dufosvti2 303 #1 Публикувано 20 Април, 2013 Ония ден си взех HTC DESIRE X.Очарован съм от тел.,Искам обаче навигацията да ми говори и да ми мери с колко се движа в час.Версията,която е сега в тел не го прави.Някои с инсталирана такава навигация на хтц,отзиви, линк за сваляне,ала бала.Интересува ме всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #2 Отговорено 20 Април, 2013 Влез в андроид форума и разгледаи там.Има доста инфо за всичко. Аз съм със Самсунг С3 но, неговата навигация има всичко това което искаш така че във андроид форума ще има нещо което ще ти е от полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3 Отговорено 20 Април, 2013 Изобщо не съм и подозирал,че има такъв форум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 20 Април, 2013 Изтегли си Sygic аз съм с такава и съм много доволен (HTC Sensation) и дори я качих на колега с Desire X каза че я е тествал и бил много доволен. ЛИНК 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #5 Отговорено 20 Април, 2013 Много хора не подозират а всъщност там си решават всички проблеми с тези днешни технологии. Някои от членуващите работят в големи световни компании, производители на телефони и софтуер. Има и доста съвети за хора начинаещи с тези техники (аз бях един от тези), така че се надявам да си решиш проблема и да съм ти бил полезен ;)/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #6 Отговорено 21 Април, 2013 Аз съм много доволен от iGO. Вторият ми pocket pc, в близкото минало, беше hTC Touch II с WM 6.5. Та на него, от Тук , си бях дръпнал iGo 8. Работеше перфектно, и имаше това, което искаш. Ако трябваше да инсталирам навигация на сегашното ми SGS III, пак щеше да е iGO. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #7 Отговорено 21 Април, 2013 И аз съм с iGO,бях доста доволен,докато последно така ме обърка,ще ако не бях погледнал една табела,щеше да ме отклони със 100км от целта...Не знам защо се получи така.И в градски условия ме е лъгала.Та впечатлението ми е-нявга работи,нявга се ошашавя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linejka 9 #8 Отговорено 21 Април, 2013 +1 за ИГО аз съм го сложил на Сенсейшън и досега съм нямал проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hri100p3n43v 3 #9 Отговорено 21 Април, 2013 Имам iGO и NDrive, но втората ми допада повече теглил съм я от тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #10 Отговорено 21 Април, 2013 (Редактирано) Пробвай Sygic. Поне за мен другите навигации са толкова цветни и напудрени (като изкл. Google maps, която в момента им поддръжка за навигация (от няколко дена вече и за България)), че нищо не мога да намеря както хората, а iGo по закон върви лагаво на всички машини ;)/>П.П. Прегледай и тази тема Редактирано 21 Април, 2013 от markup Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #11 Отговорено 21 Април, 2013 iGO primo. Но е на HTC One X. Доволен съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ванкича 5 #12 Отговорено 21 Април, 2013 Колеги пробвал съм всички навигации за андроид от IGO8-Primo съм най доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #13 Отговорено 22 Април, 2013 И аз имам Sygic, не че го ползвам много-много, но като сме го пробвали с брат ми, говори на Бг. и мери в Км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #14 Отговорено 22 Април, 2013 от снощи съм със Sygic .чудна раота.тенкс на всички 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове