MissCaprice 37 #1 Публикувано 24 Април, 2013 Здравейте, колегииии :)/>) В неделя ще се проведе първият кръг от DragRacing на писта Сливен.Кой ще ходи? Дайте да направим една среща на фен клуба и да подкрепим колегите, които ще се състезават :)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PeNaLTy 77 #2 Отговорено 24 Април, 2013 Само неделя ще съм там аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #3 Отговорено 24 Април, 2013 От шумен +1 тоест аз Надявам се да се съберем доста хора и да обменин опит за нашите коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #4 Отговорено 24 Април, 2013 И аз ще ходя в неделя, така че от Казанлък ще има една Хонда. Предлагам да спрем на едно и също място, ако е възможно или да си измислим някаде среща, да си личи от далече от кой отбор сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #5 Отговорено 24 Април, 2013 Аз също съм там :] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 24 Април, 2013 В Събота по обед сме там 2 броя S2000,Integra Type R, Civic SI coupe 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vtec87 6 #7 Отговорено 24 Април, 2013 В събота 100% ще съм на пистата, така че бройте една Б16-ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duch 32 #8 Отговорено 25 Април, 2013 Неделя +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #9 Отговорено 25 Април, 2013 И аз съм там за двата дни, ако още се броя за член на клуба ще се радвам да се видим , а да и още един фен ще е с мен така че може и да ме пуснете този път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #10 Отговорено 25 Април, 2013 Ако ме ми мине котка път, в събота мисля да съм на пистата и ще се оглеждам за струпване на хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #11 Отговорено 25 Април, 2013 Живот и здраве в неделя съм там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Did0 18 #12 Отговорено 26 Април, 2013 (Редактирано) В лудницата ще сме пръснати освен ако не спрем в нивата :Д Редактирано 26 Април, 2013 от Did0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koliooo 23 #13 Отговорено 27 Април, 2013 Бройте ме и мен в неделя съм там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #14 Отговорено 27 Април, 2013 Утре сутрин тръгвам от софия. ако някой друг ще ходи да пише да патуваме заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #15 Отговорено 27 Април, 2013 В неделя съм там, но за съжаление няма да съм със хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #16 Отговорено 27 Април, 2013 Някакви времена, нещо... ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #17 Отговорено 27 Април, 2013 Хондите вървяха доста добре имаше 4-5 13 секундни стреет хонди, които раздадоха шамарите на доста гоуфове и опели :) Като цяло на пистата асфалта е много здрав но няма много смола в него и няма сцепление. Като музайка стои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WHITE POWER 5 #18 Отговорено 27 Април, 2013 това е бетон бе, какъв асвалт facepalm 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #19 Отговорено 29 Април, 2013 На кой е този CRX? И с какъв мотор е?http://www.youtube.com/watch?v=me0rt0fcLgA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecdreamcrx 7 #20 Отговорено 29 Април, 2013 на гальо от шумен.................. ако не се бъркам е б16турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #21 Отговорено 29 Април, 2013 Стискам палци следващия кръг повече силни Хонди за повече усмивки и къде е Рибата, какво се случва с него и неговата кола? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #22 Отговорено 29 Април, 2013 (Редактирано) на гальо от шумен.................. ако не се бъркам е б16турбо Не се бъркаш Б16-ка мурбоЦелият екип от Шумен беше там.Колата има добър потенциал и се надяваме,че ще покаже и по-добри резултати.Не знам Хонди-монди,но имаше доста агресивни машини,които не вярвам скоро да догоним Редактирано 29 Април, 2013 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #23 Отговорено 29 Април, 2013 Не говори за потенциал , а кажи де да пращам бирите .... :D И да колата леко се оказа с спукан изпускателен колектор точно на фланеца на турбото(което не попречи на времената но никак не помогна) , едва я прибрахме .... Следващия сливен ще падат глави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #24 Отговорено 29 Април, 2013 Бирата знаеш къде-за Варна,ама като дойда,че да се вкл. и аз в партитоАз казам "Респект" на вашата банда,че мерихте пишки редом със сериозни машини,който признавам ме впечатлиха силно 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTI-S 1 #25 Отговорено 29 Април, 2013 Хондите вървяха доста добре имаше 4-5 13 секундни стреет хонди, които раздадоха шамарите на доста гоуфове и опели :)/> :)/> :)/> Като цяло на пистата асфалта е много здрав но няма много смола в него и няма сцепление. Като музайка стои :(/>Дам и аз питам къде е рибока и няма ли да ходи пак на сливен скучно ли му е :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecdreamcrx 7 #26 Отговорено 29 Април, 2013 Рибока този път беше семкаджия:D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #27 Отговорено 30 Април, 2013 Даже беше най-отпред до журито 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #28 Отговорено 2 Май, 2013 Тук докато се наговаряме кой с кого да се гони и слънчасахме 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове