DragooNArT 12 #41 Отговорено 19 Март, 2018 @Plamen_ni подмина най важния коментар за теб, този на fenabg, титлата 'шаман' е неслучаЕна 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #42 Отговорено 20 Март, 2018 (Редактирано) Така работи при студен мотор, има чукане, което намалява, когато колата загрее. Не бях я палил от 1 седмица и беше студено тази сутрин, запали лесно.И при двата клипа работи на бензин тук вече е загряла, не ми мени обороти, работи равномерно малко под 1000 оборота. Какво мислите, да я покарам ли още 10 хил, преди да правя главата. Мнението на един познат е, че чукането на студен мотор е защото има по-голяма хлабина на клапана, може би на реглажа са ми ги направили така. Според него няма проблем да я карам така още тези 10 хил до следваща смяна на масло. Редактирано 20 Март, 2018 от Plamen_ni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #43 Отговорено 28 Март, 2018 10w40 e маслото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #44 Отговорено 28 Март, 2018 И аз така разбирах,не съм знаел. Винаги съм си мислел, че като е стара кола се кара с 10в40. Сега разбирам друго. Гори по 2л на 10000км. Следващото масло ще е по-тънко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MLK 14 #45 Отговорено 29 Март, 2018 Чукането е сериозно, не вярвам да е от масло. Доста такива дяигатели се карат с този вискозитет, макар да не е препоръчително. Реглаж трябва да се направи, ако позволява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #46 Отговорено 7 Април, 2018 (Редактирано) Не позволява явно вече. Редактирано 7 Април, 2018 от Plamen_ni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тони Паскалев 6 #47 Отговорено 12 Април, 2018 Правил съм глава и съм доволен, но не и във суходол а във модерно предградие цена по спомен някъде около 550-600лв. И моята я карам със 10В40. Проблем нямам нито гори масло нито пуши. Но май много я озорих и и сега съм май за смяна на гарнитура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #48 Отговорено 24 Април, 2018 Смени маистора с този които разбира приятеля ми така се чуваха клапаните след регулиране човека извъшил това каза че са били оставени много хлабви и тракаха сега е добре когато ,ремонта гледай да е в фирма която се занимава с това от години и са минали много глави през нея,купи си гумички за клапаните не слагат оригинални поради факта че са 150-200лвсамо те.Аз правих ремонт на моята преди 8 мес но в Варна има две фирми които правят това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове