Jump to content
Guest dragorip

Сгоних се най-накрая

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol: вече 2-ра година карам срещу такива монота с пълни инжекции и невиждам да вървят кои знае колко че да бие ГТИ със не калник а 4 5 коли :blink: Но все пак браво! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хонда са се доказалаи че Д15б2 им е най-добрият двигател :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де но и аз съм карал Д15Б2 но съм давал ядове само на коли до около 115 коня някаде ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:offtopic: Казах го саркастично пич :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:offtopic: На мотори ли ще се нареждаме?? :ban:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък се сгоних с дизелова зафира с теглич и дори я бих!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко късно пиша,но след 45мин ще съм на ОМВ Горубляне на цариградско,ако някой иска да заповяда :0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пил съм ракийка вече ,другия път ... нещо темата замря :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма драгаджиии :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обзор, отбивката към бетоновия възел, срещу шуменско браво, 1.6, на мокро 6-7 коли, от място, до към 160Рунд 2 стартирах кофти и разликата беше по-малка. Обещал съм реванш на сухо :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди малко стартирах с едно Саксо ВТС по желание на собственика му който беше така обеден че ще победи .. от място разликата беше около 5 коли :D от 40 км/ч около 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък се развъртях в едно баирче на трета до 6500 об.,а едно голямо волво D5 ме изпреварва 500 метра. Е вървят си тия турбо дизели в баирите повече, сега гледах са 163 и 185 к.с.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Днес съм най щасливия човек на света преди 3 часа направих старт с един рекс Д16А9 кадето се водят разправял съм в една тема, че го кара един голям пич и фен на хонда и то холандец, с човека станахме много добри приятели малко са му познатите тук и редовно си пием по кафе, днес го мернах ,че правеше предглед на рекса и го накарах да пием по кафе, както си седим в кафето в Елин Пелин дойде един мой уж познат който кара една калибра Ц20хе то са брони, спойлер тип пейките, окачвания, ремису и т.н., какво да ви кажа за него дразнителче е вика "абе смени хондите и по добре не ги виждал никаде по пътищата нищо не ставало от тях" и некви такива тъпни, холандеца по тона забеляза, че нещо се ебава за хондите той не знае бг но ако знаеш английски език няма проблем съпер ми е с него даже си го и практикувам езика както и да е попитам "ме този момък какво говори за хондите" и аз му обясних за какво иде реч и това му трябваше кажи му да направим старт аз малко даже останах учуден защото човека е възрастен и ми хвърли ключовете и вика карай ти аз първоначално не исках защото колата не е моя но холандеца настоя вика ми "ти го карай знам че искаш" съгласих се имаме една добра права във близост до града отидохме там направих няколко ръна сам да видя как е колата за първи път ще ми е с него да правя старт, застанахме тоя пич ме подцени и качи негов приятел вътре правиме старт останах очарован от рекса как дръпна значи на всяка скорост му излизах по кола връщаме се оня бесен рекса бил лек и т.н. свали неговия приятел и пак правим старт почти същото се повтори като първия старт спираме и вичи го чакам да каже какво е станало а оня само качи неговия приятел каза "варви хондата" и си тръгна насран :lol: много се накефих този човечец е голям фен рекса не сток с някакъв смукателен колектор е не е заводския с филтър K&N генерация както казва холандеца 55мм.Много си направих кеф като му давах гас да слушам как ручи изродски и дърпа яко исках да споделя с вас кефа си ето го рексаhttp://imageshack.us/photo/my-images/696/017164253.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/683/017164308.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/36/017164281.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/202/017164332.jpg/

Редактирано от west bam
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Те тея с Опелчетата и БМВ-тата са силни срещу 1.3 Хондите ... дори и това е малко под въпрос ... и винаги изтъкват че Хондичките са били по-леки, ама винаги забравят да кажат, че и са с по-малки мотори ... разбирам и ЦРХ-а да е с 2.0 двигател и оня да каже "би ма щот си по-лек", ама всичко друго е вече пълно мишкарсвто! И не стига че падат с цели влакови композиций, ами и имат очи да се оправдават! :angry:

Редактирано от Doomwisher

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да така е сега и аз карам бмв но никога не съм подценявал колите никога, ама оня беше страшен дразнител но днес нещо си глътна езика само помрънка варви хондата и запали и си тръгна хаха, евала и на големия фен холандеца който ми даде колата Грегор му е името той е мнохо голям фен сменил е 8 хонди и само на такова се качва возих го на баварията правихме завойчета ама не се очарова, евала му правим, че на такава възраст си прави колите аз нз в Бг има ли такъв на такава възраст ентусиаст ни фен на хонда и да подсилва силово колите, рекса му варви изродски, а звъка му по ме кефи от 6-ка ;) правя му едно голямо евала и съм много щаслив, че сподели колата и и ми даде аз да карам ЕВАЛА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
;) Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Браво колега.Аз пък преди няколко дни паднах от Astra 2.0 115 к.с по думи на собственика.Преди това исках да се пусна с друг със същата кола, но той леко се притесни нещо и ме препрати към колегата си.Паднах с 3-4 коли.

Редактирано от v1k7or

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...колега ти си 125 коня и падаш от Астра 115 нема начин освен ако не е с доработки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Еди Ведър купенцето ми е 105 к.с. двигател д16у7 не е у8-ца и все пак си мисля, че астрата не беше много стокова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Айде да измислим нещо за края на седмицата(Петък/събота/неделя вечерта),да се съберем няколко коли и да си направим кефа...Ще се радвам ако дойдат 5/6 ген б16ки,някоя К20(сток хихи) или нещо друго да има за всекиго по нещо(Ако някой със стоков х23 се навие,ще съм безкрайно благодарен) :lol:

Колега Еди Ведър купенцето ми е 105 к.с. двигател д16у7 не е у8-ца и все пак си мисля, че астрата не беше много стокова.

