jorkata dinev 5 #1 Публикувано 2 Ноември, 2013 Колеги, интересува ме стават ли джантите от Мазда 6 на Хонда ЦРВ - 2000 г.? Доколкото съм запознат и на двата модела са с PCD-5x114,3mm. Мисля, че има разлика в отворите, но не съм сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #2 Отговорено 3 Ноември, 2013 (Редактирано) Стават.Имат разлика в централния отвор-на Маздата е по-голям и гледай ЕТ-то,за да не ти опират в апаратите. Редактирано 3 Ноември, 2013 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #3 Отговорено 3 Ноември, 2013 Стават.Имат разлика в централния отвор-на Маздата е по-голям и гледай ЕТ-то,за да не ти опират в апаратите. Извинявам се за невежеството , ама какво е ЕТ-то, на Хондата какво трябва да е то! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 3 Ноември, 2013 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54857 Полезна тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #5 Отговорено 4 Ноември, 2013 http://forums.hondab...showtopic=54857 Полезна тема Благодаря!.... А предполагам няма проблем, че централния отвор на Маздата е по голям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #6 Отговорено 4 Ноември, 2013 (Редактирано) Принципно може да се кара и така,но да знаеш,че цялата тежест пада върху шпилките на главината.Има преходни втулки по магазините за аксесоари и струват в границата 20-40 лв.Стругар е другия вариант,успех Редактирано 4 Ноември, 2013 от Nile Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #7 Отговорено 6 Ноември, 2013 Принципно може да се кара и така,но да знаеш,че цялата тежест пада върху шпилките на главината.Има преходни втулки по магазините за аксесоари и струват в границата 20-40 лв.Стругар е другия вариант,успехок, Благодаря колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 6 Ноември, 2013 Ама това е само принципно иначе си е пълна простотия.Фланците центрират до няколко 10-ти.Само на болтове е много трудно да се центрира джантата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #9 Отговорено 7 Ноември, 2013 Принципно може да се кара и така,но да знаеш,че цялата тежест пада върху шпилките на главината.Има преходни втулки по магазините за аксесоари и струват в границата 20-40 лв.Стругар е другия вариант,успехПрочети нещо за винтови съединения за да разбереш къде пада "цялата тежест"! Markony, болтове, гайки - центрирането е елементарно, що да е трудно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #10 Отговорено 7 Ноември, 2013 (Редактирано) Центрирането - не е елементарно!Трудно е - защото, като започне да ти бие волана , да ти играе предницата и да ти я разбива, ще разбереш........абе няма значение!Иначе към колегата - вземи си т.н. преходни втулки , за да ти е мирна главата. Редактирано 7 Ноември, 2013 от Еmicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #11 Отговорено 12 Ноември, 2013 (Редактирано) Гумаджията ли ти ги разправя тия врели-некипели?Всичко знам, ти не знаеш, Емич! :P/> Редактирано 12 Ноември, 2013 от d1ma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове