Jump to content
fashion_m

Коя кола да избера?

Recommended Posts

Здравейте, колебая се между тези две коли:http://nfs.mobile.bg...ls&slink=2yzgy5http://nfs.mobile.bg...ls&slink=2yzh8mОпела е 1.6 75 коня, стария двигател. Хондата е 1.4 90 коня (lool). И ето сега идва въпросът - двигател 1.4 който е 90 коня не е ли супер "изцеден"?И като цяло какво мислите за двете коли? Какво да гледам на Хондата като отида при нея?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е все едно в агитката на Ботев да пипиташ абе Левски или Ботев ?!? Естествено , че ще ти кажат хондата тук... 1.4 не е изцеден , даже си е супер. Точно с такъв бях преди да суапна. Перфектен двигател.Хонда са и дооооста по доказани от гледна точна на издръжливост автомобили. Намериш ли хубава такава и ако я гледаш добре, забравяш за проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако 1.4 90кс е изцеден (64кс от литър обем) какво да говорим за ВТЙ - 1.6 160кс (100кс на литър обем).

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво да гледам на Хондата като отида на оглед? Да кажете някакви възможни скрити дефекти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колебая се между тези две коли:http://nfs.mobile.bg...ls&slink=2yzgy5http://nfs.mobile.bg...ls&slink=2yzh8mОпела е 1.6 75 коня, стария двигател. Хондата е 1.4 90 коня (lool). И ето сега идва въпросът - двигател 1.4 който е 90 коня не е ли супер "изцеден"?И като цяло какво мислите за двете коли? Какво да гледам на Хондата като отида при нея?

Щом се колебаеш между Опел и Хонда, вземи си един Фолксваген и си решаваш проблема с колебанията .. :lol: 1.4 90 коня при Хонда ако е супер "изцеден", 2.0 250 к.с. трябва да е супер,хипер, мега, гига изцеден, :D Обаче се оказва, че и той не е, защото си е един перфектен и легендарен мотор .. :) Аз не съм от най заклетите фенове, но при тези обстоятелства не бих се колебал и миг и бих взел Хондата, която от всякъде си е по автомобил от Опела ..Виж ако колебанията ти бяха между Хонда и друг Японски автомобил, или някоя от премиум марките на Германците, да помагаме със съвети, но в случая нямаш нужда от съвети .. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая Хонда е ебати ръждилника,търси друга

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вносните коли от Австрия имат ръжда и в касетофона ... Много внимавай ако ходиш да я гледаш

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

едвали някой ще ти каже Опела пред Хондата, както би последвало във форума на Опел. А и този модел Астра който е седан е много грозен Публикувано изображение

Редактирано от vodkin_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега погледни я отдолу за ръжда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен нямаше дилема коя да бъде марката, но първо търсих тук в раздела "Продава Honda" и чак след това по сайтовете...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки вижда, че тая Хонда ръждата я е взела вече, което не е ок.

Та в случая поне Опела не го има този дефект, като се гледат снимките.

И тук въпроса е, дали изобщо единия модел автомобил е по-добър от другия, а конкретно побеждава Опела.

Но за да имаш тази информация трябва да питаш и в двата форума, колко се бъркат в джобовете хората и по какви причини и вече на база 5-10 човека с единия и още толкова с другия модел да си прецениш. Публикувано изображение

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човече , опреш ли до там някой друг да решава вместо теб .... не Ви разбирам такива хора ! Нали ти ще ползваш автомобила ! Отивай ,карай и двете , гледай и преценявай коя ти пасва ! 'Сичко друго е бла-бла ...

И за да има баланс в избора .. Опела !! Публикувано изображение

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хондата, разбира се ;) Аз явно още спя и немога да видя ръждата, която всички виждат :dry: (освен под капака).. но на място ще си прецениш.НО, наистина разгледай - http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=30 , тук може да намериш нещо качествено. Незнам дали искаш да е седан (с 4 врати) или може и хеч ?Съвет, ако имаш възможност, си намери 1.5 114 коня, данъка е малко по-голям, но мисля че си струва :)Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както ти казват колегите, най-голямата болка е ръждата, ако не е изядена много според мен не трябва да се замисляш въобще. Успех с покупката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Стига сте ги хвалили тия Хонди беПубликувано изображение. Догодина мисля да сменя Суифта с друга малка тривратка и си мислех за още един Сивик, ама то с това хвалене само търсенето се увеличава, а от там и цените. Та в тоя ред на мисли имате един гласа за Опела и от мен.

Иначе сериозно, кола внесена от Австрия не бих препоръчал, без значение марката. Праговете и веждите са най-малкия проблем. А имам двама познати, дето сменяха по-никое време мотори на Астрите и мисля, ако не се лъжа че бяха точно със стария 1.6 дето уж бил железен. Може и да греша, но аз лично кола с такъв двигател не бих купил, най-малкото поради факта, че вече е морално остарял.

Редактирано от miromoshev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Патил съм с кола от Австрия... още първата зима разцъфна като МАЙСКА РОЗА :blink: Разбира се, че всички тук ще ти кажат да вземеш хондата, НО не точно тази :o Ако дилемата е между точно тези две коли опела е твоята ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купих Хондата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честита ;) Само хубави моменти с нея. Покажи някоя друга снимка на колата, че въпреки, че имаше забележки като ръжди, хубаво изглежда с този цвят и както е след фейслифта...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗдравейЧестито- със здраве да си я караш и много безаварийни километри !Още един седан 6 генерация- тази кола може само да те радва !Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купих Хондата :)/>

И хубаво си направил, да не забравяме, че все пак ръждата е измислена точно от Опел, :D та това по предната греда на Хондата спокойно може да не се брои за ръжда .. :) Честито..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито колега, със здраве да си бръмчиш по пътищата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и без аварии Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как се включва задната скорост на тази Хонда Сивик 6-та генерация? Не винаги успявам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато не успяваш, просто вкарай преди това някоя друга предавка и после задна .. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даваш на първа, леко газ и после задната влиза супер. Поздравления за колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...