аз си мисля,че най много да е имала спортен филтър и махнат катализатор..като цяло такава астра(сток) ще те бие поне 1-2 коли на 400м.. Редактирано от murdera

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и аз не съм очаквал да победя, излезнах да се дръпна за спорта просто ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от тази вечер:- Голф 2 КР. нямаше участие в гонката. падна с много- митсу колт 1.8 16-ка. 140 коня. бих го с две коли единия старт, а другия като излезнах от втека на старта, едвам го налазих на 400 метра с един калник. мноо мъжки се държа но... и то падна :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз да си ъпна,за събота/неделя вечерта нещо рацери да се съберем :lol: .За сега сме аз и колегата Aleksandyr с х22ката ;)

Редактирано от murdera

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- митсу колт 1.8 16-ка. 140 коня. бих го с две коли единия старт

...колега за тебе ли ставаше дума в една друга тема за гонка с Колта който всички казваха,че ще те бие :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да очаквам от Mitsu Carisma 1.6 116 к.с., че тука един кретен ми лази яко по нервите от около седмица, че много му вървяла колата.Колата му е стокова няма нищо пипано по нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега такава версия 1.6 116 к.с няма, има 1.8 116 к.с. ако е такава сте доста на кантар но само на хартия,което в реалноста е малко по различно, ето линк със версиите на модела http://cars.radosi.com/index.php?a=12&b=47&cmd=info_cars&lang=bg&brand=351&brand_name=Mitsubishi&group=Carisma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата вечер замерих с 3 дизела. Ибиза ФР 131 кона с 1ип (175 коня) Леон 150 коня с чип 180 Леон с с сменено турбо, помпа, настройки, метанол, но БЕЗ сликове. резултат 2х2 победи срещи ФР-а и Купрата с по-една кола, половин кола, един калник. С напомпания дизел Леон свършихме мигач до мигач. така че, поздрав за дизел групата :P :P :P

реванша за 180 коневия Леон беше тази вечер. с друг шофьор (всеизвестен драгаджия) Леона ме бие с половин кола. със собственика си вътре го бия с половина кола аз :)не знам, но се чувствам удовлетроврен, че вървя кантар със 180 коня 417 нютона Сеат Леон :) с друг Сивик ама 6-та хеч ВТИ - кантар, интересно ми е как извади толкоз силна 3-та тоя Сивик, че както изоставаше с една кола дойде до мене на 3-та :blink: както и да е, кантар сме с него. тва е най страната ми гонка. общо 5 фалстарта имаше... голяма игра, голямо нещо :D :D :D важното е, че се дава газ :cool::ph34r: а междувремено вчера ни беше скучно и със същия Леон с драгаджията вътре решихме да направим старт, проблема беше, че валеше. както и да е ето и резултата:първата гонка - нямаше гонка тотално окопаване от моя страна и автовоз още на първите 100 метра :D :D :DSeat Leon FR vs. Honda Civic VTIвтория опит бе значително по-добре, но по едно време пак се превъзбудих и пак се окопах, както и да е достойно като за абсдолютно мокър асфалт и никакви умения за каране на такъвSeat Leon FR vs. Honda Civic VTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,Потърсих в нета и видях, че има такъв двигател на Каризма. Според мен би трябвало да го биеш, въпреки че тези тези каризми добре вървят за теглото си. Аз карам Сивик англичанка 1.4 с леки модове и имам приятел с Каризма 1.8 GDI. Смятаме да ги пробваме скоро време, предполагам че може и да падна :) ,но за спорта. Успех и после пиши какво е станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

- митсу колт 1.8 16-ка. 140 коня. бих го с две коли единия старт

...колега за тебе ли ставаше дума в една друга тема за гонка с Колта който всички казваха,че ще те бие :rolleyes:
в тунинг.бг-то момчето с Колта беше пуснало тема и всички писаха, че ще ме бие. явно дойде на сигурна победа и удари греда :cool::ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да момъка с колта май си мислеше, че е победител предварително още преди старта, а то кво стана евала колега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.8 е да, объркал съм се малко.Моята кола е само със сменена генерация.Мисля си, че би трябвало да го бия, но ще видим ако не се е отказал до неделя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен ако не си я прецакал с тая генерация на 60мм ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Единствено не ме кефи как сменяш скоростите и на какви оборти тръгваш струват ми се ниски... :rolleyes: Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствено не ме кефи как сменяш скоростите и на какви оборти тръгваш струват ми се ниски... :rolleyes:

ами може и да си прав да ти кажа. на 5500 тръгвам или там някъде, но ме е страх да не е напълно във втека, че оставам на място, и гледам да не изляза от втека, че тогава не участвам в гонката :rolleyes: в процес на учене съм :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

реванша за 180 коневия Леон беше тази вечер. с друг шофьор (всеизвестен драгаджия) Леона ме бие с половин кола.

Seat Leon FR vs. Honda Civic VTIстарта когато падам с половин кола. падаме, биеме, газ тряя се дава, клипове да има, да се коментира :lol: Редактирано от devil_vas

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен ако не си я прецакал с тая генерация на 60мм ;)

Засега нямам такива впечатления, колата си върви съвсем добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги има ли Seat Leon FR дизел?Или просто си слагат надписа отзад Сеат етусиастите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...