравих, че има и 16"-ови на 2-ра. Моята е преди фейса, и съм с 205/70/15, затова говорех за височина 70%. Останалото, за бусовите гуми, си е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #54 Отговорено 13 Декември, 2014 Сложих днес мишелин алпин а5 по 108 кинта гумата На първо чете на 2.3 возят като старите надути на 1.8 ако падне сняг ще ги тествам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #55 Отговорено 13 Декември, 2014 Аз купих Фалкен 265/60-18 и откакто ги сложих преди около 5000 км. системите ми за сигурност замлъкнаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borkir 0 #56 Отговорено 16 Декември, 2014 Аз съм с фалкан 195/70/15 ,за сега съм много доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didiod 6 #57 Отговорено 17 Декември, 2014 Купих 4 бр. Continental ContiCrossContact winter 215/65/16 и съм изключително доволен от тази гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове