Jump to content
jorkata dinev

Джанти за Хонда ЦРВ и Мазда 6

Recommended Posts

Колеги, интересува ме стават ли джантите от Мазда 6 на Хонда ЦРВ - 2000 г.?

Доколкото съм запознат и на двата модела са с PCD-5x114,3mm. Мисля, че има разлика в отворите, но не съм сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стават.Имат разлика в централния отвор-на Маздата е по-голям и гледай ЕТ-то,за да не ти опират в апаратите.Публикувано изображение

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стават.Имат разлика в централния отвор-на Маздата е по-голям и гледай ЕТ-то,за да не ти опират в апаратите.Публикувано изображение

Извинявам се за невежеството Публикувано изображение, ама какво е ЕТ-то, на Хондата какво трябва да е тоПубликувано изображение!

Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://forums.hondab...showtopic=54857 Полезна тема

Благодаря!.... А предполагам няма проблем, че централния отвор на Маздата е по голямПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно може да се кара и така,но да знаеш,че цялата тежест пада върху шпилките на главината.Има преходни втулки по магазините за аксесоари и струват в границата 20-40 лв.Стругар е другия вариант,успех

Редактирано от Nile

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно може да се кара и така,но да знаеш,че цялата тежест пада върху шпилките на главината.Има преходни втулки по магазините за аксесоари и струват в границата 20-40 лв.Стругар е другия вариант,успех

ок, Благодаря колега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама това е само принципно иначе си е пълна простотия.Фланците центрират до няколко 10-ти.Само на болтове е много трудно да се центрира джантата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочети нещо за винтови съединения за да разбереш къде пада "цялата тежест"! ;) Markony, болтове, гайки - центрирането е елементарно, що да е трудно? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Центрирането - не е елементарно!Трудно е - защото, като започне да ти бие волана , да ти играе предницата и да ти я разбива, ще разбереш........абе няма значение!Иначе към колегата - вземи си т.н. преходни втулки , за да ти е мирна главата.

Редактирано от Еmicha1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумаджията ли ти ги разправя тия врели-некипели?Всичко знам, ти не знаеш, Емич! :P/>

Редактирано от d1ma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...