Jump to content
fashion_m

Промоции по бензиностанциите

Recommended Posts

Здравейте, колеги, нека в тази тема да събираме мнения за промоциите в различните бензиностанции за да се протвопоставим поне донякъде на високите цени на горивата, а и ако има някакви кампании с награди да се възползваме от тях.Ще започна аз:Бензиностанции ЕКО - имам карта EKONOMY, която два смешната отстъпка от 4 до 6 стотинки на литър А95 или дизел в зависимост от денят от седмицата - от понеделник до сряда - 4 ст., четвъртък и петък - 6 ст, събота и неделя - 5 ст. Отстъпката за газта е 3 ст. независимо от деня.Също така от ЕКО до 08.09.2013 могат да се събират талони за чанти. Един талон се дава при покупка над 25 лв.Бензиностанции OMV - пише че имат по-ниси цени всеки четвъртък и петък, но не пише колко по-ниски!Също така до 08.09.2013 могат да се събират талони за спортни сакове, топки и други такива. Един талон се дава при покупка над 20 лв.Давайте мнения и за други бензиностанции.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В нашата фабрика идваха от пенсионноосигорително дружество - Бъдеще и предложиха няколко оферти ако се запишеш при тях. Едната оферта беше, дават ти карта и ползваш намаление на цените на горивата в бензиннонстанция - Lukoil.Оферти:0,07 лв./ литър отстъпка през делнични дни за светли горива0,09 лв./ литър отстъпка през почивни и празнични дни за светли горива0,10 лв./ литър отстъпка за всички горива ЕСТО0,03 лв./ литър отстъпка през делнични дни за газ0,05 лв./ литър отстъпка през почивни и празнични дни за газ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОМВ всеки четвъртък и петък правят 5ст. от цената надолу без карти и други ;) Ако някой му трябват точки да казва , май съм напълнил едно-две талончета с точки ;) Аз сипвам само от там дизел въпреки , че имам и на ЕКО карта , колкото да ми изкара до другата седмица , за съжаление понякога и един резервоар не е достатъчен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги, нека в тази тема да събираме мнения за промоциите в различните бензиностанции за да се протвопоставим поне донякъде на високите цени на горивата, а и ако има някакви кампании с награди да се възползваме от тях.

Браво колега, много полезна тема, :thumbs1: ще я следя с интерес, ти само я ъпдейтвай редовно като разбереш за някоя промоция, та да знам да спирам да зареждам от тази верига бензиностанции .. :lol: От дълги години зареждам предимно от Лукойл и съм забелязал, че почне ли промоцията с буквите, колата ми рЕзко повишава разхода, без да променям стилът на каране и започне ли такава "промоция", бЕгам на друга верига бензиностанции и съм много доволен .. :D Въпреки няколкото стотинки отгоре дето плащам, минавам повече километри и така нещата се нареждат, докато свърши промоцията .. :)
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарение на инфото от Тино сипах 40ст повече тунджа в англичанката . Ще и стигне да пали 1 ден повече :D В момента , но 08,09 има в Шел промоция . 15л каквото и да е гориво и ти дават 5лв в Лидъл отстъпка , ама трябва да си купиш за поне 30лв неща ... Аз така още си имам шоколади от предната такава промоция :D Катъо казах Лидъл - в съобота ще имат " Милка цял лешник " за 99ст / бр .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също в Petrol видях, че са удължили промоцията с картите им за отстъпка:0,08 лв/л - през почивните дни0,05 лв/л - през делнични дниАз си зареждам бензин 96 и с отстъпката идва като нормален бензин.Пробвах една промоция на Shell и lidl с едни талони с до 0,16лв/л и сложих 95 VPower и разхода се качи спрямо 96 на петрол, същата работа се получи и с ОМВ Maxx Motion и така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest

На Петрол ми бяха казвали, че картите важат до датата изписана на тях. Моята е до 2014. С техния 96 разходът ми е също като с 95 на Еко и съм доволен. Те са единствените, които със сигурност си внасят горивата (Нафтекс Петрол), а не купуват от Лукойл, даже някъде имах запазена страница с държавите (нещо Италия, Турция и от този сорт ми се въртят в главата). Та техният 96 е вносен 95 с добавка на Хелиос 12Б. Като кажех: "Заредете за 103.20 лв." ме гледаха странно, но с отстъпката ставаше точно 100 лв. и не се разправях със стотинки. :)Бих зареждал там, но за да го направя трябва да направя обратен на двойна непрекъсната и предпочитам да заредя на Еко-то (на път ми е).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На бензиностанция ГАЗТРЕЙД /ДА тия на които гръмна цистерната в Езерово :(/, при наливане на 20 и повече литра ПРОПАН-БУТАН и наличие на карта за отстъпка - намалението е 0,07лв. Вероятно важи и за други горива, НО бенза е гаден за разлика от газта. В София има на "Царигр. шосе" и разклона за "Младост".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...