B7_ 56 #1 Публикувано 2 Януари, 2013 Честита нова година на всички! Нова година нови проблеми С 2 думи ще го обясня тръгвам цедя 1-ва скорост забивам да вкарам 2-ра и дотам спирам и немога да вкарвам никакви скорости! Педала на съединителя е по-мек от преди, но когато загася колата вкарам скорост и натисна педала на съединителя мога да спирам и да си трагвам нормално, но все пак немога да сменям скорости изключа ли от скорост когато колата е запалена немога да вкарам повече скорст. Моля някой който си има представа какво е да даде някакво мнение! Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #2 Отговорено 2 Януари, 2013 За нов съединител си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #3 Отговорено 2 Януари, 2013 но ако е съединител нетрябва ли да има други признаци преди това примерно да хъркат скоростите да буксува съединителя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #4 Отговорено 2 Януари, 2013 Не е задължително, понякога припада като козичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 2 Януари, 2013 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=74111&st=15 Феродото проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #6 Отговорено 2 Януари, 2013 аз залагам на счупен аксиален лагер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #7 Отговорено 2 Януари, 2013 Нетрябва ли да има някакъв шум от скоростната кутия от съединителя ако има нещо счупено? Приятел ми каза че може да са помпите на сеъдинителя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #8 Отговорено 2 Януари, 2013 А аз на някоя от двете помпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #9 Отговорено 2 Януари, 2013 Нетрябва ли да има някакъв шум от скоростната кутия от съединителя ако има нещо счупено? Приятел ми каза че може да са помпите на сеъдинителя? Не е задължително да има шум при счупен лагер,на мен ми се беше случило същото само че не беше на хонда а на друг автомобил и признаците бяха същите внезапно омекване на педала и скоростите изчезнаха.Едно от крачетата на лагера се беше счупило и беше направило доста поразии,но никакви шумове и зверски звуци с изключение на първоначалното изсвирване от към съединителя когато крачето се е счупило и се е поразходило между дисковете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #10 Отговорено 2 Януари, 2013 ясно но защо при загасена кола като вкарам на скорост после като я запаля и мога да си използвам съединителя да спирам и да тръгвам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #11 Отговорено 2 Януари, 2013 Течност в казанчето има ли в норма?!?Като запалиш и напомпаш съединителя пак ли не включва?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #12 Отговорено 2 Януари, 2013 Течност в казанчето има ли в норма?!?Като запалиш и напомпаш съединителя пак ли не включва?!?пробваи както е казал колегата над моя пост налеи течност и обезвъздуши аз залагам на горна помпа не прави достатъчно налягане доста често срещан проблем при сивиците са тея помпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #13 Отговорено 2 Януари, 2013 течност има до горе не съм пробвал да напомпя и да пробвам да вкарам скорост. Утре ше слезна до колата и ще обезвъздуша да видя какво ще стане. Преди скърцаше когато натисна съединител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #14 Отговорено 2 Януари, 2013 (Редактирано) Напомпай няколко пъти и пиши!И да има въздух трябва да включи, ако пътя е тоя! Редактирано 2 Януари, 2013 от Sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #15 Отговорено 7 Януари, 2013 Проблема е решен! Притискател, износено феродо и полу разбит аксиален лагер! едно голямо благодаря на Валентин! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #16 Отговорено 7 Януари, 2013 Я и аз съм познал :w00t: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #17 Отговорено 8 Януари, 2013 (Редактирано) Проблема е решен! Притискател, износено феродо и полу разбит аксиален лагер! :)/>/> едно голямо благодаря на Валентин! :)/>/>Кой е тоя валентин и защо благодарности,пари нещеме за инфото? Редактирано 8 Януари, 2013 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #18 Отговорено 8 Януари, 2013 (Редактирано) Това е колегата от форума ReSPecT :)/> Редактирано 8 Януари, 2013 от B7_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове